2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Abban biztos vagyok, h Xaviék nem sajnálják Messitől az Aranylabdát, és vmilyen szinten örülnek is a sikerének. De abban is biztos, h legbelül azért ilyenkor biztos bennük van, h ők is kaphatták volna. Nem lesz ebből semmi vita házon belül, de az tuti, h Xavinak és Iniestának is most biztos jobb hangulata lenne, ha ők kapták volna.Barcaádám írta:most rakott fel egy vidit a Barcelona Facebookra, mindenki nézze meg!!
szó sincs itt rivalizálásról mindenki örül és boldog:
http://www.youtube.com/watch?v=Bnh_MQLex3E
csak azt sajnálom hogy fél Európa most szidja Messit, remélem hogy magasról letolja mit írnak az újságok
Én mindig hangsúlyozom, h néhány olyan játékos is kapott Aranylabdát, akik talán nem is voltak akkora klasszisok, pl. Owen mindenképp ilyen. És vannak egészen hatalmas játékosok, akiknek sosem jött össze, természetesen nem kérdés, h kire fognak az emberek jobban emlékezni.d írta: Különben is mit számít, gondoljátok több ember fog emlékezni Sevchenkóra, Nedvedre, vagy Weahra, mint ahányan emlékezni fognak Raúlra, Henryra, vagy mondjuk Xavira/Iniestára, vagy mondhatunk bárkit a legnagyobbak közül, akik soha nem kapták meg az aranylasztit? (Persze az első három játékostól sem akarnám most elvitatni a címet.)
De azt hiszem Messi is odaadta volna nem csak az idei, de tavalyi aranylasztiját is, ha cserébe ő csókolgathatta volna a Világkupát a nyáron.
Nézd meg a zene topicban a tegnapi hsz-em.nyalesz írta:Hogy is hívják azt a zenészt aki tegnap játszott a Gálán??
Az lehet, hogy elfogult, talán éppen ezért nem is szavazhattak spanyol játékosra. Van Bommelnél és Bert van Marwijknél invalid vote-ok láthatóak, talán mert Sneijderre és Robbenre szavaztak.LG írta: Lehet, h nekik nincs olyan rálátásuk, az viszont biztos, h Casillas vagy Del Bosque abszolút elfogult. Szóval van értelme, h az ilyen semleges kapitányok is szavaznak.
Igazad van. Annyit tennék hozzá, hogy szerintem a szavazótábor nem nevezhető szakmailag kompetensnek, sem elfogulatlannak. Hogy hogyan lehetne egy elfogulaltan, szakmailag kifogástalan zsürit kialakítani azt nem tudom, de hogy ez nem az, az teljesen biztos.LG írta:Lehet, h nekik nincs olyan rálátásuk, az viszont biztos, h Casillas vagy Del Bosque abszolút elfogult. Szóval van értelme, h az ilyen semleges kapitányok is szavaznak.
Valahol korábban írtam már, hogy én Xavinak ítéltem volna a bogyót, de ez másodlagos.Amúgy nem írtad, de én sejtem hsz-ból, h nem vagy elégedett az eredménnyel.
Nagyon igaz minden amit leírtál! Amúgy ha megnézük az újságirók által kiosztott Aranylabdát, és a szöv. kapitányok és csk-k szavazatával kiosztott Év játékosa díjat, amikor eltért az eredmény, pl. 2004-ben, sztem utóbbi abszolút korrektebb volt.csababarca írta:....
Lehet, h nekik nincs olyan rálátásuk, az viszont biztos, h Casillas vagy Del Bosque abszolút elfogult. Szóval van értelme, h az ilyen semleges kapitányok is szavaznak.d írta: Szövetségi kapitányok, csapatkapitányok a VILÁG MINDEN RÉSZÉRŐL. Minden tiszteletem például a Sao Taome és Princípe szövetségi kapitányának és CSK-jának, de nem biztos, hogy nekik van a legnagyobb rálátásuk az európai focira. Az ő szavazatuk egyenértékű például Del Bosque és Casillas voksával. Csak példaképp mondom.
Botrányos is lenne, ha valóban így történt volna. De Messi azért kapta, mert egy valóban a legjobb teljesítményt is nyújtotta! Viszont egészen más lenne, h szerényebb teljesítménnyel kapta volna meg, csak azért, mert a legjobb a világonFecooo írta:"...emiatt nem az év legjobbja kapja a díjat, hanem az, akit a szavazás pillanatában a világ legjobb játékosának tartanak."
hát ez szörnyű... tényleg botrányos, h az kapja a legjelentősebb egyéni díjat, aki a legjobb...
Csak az a gond, hogy a Világ Legjobbja bebizonyította hogy még jobb mint tavaly volt, és ilyen hülyeséget, és baklövést hogy Messi kapta az Aranylabdát még nem láttam... Példátlan és botrányos, pfejj! Most komolyan, a Barca ellendrukkereken kívül ki a franc az aki nem Messinek adta volna, egy ilyen szezon után VB ide vagy oda.Fecooo írta:"...emiatt nem az év legjobbja kapja a díjat, hanem az, akit a szavazás pillanatában a világ legjobb játékosának tartanak."
hát ez szörnyű... tényleg botrányos, h az kapja a legjelentősebb egyéni díjat, aki a legjobb...
Talán vakon kijelenthetem, hogy Manolo Preciado nem rá szavazott.kristop írta: edzőknél
vdb 11,97%
mourinho 10,12%
annyit ezekből lelehet szűrni, hogy az újságírók a látszatra mennek, és mourinhot az edzők nem annyira kedvelik, ellenben a játékosok igen.
Az igaz hogy Xavi kimagaslóan szerepelt, sokat hozzátett a csapat játékához, de Messire ez még jobban igaz. Szerintem egy Messi hiányát jobban megérezné a csapat, mint Xaviét. Főleg idén ősszel.Kalap1988 írta:Megérdemelte Messi természetesen, de az baromság, már ne haragudj, hogy Xavi kevésbé érdemelte volna meg. Nem életmű miatt. A játéka miatt. Xavi játékát nem tudod statisztikailag megfogni. Nem gólpasszokról, vagy gólokról van szó, hanem arról, hogy az ő játékára épül a világ legjobb klubcsapatának játéka és a világbajnok Spanyolországé is. Nélküle nem ugyanaz a játék. Messi esetében ezt nem érzem, függ tőle a Barcelona, de a gördülékeny játék nem. Ő a támadó harmad korlátlan ura, míg Xavi a kreatív zónáé. A maguk játékstílusában mindketten zsenik. Ráadásul Xavi heroikusat küzdött a bajnokság végén, mert sérülten játszott és a vb-t kockáztatta. Minden egybevetve ezért én inkább neki adtam volna, de megérdemli Messi is persze. Iniesta, aki kilógott a hármasból a sok sérülése miatt.barcafan0911 írta:Most nagyon boldog vagyok! Van igazság. Ezt Messinek kellet megnyernie. Iniesta egyértelműen nem érdemelte volna meg, aki meg azt hitte hogy a La Gazettta miatt ő fog nyerni.....Xavi rajongókat pedig szintén nem értem, nem fogjátok fel hogy ez nem életmű díj
![]()
A 2010-es teljesítményt osztályozták, abban pedig Messi mindenki fölé emelkedett. Igaz, Xavi adott fontos gólpasszokat, DE Messi szintúgy, sőt még többet is mint Xavi. A góljairól meg ne is beszéljünk. Amit ez a srác véghezvitt az szinte hihetetlen, ráadásul úgy hogy aranylabdás volt és ő mégis rádobott a teljesítményére egy lapáttal. Cé miatt meg ne aggódjon senki se, azért mert lövi a csóri góljait, a nagyok ellen meg szenved, nem fog aranylabdát érni.
Xavihoz még annyit hozzáfűznék, örülök hogy nem olyanok döntöttek az aranylasztiról, mint az itt lévő többség.
Ezt megérdemelten nyerte az Argentin, mert megmutatta a lenyűgöző képességeit.
off: Tegnap éppen barátnőmnél voltam, amikor megtudtam hogy Messi nyert. Annyira megörültem hogy felbontottunk egy pezsgőt és a családdal ittunk Messi MEGÉRDEMELT sikerére.