USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Mihu
Director del Fútbol

2011.01.17. 15:43:21

faithnomore írta:le vagyok törve...kedvenc csapatom kiesett :roll: nem tudom megérteni mi a francért nem lehet Bradyt jobban védeni, mert számtalan szituáció volt amikor szabad útja volt a jets játékosainak felé

természetesen el kell ismerni a jets teljesítményét, nagyon komolyan védekeztek, ezért is kell Bradynek sok idő hogy az elkapók elszakadjanak az embertől
amikor meg (talán Holmes :?: ) ejtette ki a kezéből azt hittem megőrülök, legelőször úgy láttam hogy elkapta aztán arra gondoltam hogy ez lehetetlen, biztos csak földhöz vágta

NFL-t nem régóta nézek, de kedvelem a sportot, eddig csak bele-belenézegettem meccsekbe, de valahogy engem a Pats O# játéka ragadott meg, ezért is sajnálom hogy nem jutottak be a 4-be :?
Holmes a Jets csapatában játszik :lol: :wink:
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.17. 12:18:09

faithnomore írta:le vagyok törve...kedvenc csapatom kiesett :roll: nem tudom megérteni mi a francért nem lehet Bradyt jobban védeni, mert számtalan szituáció volt amikor szabad útja volt a jets játékosainak felé

természetesen el kell ismerni a jets teljesítményét, nagyon komolyan védekeztek, ezért is kell Bradynek sok idő hogy az elkapók elszakadjanak az embertől
amikor meg (talán Holmes :?: ) ejtette ki a kezéből azt hittem megőrülök, legelőször úgy láttam hogy elkapta aztán arra gondoltam hogy ez lehetetlen, biztos csak földhöz vágta

NFL-t nem régóta nézek, de kedvelem a sportot, eddig csak bele-belenézegettem meccsekbe, de valahogy engem a Pats O# játéka ragadott meg, ezért is sajnálom hogy nem jutottak be a 4-be :?

Clumpler ejtette el azt a TD passzt... Meg a végén Welkernek is volt egy ilyenje,hogy nem kapta el,az is TD lett volna. Illetve Branch is elejtett egy kulcslabdát a végjátékban. Ennyi nem fér bele.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Melkor
Entrenador del Barça

2011.01.17. 12:01:16

Sziasztok,
Nincs kedve valakinek beszállni egy fleaflicker-es NBA fantasy ligába - RamblersKeeperLeague
http://www.fleaflicker.com/nba/league?l ... eamId=2761
A Jokers nevű csapatot lehetne átvenni, nem állnak rosszul, és ha valaki még oda is figyel rá akkor egész ütős kis csapat lehet.
Akit érdekel írhat itt, de legyen szíves küldjön pü-t is!
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.01.17. 10:59:17

Az azért halálos volt hogy 5 yardokért halálra dicsérték Meskót, jobban elemezték mint egy egész negyedet, vagy csak én éreztem így? :D

Iszonyatosan nagy pech kellett a Pats kieséséhez, de olyan nincs hogy valaki végig jobb legyen mindenkinél pl Colts sajnos tavaly..

a Jets védelme szuper volt, azért amit kaphatott Brady a dobás pillanatában az fájhatott, összeségében örülök a Jets győzelemnek!

De innentől hajrá GB!
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
faithnomore
Entrenador del Barça

2011.01.17. 09:53:28

le vagyok törve...kedvenc csapatom kiesett :roll: nem tudom megérteni mi a francért nem lehet Bradyt jobban védeni, mert számtalan szituáció volt amikor szabad útja volt a jets játékosainak felé

Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.01.17. 09:33:14

Elbújok... Ezt nem hiszem el. Amikor az elején azt a sima TD-t elejtette, fogtam és elnyomtam, reméltem reggel nem kell csalódnom. Hát kellett.... Ilyen nincsen... Szép volt...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.17. 08:31:04

Nagyon jó kis meccsek voltak tegnap!
Már a szezon előtt is lehetet "tudni" a Jetssel idén számolni kell, s ezzel, hogy a Colts után a Pats-et is megverték bőven esélyessé váltak, de tartom magam ahhoz, hogy a GB-Bears győztese lesz idén a bajnok!
Pats meg ahogy Kovács Sanyi is mondta rengeteg a fiatal a csapatban, s draft pickjeik is előkelőek a köv szezonra, szóval biztos, hogy meghatározó csapat lesz a NE-ből jövőre (ha lesz szezon)

szerk: Holmes elkapása lehetett volna a fordulópont, ha ott challengelnek!
De benne volt az is, hogy elveszt egy időkérést a Pats!Én sem dobtam volna be a zászlót, de elképzelhető, hogy Belicsek ott nagyon húzhatott volna (de mint tudjuk volna...)
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.01.17. 08:29:17

L.Messi 10 írta:"Tom Brady egy seg.gfej. Bas.zódjon meg. Ezt gondolom róla. Igazából tojok rá. Nem ellene kell játszanom, én az elkapók ellen játszom. Ha a s.z.art is kiverem az elkapóiból, nincs kinek dobnia."

Antonio Cromartie, a New York Jets cornerbackje így hangol a konferencia-elődöntőre - tavaly érkezett a csapathoz, de máris teljesen átérzi, miről is szól az AFC East.

Picit nagy az arca, enyhén le fog égni szegényke.
Azért nem csak az arca volt nagy :)

Kedvencek már kiestek (Eagles, Saints, Ravens), innentől egy Bears - Jets döntőnek örülnék a legjobban.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
rszergej
Capitá del Barça

2011.01.17. 08:08:54

Mihu írta:Köszi de nem kell gratulálnod mert igazából én nem a Jets-nek szurkoltam, hanem a Pats ellen :wink: Mert egy olyan csapatnak sincs helye a konferencia döntőben, amelyiknek a vezetőedzője kibuktatja az ellenfél játékosát. 2005-ben kezdtem el nézni az NFL-t, akkor egyből a SB-al kezdtem, és ott a Philly-nek drukkoltam, és nagyon nem örültem neki hogy a NE nyert. Akkor kezdődött az unszimpátiám a patrióták irányába, ami kicsúcsosodott akkor, amikor 2006-ban a konferencia döntőben nagy csatában kikaptak a Colts-tól. Azóta Colts szurkoló vagyok, és Pats ellendrukker. Kicsit úgy vagyok a NE-el, mint a Man Utd-el :D Nem utálom őket úgy mint a Real-t, de finoman szólva nem sírom el magam ha kikapnak :D De amint láthatod nem tartozom a radikálisak közé :wink: Szeretem azért mindig objektíven nézni a dolgokat.
Aha, kollega :) Pont így kezdtem én is, csak azzal a különbséggel, hogy én leragadtam a Philly-nél és az óta sem tudok elszakadni.
A tegnapi meccsről meg annyira nem tudok mit írni, mert csak az első félidőt láttam, de az eredmény engem boldoggá tett :twisted:
No, járt már így a Pats, hogy a legnagyobb esélyesnek számított a végső győzelemre és kopp lett.
Na ma megnézem a 2. félidőt is. Azért elég érdekes ez a PO, azok a csapatok vannak a legjobb 4 között, akiket kb, ha megkérdeznek, nem soroltam volna oda. Ez van, ez az NFL.
Remélem lesz azért következő szezon.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.01.17. 02:54:53

NFL főcsoportdöntők vasárnap este a Sport2 műsorán!
NFC Championship: Chicago-Green Bay, 21:00,
AFC Championship: Pittsburgh-NY Jets, hétfő hajnali 00:30.
Gondolom éjszakázunk páran!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Mihu
Director del Fútbol

2011.01.17. 01:50:49

Nah jóéjt Urak, én elteszem magam :wink: Legközelebb találkozunk, remélem hogy Steelers SB-ba jutással :wink: Csőcső
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2011.01.17. 01:46:07

Számomra fantasztikus meccs volt a mai afc east döntője! Nagyszerű JETS D#, és végre az O# is felnőtt a feladathoz! Amit sokan elfelejtenek, hogy Sanchez a PO-ban eddig rendre sokkal jobb teljesítményt nyújt, mint az alapszakaszban! Nem mondom, hogy cél az SB, hogy cél Pittsburgh, az is fantasztikus (és iszonyat nehéz meccs lesz).

J-E-T-S JETS JETS JETS
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.17. 01:43:58

Legalább szépen haltunk meg. TD-vel.
Semmi jelentősége nem volt egyébként.

Sajnálom hogy a Saints-Pats kettősből egyik sem játszik SB-t. Persze így is végigkövetem a PO-t,de már szurkolni nem szurkolok különösebben senkinek. Legyen minden meccsen halálos izgalom. :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mihu
Director del Fútbol

2011.01.17. 01:43:26

csababarca írta: Értem.De mit csinált Belichek,ami miatt kibukott egy ellen játékosa? ekkor még csak néztem az nfl-t,nem nagyon olvasgattam utána a dolgoknak.
Én meg egyébként pont a Colts-t nem szeretem :P
Elnézést, bocsi :wink: Nem vezetőedző, hanem az edzői stáb egyik tagja gáncsolta az ellenfél egyik játékosát. Így már szerintem tudni fogod hogy a Jets-ről beszélek :wink: Erre mondom hogy a Patriots-t nem szeretem, nem szeretném őket a főcsoport döntőben látni, viszont egy olyan csapatnak sincs helye ott, aminek az egyik edzője ilyen sportszerűtlen.
Kép
miihii
KHAL

2011.01.17. 01:38:38

Ez egyszerűen hihetetlen,ki gondolta volna h a Saints,Colts,Philly,Pats négyesből egyik sem jut el még cs a főcsoport döntőig sem :shock: Ez az NFL varázs,egy meccsen akármi történhet,főleg a PO-ban.Tényleg felesleges matekozni előzetesen az esélyekről,ez kiszámíthatatlan.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Mihu
Director del Fútbol

2011.01.17. 01:36:22

Hát ez......pont egy NE játékos lábát lökték bele a labdába....és pont a nagyszájú....áhh :D Hát ez a PO...nüanszok döntenek. Hozza a meccs egyébként azt amit vártunk tőle szerintem. Izgalmak és hihetetlen küzdelem.

Közbe Jets TD, eldőlt.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.17. 01:32:32

Mihu írta:
csababarca írta:Igen,azt én is láttam, durva volt ahogy lepattogzott a sisakról a zománc.

Hát grat Mihu a Jets-hez, abszolút megérdemelt siker.
Köszi de nem kell gratulálnod mert igazából én nem a Jets-nek szurkoltam, hanem a Pats ellen :wink: Mert egy olyan csapatnak sincs helye a konferencia döntőben, amelyiknek a vezetőedzője kibuktatja az ellenfél játékosát. 2005-ben kezdtem el nézni az NFL-t, akkor egyből a SB-al kezdtem, és ott a Philly-nek drukkoltam, és nagyon nem örültem neki hogy a NE nyert. Akkor kezdődött az unszimpátiám a patrióták irányába, ami kicsúcsosodott akkor, amikor 2006-ban a konferencia döntőben nagy csatában kikaptak a Colts-tól. Azóta Colts szurkoló vagyok, és Pats ellendrukker. Kicsit úgy vagyok a NE-el, mint a Man Utd-el :D Nem utálom őket úgy mint a Real-t, de finoman szólva nem sírom el magam ha kikapnak :D De amint láthatod nem tartozom a radikálisak közé :wink: Szeretem azért mindig objektíven nézni a dolgokat.
Értem.De mit csinált Belichek,ami miatt kibukott egy ellen játékosa? ekkor még csak néztem az nfl-t,nem nagyon olvasgattam utána a dolgoknak.
Én meg egyébként pont a Colts-t nem szeretem :P
Mihu
Director del Fútbol

2011.01.17. 01:28:08

csababarca írta:Igen,azt én is láttam, durva volt ahogy lepattogzott a sisakról a zománc.

Köszi de nem kell gratulálnod mert igazából én nem a Jets-nek szurkoltam, hanem a Pats ellen :wink: Mert egy olyan csapatnak sincs helye a konferencia döntőben, amelyiknek a vezetőedzője kibuktatja az ellenfél játékosát. 2005-ben kezdtem el nézni az NFL-t, akkor egyből a SB-al kezdtem, és ott a Philly-nek drukkoltam, és nagyon nem örültem neki hogy a NE nyert. Akkor kezdődött az unszimpátiám a patrióták irányába, ami kicsúcsosodott akkor, amikor 2006-ban a konferencia döntőben nagy csatában kikaptak a Colts-tól. Azóta Colts szurkoló vagyok, és Pats ellendrukker. Kicsit úgy vagyok a NE-el, mint a Man Utd-el :D Nem utálom őket úgy mint a Real-t, de finoman szólva nem sírom el magam ha kikapnak :D De amint láthatod nem tartozom a radikálisak közé :wink: Szeretem azért mindig objektíven nézni a dolgokat.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.17. 01:18:01

Igen,azt én is láttam, durva volt ahogy lepattogzott a sisakról a zománc.

Mihu
Director del Fútbol

2011.01.17. 01:14:06

csababarca írta:
Mihu írta:A Jets-nek szurkolok, de én erre azt mondom, hogy ha bedobta volna a zászlót, akkor simán meglett volna az esélye arra, hogy visszavonják a TD-t. Szerintem ez is hiba, ugyan úgy, mint hogy az előbb a Jets nem készült a 2 pontosra. Ilyen tétnél én nem gondolkoztam volna, dobtam volna a zászlót egyből, ez annyira adta magát...

jaja,főleg hogy azért ez bőven kulcsjáték volt,illetve az utolsó negyedben vagyunk.
Itt is volt egy véleményes ütközés Crumpleren. :?
Hát a játékvezetés nem áll a helyzet magaslatán...most ez a feltartás, aztán a Pats TD előtt akkora sisakkal ütközés volt hogy a Jets védő bukójáról még a zománc is lepattogott...az minden volt csak nem véleményes...

Kész, Brady-t egyszerűen nem tudja megvédeni a fal. Nem kapja meg a zsebben azt a védelmet amit kéne. Folyamatos nyomás alatt van...5 sack magáért beszél. Persze ehhez hozzátartozik a Jets defense is, akik gyönyörűen levédik az elkapókat, így nincs kinek dobnia.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mihu 2011.01.17. 01:29:35-kor.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.17. 01:07:25

Mihu írta:A Jets-nek szurkolok, de én erre azt mondom, hogy ha bedobta volna a zászlót, akkor simán meglett volna az esélye arra, hogy visszavonják a TD-t. Szerintem ez is hiba, ugyan úgy, mint hogy az előbb a Jets nem készült a 2 pontosra. Ilyen tétnél én nem gondolkoztam volna, dobtam volna a zászlót egyből, ez annyira adta magát...

jaja,főleg hogy azért ez bőven kulcsjáték volt,illetve az utolsó negyedben vagyunk.
Itt is volt egy véleményes ütközés Crumpleren. :?

Szerk.: Elment a hajó. Számomra ezzel érdektelenné vált az idei PO. De,ha már így alakult,akkor nyerje meg az egészet a Jets, szimpatikus társaság.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2011.01.17. 01:16:23-kor.
Mihu
Director del Fútbol

2011.01.17. 01:04:56

csababarca írta:
Mihu írta:TD kell a Jets-től, mert ha nem jön, akkor el fog menni a meccs. Lendületben van a NE, és biztos vagyok benne, hogy lesz még Pats TD.

Mindjárt itt is lesz, jól elmarháskodta a defense. :?
Erre simán dobnék egy piros zászlót. Nem dobtak,megint 10 pont a difi. :x
A Jets-nek szurkolok, de én erre azt mondom, hogy ha bedobta volna a zászlót, akkor simán meglett volna az esélye arra, hogy visszavonják a TD-t. Szerintem ez is hiba, ugyan úgy, mint hogy az előbb a Jets nem készült a 2 pontosra. Ilyen tétnél én nem gondolkoztam volna, dobtam volna a zászlót egyből, ez annyira adta magát...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.17. 01:01:50

Holmes :shock:
Igaza van Ricsinek tiszta Burries elkapás!
Ma DV is deja vu gólt vágott, s ez is kísérteties volt!
HÚH mi lesz még itt!
Pats mint kés a vajon ment át a 3ik negyed végén!
szerk: 2 fumble, s egyet sem tud megszerezni a NY, ilyeneken sok múlhat
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.01.17. 01:05:47-kor.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.17. 00:59:21

Mihu írta:TD kell a Jets-től, mert ha nem jön, akkor el fog menni a meccs. Lendületben van a NE, és biztos vagyok benne, hogy lesz még Pats TD.

Mindjárt itt is lesz, jól elmarháskodta a defense. :?
Erre simán dobnék egy piros zászlót. Nem dobtak,megint 10 pont a difi. :x
Mihu
Director del Fútbol

2011.01.17. 00:54:17

TD kell a Jets-től, mert ha nem jön, akkor el fog menni a meccs. Lendületben van a NE, és biztos vagyok benne, hogy lesz még Pats TD.
Kép
Válasz küldése