LG írta:Mikaos írta:Sajnos akármennyire profi is egy játékos, mégsem tudja kizárni teljesen, hogy szerződéshosszabbítása körül folynak az ügyek. Ha azt mondjuk, hogy rosszul játszik esetleg, szerintem csak ennek tudható be. Legfrissebb hírek szerint sem közelednek az álláspontok, befagyott a szerződés megújításának kérdése. (Eddig minden egyes eladott játékosunk ügyét maximálisan támogattam, de Dani Alves esetleges elvesztése óriási hiba lenne).
Engedni a követeléseinek sztem hosszútávon még nagyobb hiba lenne. Akkor minden játékos hivatkozhatna rá hosszabitásnál, h Alvesnak engedett a klub, nekik miért nem? A másik dolog, meg ha nagyobb fizetést akar, akkor tegyen érte, mert pont nem úgy játszik mostanság, h ezt megérdemelné. Én nem tartom őt sem kulcsjátékosnak, sem pótolhatatlannak, nem bánnám egyáltalán, ha vele statuálnának példát Rosselék.
Nem úgy értettem, hogy a klub adja meg azt, amit Alvesék akarnak. Csak annyit, hogy -ha eddig nem engedtek semmit sem-, akkor egy kicsit lazítsanak.
Egyébként tegnap tökéletesen látszott, hogy Dani miért kulcsjátékosunk. Ahogy lekerült a pályáról, játékunk dinamikája visszaesett. Per pillanat nem tudnék olyan embert mondani, aki tökéletesen tudná helyettesíteni (vagy akár megközelíteni) az ő teljesítményét. És ezzel nem azt akarom mondani, hogy ő a világ legszuperebb jobbhátvédje...csak azt, hogy ő a világ legszuperebb Barca-jobbhátvédje.
Csomó olyan játékos fordult meg nálunk, aki világsztár, de itt a Barcában csak szenvedett. Ritka, hogy egy "külsős" (főleg a Pep-rendszerben) megállja a helyét, s hasznos taggá válhat. Ez egyelőre csak Daniról mondható el. És szerencsére, úgy látszik, Abidal is...bár kicsit késve, de kezd hozzászokni a Barca-stílushoz, illetve Villa is jó úton halad.
Az, hogy Dani-Messi-Pedro minden idegszálukkal érzik egymást...az kb. megfizethetetlen.
szerk.: Alves, hogyha nincs is csúcsformában, akkor is úgy fut a jobb szélen, mint egy mérgezett egér (még a 95.percben is), állandóan terrorizálva az ellenfelet.