Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
NST mióta "elköltözött" a rakás szemét. Olyan írások vannak ott, hogy a fejemet fogom. Pedig régen szerettem az ottani cikkeket olvasgatni.Bányász írta:Mi történt az NST-vel?Eddig sokra tartottam őket de az aranylabdával kapcsolatos írásaik valami elképesztő butaságok...
Mindenkiből a legrosszabbat hozta ki a tegnapi szavazás?
ez akár mehetett volna a Humor topikba isL.Messi 10 írta:Nem érdekel valakit egy Vodafone usb modemes internet 2gb max adatforgalommal havi 2500ftért?
Lehet egy 120kilós K1esFecooo írta:vki nagyon frusztrált az észrevételek topic alapján, olyan szívesen találkoznék vele...
bocsánat, de buták vagytok, h írtok neki...
Hát már én is későn vettem észre!Kalap1988 írta:Hali! Hát, nem vagyok egy nagy játékos, valahogy nem megy egy csomó dolog a játékban. Főként a védekezés. All staron játszom, a superstar még nem igazán megy. Azt is még a game sliderben megcsítelem picitBob_Marley írta:ha már offtopik, offolok egyet![]()
Kalap úr nincs kedved meg mérkőzni NBA-ben online????
Vagy bárki aki akar Fifazni, vagy NBA-t játszani szólhat!
PC, Xbox bármi jöhet!
Barca meccs előtt hangolódnék!Betegeskedek, oszt már nincs mit nézni a TV-benTényleg csak picit. Ha nem vagy abszolút profi akkor szívesen, de nem akarok 40-50 ponttal kikapni heccből
Jobbulást amúgy! Befejeztem a mostani könyvem, ezért csak most reagáltam.
Hali! Hát, nem vagyok egy nagy játékos, valahogy nem megy egy csomó dolog a játékban. Főként a védekezés. All staron játszom, a superstar még nem igazán megy. Azt is még a game sliderben megcsítelem picitBob_Marley írta:ha már offtopik, offolok egyet![]()
PC, Xbox bármi jöhet!
Barca meccs előtt hangolódnék!Betegeskedek, oszt már nincs mit nézni a TV-ben
"(5) Azt a mûsorszámot, amely alkalmas a tizenhat éven aluliak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlõdésének kedvezõtlenjelwaz írta:Remélem még nem vagy szavazókorú. Olyanról nem kellene beszélni, amiről fogalmad sincs.sjd írta:Az új médiatörvényben szerintem biztos van erre valami szabályozás
Na próbáljuk ki!socio66 írta:tökjó,nem tudtam.Bob_Marley írta:Hát hogy a viharba ne lehetne
majd játszhatnánk akkor,bár szerintem nem vagyunk egy szinten.
tökjó,nem tudtam.Bob_Marley írta:Hát hogy a viharba ne lehetne
Hát hogy a viharba ne lehetnesocio66 írta:a 2k11-el lehet online tolni?Bob_Marley írta:ha már offtopik, offolok egyet![]()
PC, Xbox bármi jöhet!
a 2k11-el lehet online tolni?Bob_Marley írta:ha már offtopik, offolok egyet![]()
PC, Xbox bármi jöhet!
Dave erről a szavazásról az jutott eszembe, hogy amikor a Kökény és a Tolvai párbajoztak, sokan panaszkodtak hogy amikor szavaztak azt kapták válasznak: "A szavazás lezárult, sms-ét már nem tudja fogadni a rendszer." Ezzel nincs is semmi gond, csak volt még hátra több mint 15 perc a szavazás lezárásáig. Erről amikor megkérdezték a műsor szerkesztőjét, azt mondta hogy Tolvaira 51ezer Kökényre 49ezer szavazat nem lett fogadva, ami az 1%-át sem éri el a szavazatoknak. Akkor miről beszélünk?...18Barca99 írta:Erre szokták mondani a nagy okosok, hogy akinek nem tetszik, az ne nézze. Az a baj ezzel csak hogy Mo több mint fele nézi őket, és a legröhejesebb, hogy még smsezik is:S Ha csak a nézők fele szavaz mindig (pl. párbajoknál) már elég nekik. Ugyebár azt soha nem írják ki, hogy mennyien szavaztak, csak a százalékokat. De ha megnézzük nem csak ezek a műsorok, hanem szinte mind a pénzről szól (sajnos!) mert az az igazság, hogy a sok hülyével meg lehet csinálni kis drámával színezve, hogy felvegye a telefont és a fizetés felét erre pazarolja el ( a másikat meg adókra..Bob_Marley írta: Jó ez nagyon gyenge volt![]()
Én vagyok a főműsoridős utca valóban, és még mindig állítom legyen, de akkor amikor olyan nézi akinek tényleg ehhez van kedve!És akkor karika is változna!Ennyi, de ez nem üzlet!Azért az tényleg kemény, hogy úgy lesz valaki celeb ha lóbáltatja mint Dani lan művész ÚR, meg ÚÚÚÚállomás Pákó!Félre értés ne essék irigyli őket a búbánat, csak jó lenne olyanokat látni abban a fekete dobozban akik értelmesek!Mert bizony ez a jó mentalitás ráragad a hétköznapi emberkékre is!
Most így visszafogottan babásan megfogalmazva). Mennyi ilyen műsör is van/volt Rtlen? X-factor, Csillag születik, Fókusz(játék), Barátok Közt(játék). Kereskedelmi csatorna..
Erre szokták mondani a nagy okosok, hogy akinek nem tetszik, az ne nézze. Az a baj ezzel csak hogy Mo több mint fele nézi őket, és a legröhejesebb, hogy még smsezik is:S Ha csak a nézők fele szavaz mindig (pl. párbajoknál) már elég nekik. Ugyebár azt soha nem írják ki, hogy mennyien szavaztak, csak a százalékokat. De ha megnézzük nem csak ezek a műsorok, hanem szinte mind a pénzről szól (sajnos!) mert az az igazság, hogy a sok hülyével meg lehet csinálni kis drámával színezve, hogy felvegye a telefont és a fizetés felét erre pazarolja el ( a másikat meg adókra..Bob_Marley írta: Jó ez nagyon gyenge volt![]()
Én vagyok a főműsoridős utca valóban, és még mindig állítom legyen, de akkor amikor olyan nézi akinek tényleg ehhez van kedve!És akkor karika is változna!Ennyi, de ez nem üzlet!Azért az tényleg kemény, hogy úgy lesz valaki celeb ha lóbáltatja mint Dani lan művész ÚR, meg ÚÚÚÚállomás Pákó!Félre értés ne essék irigyli őket a búbánat, csak jó lenne olyanokat látni abban a fekete dobozban akik értelmesek!Mert bizony ez a jó mentalitás ráragad a hétköznapi emberkékre is!
Most így visszafogottan babásan megfogalmazva
Csak amíg Benkő lóbálja mások nem, viszont vannak akik Győzikésen beszélnek mert az dzsuker, és add ide a didit énekelnek...Victor_Valdes írta:Győzike alapjáraton egy idióta. Benkő nem az. Ezért számomra sokkal inkább elítélendő. Egyiküket sem engedném tévé közelébe.
Szerk.: Na igen...pákó...
Az új médiatörvényben szerintem biztos van erre valami szabályozásKalap1988 írta: Egyébként lehetne karikát, főműsoridőből kivételt, adót, mindent. Együtt csak hatna. Mindenesetre a módszerek kidolgozása szakemberekre tartozik, csak általában nem őket kérdezik.