2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az volt az egyetlen értékelhető beadása, csak lelopták Eto'o fejéről.sjd írta:Ez elég vicces annak tekintetében, hogy Iniesta pont ez egyik ilyen rossz beadása után rúgott gólt.fanbarca írta: a Chelsea elleni BL elődöntőben 1 jó beadása sem volt, pedig rengeteg támadást felvezetett s lehetett volna hibáztatni, ha nem jön Iniesta.
Tehát gyakorlatilag ha nincsenek rossz beadásai, Iniesta nem lő gólt...
Ez elég vicces annak tekintetében, hogy Iniesta pont ez egyik ilyen rossz beadása után rúgott gólt.fanbarca írta: a Chelsea elleni BL elődöntőben 1 jó beadása sem volt, pedig rengeteg támadást felvezetett s lehetett volna hibáztatni, ha nem jön Iniesta.
Sztem ő is pont ezzel zsarolja a csapatotTocy írta: Azzal meg ideje lenne már dűlőre jutni, őt jelenleg nem tudjuk helyettesíteni senkivel ilyen szinten, most mikor épp tökéletes a gépezet, ne rontsuk el...
Azzal meg ideje lenne már dűlőre jutni, őt jelenleg nem tudjuk helyettesíteni senkivel ilyen szinten, most mikor épp tökéletes a gépezet, ne rontsuk el...Capon írta:4. Na meg talán több ideje lesz elgondolkozni a szerződéshosszabbítás feltételein is.Barcaman14 írta:Alves sérülésével kapcsolatban 3 dolog merült fel bennem:
1. Adriano több lehetőséghez jut, ami jó mert teljesen még mindig nem tudtam feltérképezni.
2. Egy sérülés mindig rossz, de Alvesnek már kellett egy kis szusszanás. Ráfér ez a pár meccs pihenés.
3. Jobbulást!
Ez kimaradt, de egyetértek!Capon írta:4. Na meg talán több ideje lesz elgondolkozni a szerződéshosszabbítás feltételein is.
4. Na meg talán több ideje lesz elgondolkozni a szerződéshosszabbítás feltételein is.Barcaman14 írta:Alves sérülésével kapcsolatban 3 dolog merült fel bennem:
1. Adriano több lehetőséghez jut, ami jó mert teljesen még mindig nem tudtam feltérképezni.
2. Egy sérülés mindig rossz, de Alvesnek már kellett egy kis szusszanás. Ráfér ez a pár meccs pihenés.
3. Jobbulást!
Nem úgy értettem, hogy a klub adja meg azt, amit Alvesék akarnak. Csak annyit, hogy -ha eddig nem engedtek semmit sem-, akkor egy kicsit lazítsanak.LG írta:Engedni a követeléseinek sztem hosszútávon még nagyobb hiba lenne. Akkor minden játékos hivatkozhatna rá hosszabitásnál, h Alvesnak engedett a klub, nekik miért nem? A másik dolog, meg ha nagyobb fizetést akar, akkor tegyen érte, mert pont nem úgy játszik mostanság, h ezt megérdemelné. Én nem tartom őt sem kulcsjátékosnak, sem pótolhatatlannak, nem bánnám egyáltalán, ha vele statuálnának példát Rosselék.Mikaos írta:Sajnos akármennyire profi is egy játékos, mégsem tudja kizárni teljesen, hogy szerződéshosszabbítása körül folynak az ügyek. Ha azt mondjuk, hogy rosszul játszik esetleg, szerintem csak ennek tudható be. Legfrissebb hírek szerint sem közelednek az álláspontok, befagyott a szerződés megújításának kérdése. (Eddig minden egyes eladott játékosunk ügyét maximálisan támogattam, de Dani Alves esetleges elvesztése óriási hiba lenne).
Engedni a követeléseinek sztem hosszútávon még nagyobb hiba lenne. Akkor minden játékos hivatkozhatna rá hosszabitásnál, h Alvesnak engedett a klub, nekik miért nem? A másik dolog, meg ha nagyobb fizetést akar, akkor tegyen érte, mert pont nem úgy játszik mostanság, h ezt megérdemelné. Én nem tartom őt sem kulcsjátékosnak, sem pótolhatatlannak, nem bánnám egyáltalán, ha vele statuálnának példát Rosselék.Mikaos írta:Sajnos akármennyire profi is egy játékos, mégsem tudja kizárni teljesen, hogy szerződéshosszabbítása körül folynak az ügyek. Ha azt mondjuk, hogy rosszul játszik esetleg, szerintem csak ennek tudható be. Legfrissebb hírek szerint sem közelednek az álláspontok, befagyott a szerződés megújításának kérdése. (Eddig minden egyes eladott játékosunk ügyét maximálisan támogattam, de Dani Alves esetleges elvesztése óriási hiba lenne).
Pedig nincs. Igazságtalannak érzem én is a csesztetését mert saját magához képest Messi,Villa,Pedro trió is jóval gyengébben játszott mint Alves.Andris írta: Ezzel nem állítom persze, hogy nincs még 1 v 2 ember a világon aki tudná ezt hozni.
Magához mérjük, de ha mindenkitől minden meccsen a legjobbat várjuk el, akkor hamis képet kapunk. Szerintem jól játszott, tud ennél jobban is, de minden meccsen nem fog. Ahogyan tegnap is legalább még 3-4 játékos volt, aki sokat hibázott, köztük a védősorban nekem Pique játéka sem tetszett annyira, ha már őt emlegetted. Elől pedig Villa 3 ziccert kihagyott és rengeteg labdát eladott. Ahogyan Pedronak sem az élete meccse volt, illetve a 3 gólja ellenére Messinek sem. A hétközi kupameccs alatt nem azt értettem, hogy nem fontos, hanem azt, hogy ekkorra terhelés mellett benne van, hogy párat hibázik a meccsen így hétközben. Ráadásul az egész csapaton látszik a januári forma még. Úgy gondolom, hogy a csapat átlaghoz képest jól, vagy átlagosan játszott, míg magához képest 3-4 megoldása miatt picit gyengébben, de egyébiránt pedig többet robotolt és jobban helyezkedett, mint ahogyan azt általában teszi.menczel írta:Azt nem értem miért a világ többi jobbhátvédjéhez méritek. Az hogy sokat van játékban, bejátssza a jobb oldalt, technikás, robotol ezek miért kellene, hogy elkápráztassanak. Saját magához mérem amikor azt mondom, hogy ennél sokkal jobb is tud lenni.Andris írta:Hahó, kapjunk már észbe. Alves lehet kihagyott pár helyzetet most, vagy elpasszolt 1-1 labdát, nade istenem. Messi mindkettőből többet adott elő pl ma (is).
Azt kéne észrevennetek, hogy mennyit volt játékban, és mennyi jó megoldása is volt.
Alapköve a csapatnak, olyan típusú, minőségű, mennyiségű munkát végez, amilyet senki ma az ő posztján. Ezzel nem állítom persze, hogy nincs még 1 v 2 ember a világon aki tudná ezt hozni.
Ráadásul pont ma nem is értem miért kell védeni, hisz kritikus helyen adott el többször is labdát, nem egyből majdnem gólt is kaptunk, a döntő pillanatban meg rendre rossz döntést hozott. Piqué se véletlenül ordibált vele...
Azt nem értem miért a világ többi jobbhátvédjéhez méritek. Az hogy sokat van játékban, bejátssza a jobb oldalt, technikás, robotol ezek miért kellene, hogy elkápráztassanak. Saját magához mérem amikor azt mondom, hogy ennél sokkal jobb is tud lenni.Andris írta:Hahó, kapjunk már észbe. Alves lehet kihagyott pár helyzetet most, vagy elpasszolt 1-1 labdát, nade istenem. Messi mindkettőből többet adott elő pl ma (is).
Azt kéne észrevennetek, hogy mennyit volt játékban, és mennyi jó megoldása is volt.
Alapköve a csapatnak, olyan típusú, minőségű, mennyiségű munkát végez, amilyet senki ma az ő posztján. Ezzel nem állítom persze, hogy nincs még 1 v 2 ember a világon aki tudná ezt hozni.