2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az igaz hogy Xavi kimagaslóan szerepelt, sokat hozzátett a csapat játékához, de Messire ez még jobban igaz. Szerintem egy Messi hiányát jobban megérezné a csapat, mint Xaviét. Főleg idén ősszel.Kalap1988 írta:Megérdemelte Messi természetesen, de az baromság, már ne haragudj, hogy Xavi kevésbé érdemelte volna meg. Nem életmű miatt. A játéka miatt. Xavi játékát nem tudod statisztikailag megfogni. Nem gólpasszokról, vagy gólokról van szó, hanem arról, hogy az ő játékára épül a világ legjobb klubcsapatának játéka és a világbajnok Spanyolországé is. Nélküle nem ugyanaz a játék. Messi esetében ezt nem érzem, függ tőle a Barcelona, de a gördülékeny játék nem. Ő a támadó harmad korlátlan ura, míg Xavi a kreatív zónáé. A maguk játékstílusában mindketten zsenik. Ráadásul Xavi heroikusat küzdött a bajnokság végén, mert sérülten játszott és a vb-t kockáztatta. Minden egybevetve ezért én inkább neki adtam volna, de megérdemli Messi is persze. Iniesta, aki kilógott a hármasból a sok sérülése miatt.barcafan0911 írta:Most nagyon boldog vagyok! Van igazság. Ezt Messinek kellet megnyernie. Iniesta egyértelműen nem érdemelte volna meg, aki meg azt hitte hogy a La Gazettta miatt ő fog nyerni.....Xavi rajongókat pedig szintén nem értem, nem fogjátok fel hogy ez nem életmű díj
![]()
A 2010-es teljesítményt osztályozták, abban pedig Messi mindenki fölé emelkedett. Igaz, Xavi adott fontos gólpasszokat, DE Messi szintúgy, sőt még többet is mint Xavi. A góljairól meg ne is beszéljünk. Amit ez a srác véghezvitt az szinte hihetetlen, ráadásul úgy hogy aranylabdás volt és ő mégis rádobott a teljesítményére egy lapáttal. Cé miatt meg ne aggódjon senki se, azért mert lövi a csóri góljait, a nagyok ellen meg szenved, nem fog aranylabdát érni.
Xavihoz még annyit hozzáfűznék, örülök hogy nem olyanok döntöttek az aranylasztiról, mint az itt lévő többség.
Ezt megérdemelten nyerte az Argentin, mert megmutatta a lenyűgöző képességeit.
off: Tegnap éppen barátnőmnél voltam, amikor megtudtam hogy Messi nyert. Annyira megörültem hogy felbontottunk egy pezsgőt és a családdal ittunk Messi MEGÉRDEMELT sikerére.
Megérdemelte Messi természetesen, de az baromság, már ne haragudj, hogy Xavi kevésbé érdemelte volna meg. Nem életmű miatt. A játéka miatt. Xavi játékát nem tudod statisztikailag megfogni. Nem gólpasszokról, vagy gólokról van szó, hanem arról, hogy az ő játékára épül a világ legjobb klubcsapatának játéka és a világbajnok Spanyolországé is. Nélküle nem ugyanaz a játék. Messi esetében ezt nem érzem, függ tőle a Barcelona, de a gördülékeny játék nem. Ő a támadó harmad korlátlan ura, míg Xavi a kreatív zónáé. A maguk játékstílusában mindketten zsenik. Ráadásul Xavi heroikusat küzdött a bajnokság végén, mert sérülten játszott és a vb-t kockáztatta. Minden egybevetve ezért én inkább neki adtam volna, de megérdemli Messi is persze. Iniesta, aki kilógott a hármasból a sok sérülése miatt.barcafan0911 írta:Most nagyon boldog vagyok! Van igazság. Ezt Messinek kellet megnyernie. Iniesta egyértelműen nem érdemelte volna meg, aki meg azt hitte hogy a La Gazettta miatt ő fog nyerni.....Xavi rajongókat pedig szintén nem értem, nem fogjátok fel hogy ez nem életmű díj
![]()
A 2010-es teljesítményt osztályozták, abban pedig Messi mindenki fölé emelkedett. Igaz, Xavi adott fontos gólpasszokat, DE Messi szintúgy, sőt még többet is mint Xavi. A góljairól meg ne is beszéljünk. Amit ez a srác véghezvitt az szinte hihetetlen, ráadásul úgy hogy aranylabdás volt és ő mégis rádobott a teljesítményére egy lapáttal. Cé miatt meg ne aggódjon senki se, azért mert lövi a csóri góljait, a nagyok ellen meg szenved, nem fog aranylabdát érni.
Xavihoz még annyit hozzáfűznék, örülök hogy nem olyanok döntöttek az aranylasztiról, mint az itt lévő többség.
Ezt megérdemelten nyerte az Argentin, mert megmutatta a lenyűgöző képességeit.
off: Tegnap éppen barátnőmnél voltam, amikor megtudtam hogy Messi nyert. Annyira megörültem hogy felbontottunk egy pezsgőt és a családdal ittunk Messi MEGÉRDEMELT sikerére.
vagy még egyszerűbben:a szakírók nem ismerik a labdarúgó"való világot"Mihu írta:Sneijder a szakírók között Andrés Iniestát és Xavit előzte meg, a végső győztes Lionel Messi dobogóra sem került. Messi „cserébe" kiütéses győzelmet aratott a játékostársaknál és a szakvezetőknél.messibingyo írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... at-2059436 kit erdekel ez Messi The Best
Szerintem a játékosok és szakvezetők jobban értenek a labdarúgáshoz mint a szakírók...Úgyhogy innentől kezdve mindegy az egész....
Ezeken egyáltalán nem lepődök meg. Az Aranylabdánál mindig is a megnyert címek nagyon sokat számítottak, a FIFA Év játékosa díjnál azért sokkal többet nyomott a latba a valós teljesítmény. Pl. 2004-ben Seva lett az Aranylabdás, de az Év játékosa R10 lett, aki ugye abban az évben semmilyen címet nem nyert csapatával, de parádésan játszottkristop írta:
annyit ezekből lelehet szűrni, hogy az újságírók a látszatra mennek, és mourinhot az edzők nem annyira kedvelik, ellenben a játékosok igen.
lab1daL írta:Etoo mester Sneijderre tett első helyen..
Akkor a máltai kapitány kire szavazott,mert neki a 3.szavazata lett érvénytelen..barca44 írta:Ő nem jelölhetett spanyol focistát a szabályok miatt (lásd: van Marwijk és van Bommel érvénytelen szavazata).Pavel írta:Azért Iker se gyengén szavazott, a nagy nyilatkozata ellenére.
Ő nem jelölhetett spanyol focistát a szabályok miatt (lásd: van Marwijk és van Bommel érvénytelen szavazata).Pavel írta:Azért Iker se gyengén szavazott, a nagy nyilatkozata ellenére.
De ha Bommeltől azt kérdezték volna, kit akarsz lerúgni, habzó szájjal felsorolja Iniesta,Xavi,Messi triótmessideco írta:Tudtam eddig is róla, hogy nem százas:
Netherlands Van Bommel,Mark invalid vote invalid vote Schweinsteiger.
Szerintem két hollandot jelölt be. Vannak fura dolgok
Szerk: az Ibráé szvsz. nem rossz:
Iniesta Sneijder Xavi
Ronaldo Xavira szavazott Iker elottmessideco írta:Tudtam eddig is róla, hogy nem százas:
Netherlands Van Bommel,Mark invalid vote invalid vote Schweinsteiger.
Szerintem két hollandot jelölt be. Vannak fura dolgok
Szerk: az Ibráé szvsz. nem rossz:
Iniesta Sneijder Xavi
Ezt nem egészen értem. Az álomcsapat mit jelent ?Drigo írta:De, felállás. Először én is azt hittem, de a FIFA honlapján konkréten az álomcsapatról írnak. Kapus, védő, középpályás, csatár. Teljesen hiteltelen. Mondjuk, amióta Cannavaro megkapta az aranylabdát, nem kéne meglepődni semmin.Andris írta:Nem felállás van, hanem védő, középpályás és csatár kategória.
http://www.fifa.com/mm/document/classic ... finalx.pdfBotond42 írta:Tudja valaki, hogy hol lehet megnézni a pontokat? (Ki kire szavazott)
De, felállás. Először én is azt hittem, de a FIFA honlapján konkréten az álomcsapatról írnak. Kapus, védő, középpályás, csatár. Teljesen hiteltelen. Mondjuk, amióta Cannavaro megkapta az aranylabdát, nem kéne meglepődni semmin.Andris írta:Nem felállás van, hanem védő, középpályás és csatár kategória.
Sztem csak simán legjobb védők , legjobb kpsok legjobb támadók.Drigo írta:Eddig sem adtam sokat se a FIFA, se az Aranylabda szavazás eredményeire, de ez az összevont díj viszi a pálmát.
Legjobb csapat:
Casillas, Maicon, Lucio, Piqué, Puyol, Xavi, Sneijder, Iniesta, Messi, Villa és Cristiano Ronaldo.
Ki ne találják nekem, hogy Puyol volt a legjobb balhátvéd idén...Vagy mégis hogyan képzelték a felállást?