2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Abban biztos vagyok, h Xaviék nem sajnálják Messitől az Aranylabdát, és vmilyen szinten örülnek is a sikerének. De abban is biztos, h legbelül azért ilyenkor biztos bennük van, h ők is kaphatták volna. Nem lesz ebből semmi vita házon belül, de az tuti, h Xavinak és Iniestának is most biztos jobb hangulata lenne, ha ők kapták volna.Barcaádám írta:most rakott fel egy vidit a Barcelona Facebookra, mindenki nézze meg!!
szó sincs itt rivalizálásról mindenki örül és boldog:
http://www.youtube.com/watch?v=Bnh_MQLex3E
csak azt sajnálom hogy fél Európa most szidja Messit, remélem hogy magasról letolja mit írnak az újságok
Én mindig hangsúlyozom, h néhány olyan játékos is kapott Aranylabdát, akik talán nem is voltak akkora klasszisok, pl. Owen mindenképp ilyen. És vannak egészen hatalmas játékosok, akiknek sosem jött össze, természetesen nem kérdés, h kire fognak az emberek jobban emlékezni.d írta: Különben is mit számít, gondoljátok több ember fog emlékezni Sevchenkóra, Nedvedre, vagy Weahra, mint ahányan emlékezni fognak Raúlra, Henryra, vagy mondjuk Xavira/Iniestára, vagy mondhatunk bárkit a legnagyobbak közül, akik soha nem kapták meg az aranylasztit? (Persze az első három játékostól sem akarnám most elvitatni a címet.)
De azt hiszem Messi is odaadta volna nem csak az idei, de tavalyi aranylasztiját is, ha cserébe ő csókolgathatta volna a Világkupát a nyáron.
Nézd meg a zene topicban a tegnapi hsz-em.nyalesz írta:Hogy is hívják azt a zenészt aki tegnap játszott a Gálán??
Az lehet, hogy elfogult, talán éppen ezért nem is szavazhattak spanyol játékosra. Van Bommelnél és Bert van Marwijknél invalid vote-ok láthatóak, talán mert Sneijderre és Robbenre szavaztak.LG írta: Lehet, h nekik nincs olyan rálátásuk, az viszont biztos, h Casillas vagy Del Bosque abszolút elfogult. Szóval van értelme, h az ilyen semleges kapitányok is szavaznak.
Igazad van. Annyit tennék hozzá, hogy szerintem a szavazótábor nem nevezhető szakmailag kompetensnek, sem elfogulatlannak. Hogy hogyan lehetne egy elfogulaltan, szakmailag kifogástalan zsürit kialakítani azt nem tudom, de hogy ez nem az, az teljesen biztos.LG írta:Lehet, h nekik nincs olyan rálátásuk, az viszont biztos, h Casillas vagy Del Bosque abszolút elfogult. Szóval van értelme, h az ilyen semleges kapitányok is szavaznak.
Valahol korábban írtam már, hogy én Xavinak ítéltem volna a bogyót, de ez másodlagos.Amúgy nem írtad, de én sejtem hsz-ból, h nem vagy elégedett az eredménnyel.
Nagyon igaz minden amit leírtál! Amúgy ha megnézük az újságirók által kiosztott Aranylabdát, és a szöv. kapitányok és csk-k szavazatával kiosztott Év játékosa díjat, amikor eltért az eredmény, pl. 2004-ben, sztem utóbbi abszolút korrektebb volt.csababarca írta:....
Lehet, h nekik nincs olyan rálátásuk, az viszont biztos, h Casillas vagy Del Bosque abszolút elfogult. Szóval van értelme, h az ilyen semleges kapitányok is szavaznak.d írta: Szövetségi kapitányok, csapatkapitányok a VILÁG MINDEN RÉSZÉRŐL. Minden tiszteletem például a Sao Taome és Princípe szövetségi kapitányának és CSK-jának, de nem biztos, hogy nekik van a legnagyobb rálátásuk az európai focira. Az ő szavazatuk egyenértékű például Del Bosque és Casillas voksával. Csak példaképp mondom.
Botrányos is lenne, ha valóban így történt volna. De Messi azért kapta, mert egy valóban a legjobb teljesítményt is nyújtotta! Viszont egészen más lenne, h szerényebb teljesítménnyel kapta volna meg, csak azért, mert a legjobb a világonFecooo írta:"...emiatt nem az év legjobbja kapja a díjat, hanem az, akit a szavazás pillanatában a világ legjobb játékosának tartanak."
hát ez szörnyű... tényleg botrányos, h az kapja a legjelentősebb egyéni díjat, aki a legjobb...
Csak az a gond, hogy a Világ Legjobbja bebizonyította hogy még jobb mint tavaly volt, és ilyen hülyeséget, és baklövést hogy Messi kapta az Aranylabdát még nem láttam... Példátlan és botrányos, pfejj! Most komolyan, a Barca ellendrukkereken kívül ki a franc az aki nem Messinek adta volna, egy ilyen szezon után VB ide vagy oda.Fecooo írta:"...emiatt nem az év legjobbja kapja a díjat, hanem az, akit a szavazás pillanatában a világ legjobb játékosának tartanak."
hát ez szörnyű... tényleg botrányos, h az kapja a legjelentősebb egyéni díjat, aki a legjobb...
Talán vakon kijelenthetem, hogy Manolo Preciado nem rá szavazott.kristop írta: edzőknél
vdb 11,97%
mourinho 10,12%
annyit ezekből lelehet szűrni, hogy az újságírók a látszatra mennek, és mourinhot az edzők nem annyira kedvelik, ellenben a játékosok igen.