Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Há, mit tudom én. Direkt írtam így.Fecooo írta:ezt hogy sikerült összehoznod koma?fcbarca0827 írta:meghalta magát Doakes.![]()
ozsimiki írta:
Szerelmünk Lapjai
Nem sűrűn nézek romantikus filmet,de ez nagyon tetszett. Főleg a főszereplő hölgy Rachel McAdamskülalakra is
Tetszett a levezetése is a történetnek.
Hasonló filmeket tudtok? Lehet modern koribb is.
Én sajna még ezt nem láttam, de romantische filmek közül nekem a fav az 500 Day's of Summer (Magyar cím: 500 nap nyár.... bravo hozzáteszem a csajt hívják benne Summernek...)ozsimiki írta:Leírom majd megint én is a sorozat listámat, műfajok szerinti toplistáimat.
Most egy filmről írok:
Szerelmünk Lapjai
Nem sűrűn nézek romantikus filmet,de ez nagyon tetszett. Főleg a főszereplő hölgy Rachel McAdamskülalakra is
Tetszett a levezetése is a történetnek.
Hasonló filmeket tudtok? Lehet modern koribb is.
Abban a főcímet bírtam nagyon, Joe Perry (Aerosmith) gitárjátékát nagyon szeretem...bence-barca írta:Pókember - ami még régen Fox Kids-en ment![]()
Hmm hasonló az ízlésünkFecooo írta:kevés sorozatot nézek, így a toplistám sovány...
1. Dexter
2.Chuck
3. Smallville
4. Csillagkapu ( eredeti)
5. Rém rendes család (örök kedvenc,szal muszáj...)
(nézek/néztem többet is, de azokat nem rangsorolom)
animációs örökranglista:
1. DBZ
2. Family Guy
3. Simpson család
4. South Park
Persze!lui1698 írta:Megoszthatnád a néppel mondjuk egy top 10-ig bővítve.kurdt írta:és az 5 kedvenc sorozatom mind benne van
Van két film amit mostanában láttam és romantikusosabb (ezdeszépozsimiki írta:Hasonló filmeket tudtok? Lehet modern koribb is.
Megoszthatnád a néppel mondjuk egy top 10-ig bővítve.kurdt írta:és az 5 kedvenc sorozatom mind benne van
lui, teljesen igazad van, nem is szemrehányásnakl szántamFecooo írta:sztem ez azért vmivel jobb
http://awardsdailyforums.com/showthread.php?t=22627
ez se teljesen korrekt, de mégis imdb alapján van...
a sorozatok esetében az IMDB nem autentikus, hiszen a rajongók általában túlpontozzák, akik nem szeretik, azok meg alul
Ezt találtam így hirtelen ami megfelelt a kritériumoknak. (szavazatok, sorozatok, lista)kurdt írta:jó, ez netessék... (gondolom, te is így vagy vele)
jó, ez netessék... (gondolom, te is így vagy vele)lui1698 írta:Ezt találtam:visca el barca írta:szoktam nézni miket ajálgattok, de egy olyan toplistát keresnék, ahol sok 10e ember ajánl
http://www.filmkatalogus.hu/legjobbfilmek-t67
Ezt találtam:visca el barca írta:szoktam nézni miket ajálgattok, de egy olyan toplistát keresnék, ahol sok 10e ember ajánl
szoktam nézni miket ajálgattok, de egy olyan toplistát keresnék, ahol sok 10e ember ajánlmessideco írta:Itt a fórumon találsz: Lui,Fecoo,Mihii, Ozsimiki stb. tud ajánlanivisca el barca írta:az imdb-n nincs sorozatok toplistája? próbáltam keresni, de csak "tv mini-series"-t találtam... keresnék jofele sorozatokat...