Varga írta:Perrero írta:http://hvg.hu/itthon/20110116_mentok_rendorok_nyugati
facebookon írtam, nem írnám le újra: rengeteg dolognak kell ilyen -kumma [auto_cenzúra]- módon alakulnia, hogy ez legyen, és lehetett volna csomó dolog amitől máshogy alakul, tényleg csak abban bízom, hogy ettől megváltoznak a dolgok (és nem csak a c. kérdés), bár a szülőket, rokonokat, barátokat ez nagyon nem vigasztalja. el képzelni nem tudom, hogy milyen érzés lehet, és remélem soha nem is kell hasonlót átélnem.
nem vagyok modi, de NE MENJÜNK BELE A FAJI DOLGOKBAelég az, hogy dugig volt 12-14 évesekkel a hely, semmi ellenőrzés, stb..
Nekem nagyon nagy szerencsém volt, ott voltam, és első voltam a sorban, de részeg haverom miatt kidobtak a sorból, és haza kellett vinnem. Utána visszaindultam és akkor hívtak, hogy mi történt.. utána visszamentünk ismerősöket megkeresni megnézni mi történt stb.
Mondjuk ugye alapvetően a "kedves vállalkozó" annyi népet terelt be a helybe, hogy jó vastagon megtömhesse a pénztárcáját, semmibe véve a biztonsági tényezőket, meg a hely kapacitását.
Szerény véleményem szerint szakhatósággal és a rendőrséggel minden szórakozóhelyet be kéne mérni, hogy mennyi embert fogadhat maximálisan, a helyek programjaira elővételben, vagy előregisztráció alapján lehetne jegyet kapni, nomeg minden helyet polgári védelmileg alkalmassá kell tenni!
Hány tragédia kell, hogy végre rend legyen?
Az én emlékeimben egy Külső Bécsi úton, a prérin fekvő Home Klub rendezvény, Seb Fontaine bulija él, aholis akkora tömeget engedtek be, hogy lépni nem lehetett, nemhogy táncolni.
Ha tűz ütött volna ki, akkor páran közülünk is meghaltak volna!
A jegy 6 ezer forint volt...
K.