Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Zsaru bőréért is jó, csak az előbbi felsoroláskor, nem az jutott eszembe, hanem a szimpla Zsaru.Tim írta: Egy napon sem lehet említeni a kettőt..Mindenképp szerezd be! Azt tudtad ugye hogy csúnyán összevesztek,mivel Delon neve kétszer szerepelt a filmplakátokon? És hogy el ne felejtsem,szintén kiváló film Delontól az Egy Zsaru bőréért.Ha a filmet nem is láttad,de EZ ismerős kellene hogy legyen
Egy napon sem lehet említeni a kettőt..Mindenképp szerezd be! Azt tudtad ugye hogy csúnyán összevesztek,mivel Delon neve kétszer szerepelt a filmplakátokon? És hogy el ne felejtsem,szintén kiváló film Delontól az Egy Zsaru bőréért.Ha a filmet nem is láttad,de EZ ismerős kellene hogy legyenkurdt írta:Nem, nem láttam (tervben volt/van, de nincs benn az odeonban), a Borsalino és társát láttam, abban már csak Delon van, de az meg annyira nem jött be.Tim írta:Nemes egyszerűséggel írhattad volna a Borsalino c. filmet,abban ugyanis mindketten játszanak Remélem nem azt akarod mondani hogy nem láttad?
Nem, nem láttam (tervben volt/van, de nincs benn az odeonban), a Borsalino és társát láttam, abban már csak Delon van, de az meg annyira nem jött be.Tim írta:Nemes egyszerűséggel írhattad volna a Borsalino c. filmet,abban ugyanis mindketten játszanak Remélem nem azt akarod mondani hogy nem láttad?
Ez jó sztori! Nem.messideco írta:Ez a Fekete tulipán a Dumas-regény adaptációja?
Nemes egyszerűséggel írhattad volna a Borsalino c. filmet,abban ugyanis mindketten játszanakkurdt írta:Nagy kedvencek mindketten, és abban is van valami, amit indoklásként írsz.albicelesteX írta:Én most Alain Delon és Belmondo napokat,estéket tartok.Engem magával ragadnak ezek a filmek,nem is maga a story vagy a film,hanem inkább a hangulata...a kölyökkoromat idézik,mikor az m1-en adták muterral néztem kis csávóként.Szép is volt,gondtalan is,jó is.
Delon Fekete tulipánja a kedvenc kosztümös filmem (és egyébként is ott van az öt kedvenc filmem közt), de imádom még a Rocco és fivéreit, a Zsarut, a Zorrot, nameg a Rendkívüli történeteket is...
Belmondo szintén nagy forma, bár az ő filmográfiáját kevésbbé ismerem. Az alapművei (Profi, Bolond Pierrot, Kifulladásig, stb.) mind nagyon jók, de tőle a nagy kedvencem a Cartouche.
Nagy kedvencek mindketten, és abban is van valami, amit indoklásként írsz.albicelesteX írta:Én most Alain Delon és Belmondo napokat,estéket tartok.Engem magával ragadnak ezek a filmek,nem is maga a story vagy a film,hanem inkább a hangulata...a kölyökkoromat idézik,mikor az m1-en adták muterral néztem kis csávóként.Szép is volt,gondtalan is,jó is.
én a 3. évad 1. részénél tartok, kicsit felkavart, ugyh egy pár napra abbahagytam. de az első 2 nekem tökéletes volt, bár az elsö pár rész kicsit nehezen indul beSírhant művekről vélemény?
imdb-n elég lazán áll, gondolkozok rajta, hogy adok neki egy esélyt.
Én bírtam, bár a 3. évad környékén kicsit elment a kedvem, de összességében megérte továbbnézni.lui1698 írta:Sírhant művekről vélemény?
imdb-n elég lazán áll, gondolkozok rajta, hogy adok neki egy esélyt.
Régen ugyan, de láttam a filmet. Tetszetős...sjay írta:Nemrégen fejezetem be a Kalifornia-A halál nem utazik egyedül c. filmet.
Meglepődtem Brad Pitt-en, nagyon jól alakított és a szinkronhangja (Stohl András) is abszolút illett ehhez a karakterhez. Viszont Csonka András szinkronja egy pontot rontott a filmen. 10/7
(Egyébként rajtam kívül látta valaki?:D)
Jah, sajnos Duchovny hangja Csonka András.Fernando írta:Ehhez a Kaliforniához kedvet kaptam. Nem láttam még, pótolnom kell. David Duchovny és Brad Pitt nem lehet rossz film. Csonka András lett Duchovny szinkronhangja? Akkor feliratosan nézem meg, nekem egybeforrt már Rékasival.