LG írta:
Sztem meg jó, és szórakoztató a VV4. A cikk meg egy sablonos fos, egy csomó ember osztja még a cikkíró véleményét, sokan vannak, akik úgy gondolják, h túl intelligensek ők ehhez, és ezt csak a buta emberek nézik, meg népbutítás, meg hasonló fasságok. Én abszolút lefosom a véleményüket, kultúrbarbár mind.
Hogy csak buta emberek nézik, az sajnos valóban nem igaz, sok-sok olyan ember nézi, akinek nem kellene ( szerintem senkinek, de szabad emberek vagyunk), viszont a népbutítással egyetértek. Az a kultúrbarbár, aki ilyen műsort kitalál... Bár a kultúrához még névleg sincs közük. Illetve az a szomorú, amit a vonaton tapasztaltam: 40-es anyuka, 3 gyerekével, akik közt a legidősebb is maximum 10-12 éves volt. 4-en olvassák együtt a Blikket ( bár lehet ,hogy más pletykalap volt, nem lényeg), amiben az összes Valóvilágos baromarcú sejthalmaz ( mert ezek nem emberek...) horoszkópját, életét és egyéb fontos dolgát elemzik. Ezt tanítja a 40-es anyuka a gyermekeinek... Mert, ha még ő nézi, az egy dolog. De a gyerekek végignézik, hogy valakik félévig csak vedelnek, szórakoznak , káromkodnak és még ki tudja, szexuális életet is élnek ( nem tudom, hogy volt e már, mivel nem nézem) és az anyuka ezt mutatja nekik. Ez valami elképesztő. Mit tanulnak ebből ? Vagy mit tanulnak a műsorvezető Stohl Bucitól? Azt, hogy ha híres vagy, akkor bűnt is követhetsz el, mert a kutyát sem érdekli ? Kb ezt.