Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Holmes a Jets csapatában játszikfaithnomore írta:le vagyok törve...kedvenc csapatom kiesettnem tudom megérteni mi a francért nem lehet Bradyt jobban védeni, mert számtalan szituáció volt amikor szabad útja volt a jets játékosainak felé
természetesen el kell ismerni a jets teljesítményét, nagyon komolyan védekeztek, ezért is kell Bradynek sok idő hogy az elkapók elszakadjanak az embertől
amikor meg (talán Holmes) ejtette ki a kezéből azt hittem megőrülök, legelőször úgy láttam hogy elkapta aztán arra gondoltam hogy ez lehetetlen, biztos csak földhöz vágta
NFL-t nem régóta nézek, de kedvelem a sportot, eddig csak bele-belenézegettem meccsekbe, de valahogy engem a Pats O# játéka ragadott meg, ezért is sajnálom hogy nem jutottak be a 4-be
faithnomore írta:le vagyok törve...kedvenc csapatom kiesettnem tudom megérteni mi a francért nem lehet Bradyt jobban védeni, mert számtalan szituáció volt amikor szabad útja volt a jets játékosainak felé
természetesen el kell ismerni a jets teljesítményét, nagyon komolyan védekeztek, ezért is kell Bradynek sok idő hogy az elkapók elszakadjanak az embertől
amikor meg (talán Holmes) ejtette ki a kezéből azt hittem megőrülök, legelőször úgy láttam hogy elkapta aztán arra gondoltam hogy ez lehetetlen, biztos csak földhöz vágta
NFL-t nem régóta nézek, de kedvelem a sportot, eddig csak bele-belenézegettem meccsekbe, de valahogy engem a Pats O# játéka ragadott meg, ezért is sajnálom hogy nem jutottak be a 4-be
Azért nem csak az arca volt nagyL.Messi 10 írta:"Tom Brady egy seg.gfej. Bas.zódjon meg. Ezt gondolom róla. Igazából tojok rá. Nem ellene kell játszanom, én az elkapók ellen játszom. Ha a s.z.art is kiverem az elkapóiból, nincs kinek dobnia."
Antonio Cromartie, a New York Jets cornerbackje így hangol a konferencia-elődöntőre - tavaly érkezett a csapathoz, de máris teljesen átérzi, miről is szól az AFC East.
Picit nagy az arca, enyhén le fog égni szegényke.
Aha, kollegaMihu írta:Köszi de nem kell gratulálnod mert igazából én nem a Jets-nek szurkoltam, hanem a Pats ellenMert egy olyan csapatnak sincs helye a konferencia döntőben, amelyiknek a vezetőedzője kibuktatja az ellenfél játékosát. 2005-ben kezdtem el nézni az NFL-t, akkor egyből a SB-al kezdtem, és ott a Philly-nek drukkoltam, és nagyon nem örültem neki hogy a NE nyert. Akkor kezdődött az unszimpátiám a patrióták irányába, ami kicsúcsosodott akkor, amikor 2006-ban a konferencia döntőben nagy csatában kikaptak a Colts-tól. Azóta Colts szurkoló vagyok, és Pats ellendrukker. Kicsit úgy vagyok a NE-el, mint a Man Utd-el
Nem utálom őket úgy mint a Real-t, de finoman szólva nem sírom el magam ha kikapnak
De amint láthatod nem tartozom a radikálisak közé
Szeretem azért mindig objektíven nézni a dolgokat.
Elnézést, bocsicsababarca írta: Értem.De mit csinált Belichek,ami miatt kibukott egy ellen játékosa? ekkor még csak néztem az nfl-t,nem nagyon olvasgattam utána a dolgoknak.
Én meg egyébként pont a Colts-t nem szeretem
Értem.De mit csinált Belichek,ami miatt kibukott egy ellen játékosa? ekkor még csak néztem az nfl-t,nem nagyon olvasgattam utána a dolgoknak.Mihu írta:Köszi de nem kell gratulálnod mert igazából én nem a Jets-nek szurkoltam, hanem a Pats ellencsababarca írta:Igen,azt én is láttam, durva volt ahogy lepattogzott a sisakról a zománc.
Hát grat Mihu a Jets-hez, abszolút megérdemelt siker.Mert egy olyan csapatnak sincs helye a konferencia döntőben, amelyiknek a vezetőedzője kibuktatja az ellenfél játékosát. 2005-ben kezdtem el nézni az NFL-t, akkor egyből a SB-al kezdtem, és ott a Philly-nek drukkoltam, és nagyon nem örültem neki hogy a NE nyert. Akkor kezdődött az unszimpátiám a patrióták irányába, ami kicsúcsosodott akkor, amikor 2006-ban a konferencia döntőben nagy csatában kikaptak a Colts-tól. Azóta Colts szurkoló vagyok, és Pats ellendrukker. Kicsit úgy vagyok a NE-el, mint a Man Utd-el
Nem utálom őket úgy mint a Real-t, de finoman szólva nem sírom el magam ha kikapnak
De amint láthatod nem tartozom a radikálisak közé
Szeretem azért mindig objektíven nézni a dolgokat.
Köszi de nem kell gratulálnod mert igazából én nem a Jets-nek szurkoltam, hanem a Pats ellencsababarca írta:Igen,azt én is láttam, durva volt ahogy lepattogzott a sisakról a zománc.
Hát grat Mihu a Jets-hez, abszolút megérdemelt siker.
Hát a játékvezetés nem áll a helyzet magaslatán...most ez a feltartás, aztán a Pats TD előtt akkora sisakkal ütközés volt hogy a Jets védő bukójáról még a zománc is lepattogott...az minden volt csak nem véleményes...csababarca írta:Mihu írta:A Jets-nek szurkolok, de én erre azt mondom, hogy ha bedobta volna a zászlót, akkor simán meglett volna az esélye arra, hogy visszavonják a TD-t. Szerintem ez is hiba, ugyan úgy, mint hogy az előbb a Jets nem készült a 2 pontosra. Ilyen tétnél én nem gondolkoztam volna, dobtam volna a zászlót egyből, ez annyira adta magát...
jaja,főleg hogy azért ez bőven kulcsjáték volt,illetve az utolsó negyedben vagyunk.
Itt is volt egy véleményes ütközés Crumpleren.
Mihu írta:A Jets-nek szurkolok, de én erre azt mondom, hogy ha bedobta volna a zászlót, akkor simán meglett volna az esélye arra, hogy visszavonják a TD-t. Szerintem ez is hiba, ugyan úgy, mint hogy az előbb a Jets nem készült a 2 pontosra. Ilyen tétnél én nem gondolkoztam volna, dobtam volna a zászlót egyből, ez annyira adta magát...
A Jets-nek szurkolok, de én erre azt mondom, hogy ha bedobta volna a zászlót, akkor simán meglett volna az esélye arra, hogy visszavonják a TD-t. Szerintem ez is hiba, ugyan úgy, mint hogy az előbb a Jets nem készült a 2 pontosra. Ilyen tétnél én nem gondolkoztam volna, dobtam volna a zászlót egyből, ez annyira adta magát...csababarca írta:Mihu írta:TD kell a Jets-től, mert ha nem jön, akkor el fog menni a meccs. Lendületben van a NE, és biztos vagyok benne, hogy lesz még Pats TD.
Mindjárt itt is lesz, jól elmarháskodta a defense.
Erre simán dobnék egy piros zászlót. Nem dobtak,megint 10 pont a difi.
Mihu írta:TD kell a Jets-től, mert ha nem jön, akkor el fog menni a meccs. Lendületben van a NE, és biztos vagyok benne, hogy lesz még Pats TD.