Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.01.23. 00:03:44

LaPulga írta:Nekem egyáltalán nem azzal van bajom hogy kritikát írtok, írsz, hanem egy olyan érthetetlen dolgon agyaltok ami felesleges sztem! A csapat sorra dönti a rekordot GUARDIOLA-VAL és nekünk meg az a bajunk hogy ki mennyit játszik és milyen környezetben!! Az edző tudja hogy melyik játékosa mit tud, mennyit nyújt az edzéseken és biztos vagyok benne hogy ha Villa vagy Pedro gyengébben dolgozna mint bojan, biztos h bojan kezdene....ennyi!!
Az edző mindenek előtt a csapat sikerét helyezi előtérbe és a megfelelő játékosokat küldi ki a pályára!!Nem azért de ha jól láttam am. bojanék már kb 70. perc környékén a melegítés közepében voltak majd kb a 80 percben szakad meg a játék.... De ezek akkor apróságok..... Ott volt a Classico-n akkor is kb ugyanennyi percet kapott és akkor kijött a lépés (gólpassz+ helyzet + jó teljesítmény)..Akkor senki sem mondta hogy miért csak 10-15 perc?? Mindenkinek megvan a csapatban a helye ezt el kell fogadni, ha Pep úgy gondolta hogy bojan ennyit játszhat akkor kész ezen úgy se tudunk változtatni :!: :wink:
Dönti a rekordokat de mi semmilyen eredményét nem vitatjuk el, nem cserélnénk el, mondtam hogy nem tudnám a Klubot elképzelni nélküle.

De ha ezt még jobban kihangsúlyozod, még terjedelmesebben akkor se fogod tudni elvitatni a kritikák létjogosultságát.

Edzésteljesítményével kapcsolatban kétlem hogy sokat tudnál, ilyet se lehet kijelenteni. Vérprofi Pedro és Villa, mint ahogy az egész keret, de ez nem jelenti azt hogy Bojan gyengébben dolgozna.

Meg az edzésteljesítmény baromi apró fontossággal bír egy kezdő felvázolásánál. De itt most senki nem is beszélt KEZDŐRŐL Bojan kapcsán, egyszerűen csak annyi hogy játszhatna többet.

A Madrid elleni derbit meg hiába hoztad fel, azt a meccset máshogy kell kezelni mint egy kiscsapat elleni több gólos győzelmet, amiken bántóan keveset játszik Bojan.

Nem tudunk változtatni, de a vélemények kinyilvánítása a cél egy fórumon.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
LaPulga
Barça B

2011.01.23. 00:01:35

Azért Nolitot ne vegyük már ide (nem saját nevelés, egyértelműen a B-be érkezett, ahol aztán meghatározóvá tudott válni)

A fiatalok kapcsán egyedül azt nem értem, hogy ha ennyire nem számítunk rájuk gyakorlatilag 22-23 éves korukig, akkor miért jegeljük őket valahol az A és B csapat között félúton és miért nem adjuk kölcsön őket (Thiago sztem az elmúlt fél évben a B-ben sem játszott 5 meccsnél többet, mert mindig a nagyok padját koptatta). Bojan is már mehetne rég egy LaLiga középcsapathoz, nem veszítünk sokat ha az utolsó 10 percre valaki más áll be lötyögni
Szóval ebből a szempontból gáz a jelenlegi stratégia, mert szerencsétlennek még 21 évesen sincs arról fogalma, hogy kirúgják év végén a B-ből, vagy ő lesz a következő Busquets. És a 16 éves, aki ezt látja, jogosan mondhatja azt, hogy inkább megyek az Arsenalba, ott lesz belőlem valaki, minthogy a következő 5 évemben elsőosztályú 10 percekért és másodoszályú szereplésért küzdjek

Ha már kinőtte a B-t de még A csapatban nem érett meg stabilan a kezdőbe akkor adjuk kölcsönbe mert hadd játszon...ha meg lesérül valaki a kezdőből biztos lesz ember aki pótolja....Hm érdekes logika...Egyszer az a baj h rövid a kispad egyszer meg az h jegeljük a játékosokat... Hadd menjen el 20 évesen és játszon többet hátha úgy jár hogy semmi kupát nem nyer mint fabre.... nagyobb csalódás lenne sztem neki!!! Jah szerencsétlen 21. éveseknek az a legnagyobb bajuk hogy rúgjáka bőrt a B-ben minden nap és jól teljesítsenek a világ talán legjobb utánpótlásbázisán!! Ha egy játékossal megvannak elégedve úgy se "rúgják ki" a "B"-ből!! Erről ennyit :roll:
Galen
Jugador del Barça

2011.01.22. 23:49:12

engem is idegesít, hogy sokszor nem cserél, vagy ha igen, akkor 86. percben..

De amíg jönnek az eredmények, nem fogom jártatni a számat, csak csóválom a fejem a TV előtt :D:D:D:D

( írassuk be "hogyan cseréljünk időben" tanfolyamra :))
LaPulga
Barça B

2011.01.22. 23:47:05

Nekem egyáltalán nem azzal van bajom hogy kritikát írtok, írsz, hanem egy olyan érthetetlen dolgon agyaltok ami felesleges sztem! A csapat sorra dönti a rekordot GUARDIOLA-VAL és nekünk meg az a bajunk hogy ki mennyit játszik és milyen környezetben!! Az edző tudja hogy melyik játékosa mit tud, mennyit nyújt az edzéseken és biztos vagyok benne hogy ha Villa vagy Pedro gyengébben dolgozna mint bojan, biztos h bojan kezdene....ennyi!!
Az edző mindenek előtt a csapat sikerét helyezi előtérbe és a megfelelő játékosokat küldi ki a pályára!!Nem azért de ha jól láttam am. bojanék már kb 70. perc környékén a melegítés közepében voltak majd kb a 80 percben szakad meg a játék.... De ezek akkor apróságok..... Ott volt a Classico-n akkor is kb ugyanennyi percet kapott és akkor kijött a lépés (gólpassz+ helyzet + jó teljesítmény)..Akkor senki sem mondta hogy miért csak 10-15 perc?? Mindenkinek megvan a csapatban a helye ezt el kell fogadni, ha Pep úgy gondolta hogy bojan ennyit játszhat akkor kész ezen úgy se tudunk változtatni :!: :wink:
sjd
Llegenda del Barça

2011.01.22. 23:40:03

LaPulga írta: Ja elmegy és utánna sírunk mint most tettük Fabregas után hogy nincs se Xavinak se Ini-nek cseréje!! Ha jól emlékszem Cruyff mondta azt egyszer hogy ha Thiago-nak esze van hosszabbít és kivár mivel még fiatal és eljön az ideje ugyan így van Bojan is meg JdS is sőt még Nolito is!! Ők azok akikből nagy játékos lesz még csak ki kell várniuk a maguk idejét... ez egy folyamat...
Azért Nolitot ne vegyük már ide (nem saját nevelés, egyértelműen a B-be érkezett, ahol aztán meghatározóvá tudott válni)

A fiatalok kapcsán egyedül azt nem értem, hogy ha ennyire nem számítunk rájuk gyakorlatilag 22-23 éves korukig, akkor miért jegeljük őket valahol az A és B csapat között félúton és miért nem adjuk kölcsön őket (Thiago sztem az elmúlt fél évben a B-ben sem játszott 5 meccsnél többet, mert mindig a nagyok padját koptatta). Bojan is már mehetne rég egy LaLiga középcsapathoz, nem veszítünk sokat ha az utolsó 10 percre valaki más áll be lötyögni
Szóval ebből a szempontból gáz a jelenlegi stratégia, mert szerencsétlennek még 21 évesen sincs arról fogalma, hogy kirúgják év végén a B-ből, vagy ő lesz a következő Busquets. És a 16 éves, aki ezt látja, jogosan mondhatja azt, hogy inkább megyek az Arsenalba, ott lesz belőlem valaki, minthogy a következő 5 évemben elsőosztályú 10 percekért és másodoszályú szereplésért küzdjek
LaPulga
Barça B

2011.01.22. 23:31:38

"Mondjuk úgy, hogy 16 éves korában elmegy az Arsenalhoz, mert azt látja, hogy a nagyoknál még 21 évesen sem fog 10 percnél többet játszani meccsenként, max a kupában (ld. Thiago, JdS stb.)"

Ja elmegy és utánna sírunk mint most tettük Fabregas után hogy nincs se Xavinak se Ini-nek cseréje!! Ha jól emlékszem Cruyff mondta azt egyszer hogy ha Thiago-nak esze van hosszabbít és kivár mivel még fiatal és eljön az ideje ugyan így van Bojan is meg JdS is sőt még Nolito is!! Ők azok akikből nagy játékos lesz még csak ki kell várniuk a maguk idejét... ez egy folyamat....Ugyanígy volt Busi is sztem meg Pedro is és még sorolhatnám..... de felesleges!! Bojan is meg ha elmenne ahogy te mondtad milyen jól érezné magát hogy játszik de kupa meg trófea =eredmény semmi!! Fabre. is így van szval miről beszélünk!! Ott van pl.: Jesus Navas ő alig játszott a Vb-n de mégis világbajnok...nem az lesz a neve mellett hogy mennyit játszott hanem h világbajnok....Ez egy faramuci kör, mert ha nem játszik az a baj, de ha játszik és semmit sem nyer egy játékos akkor meg az is baj!!! Ezért is versenysorozat ez a sport!!
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.01.22. 23:22:27

LaPulga írta:Én egyáltalán nem értem miért kell civakodni azon hogy Bojan mennyit játszik!! Nem mi döntjük el hála az Istennek hogy nem, van egy tökéletes edzőnk és úgy gondolom hogy 20 éves kora ellenére bojan igen csak sok játéklehetőséget kap Peptől ( Lényegtelen hogy kupameccsen vagy Bl vagy bajnoki) megnézném más 20 éves srác hogy jutna el 100 bajnoki meccsig sőt azon túl, mert már túl van rajta a világ legjobb klubjában a legjobb játékosok mellett :!:

Nem akarok vitát szítani, csak nem szeretem ha kritizálják azt az embert aki a legjobbat adja a csapatnak és tényleg benne van az a bizonyos "dns" tehát
él-hal a klubbért!
:wink:
Attól még lehet hibája, és hidd el, el se tudnám nélküle képzelni a Klubot!

De egy kritikát csak megfogalmazhat az ember néhanapján..

És az a 100 bajnoki meccs még nincs meg, 90-100 között van, mindent figyelembe véve pedig 150+-os.

De! Ezek közül hányszor állt be 5-10 percekre? Nem számít hogy hányszor játszott, a lényeg hogy mennyit.

És ha egyszer beállíthatná Pep korábban akkor se teszi.
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2011.01.22. 23:18:12

LaPulga írta:megnézném más 20 éves srác hogy jutna el 100 bajnoki meccsig sőt azon túl
Mondjuk úgy, hogy 16 éves korában elmegy az Arsenalhoz, mert azt látja, hogy a nagyoknál még 21 évesen sem fog 10 percnél többet játszani meccsenként, max a kupában (ld. Thiago, JdS stb.)
És azt azért tegyük hozzá, hogy azt a 100 meccset Bojan Rijkaard alatt hozta össze nagyrészt, Pep alatt se lett volna kezdő, ha nem dekkol itt egy évig egy trágya Ibrahimovic

Továbbra se azt mondom, hogy legyen belőlünk óvodás csapat évi átlag 0 trófeával, de az ilyen meccseken, amikor már Messitől Villáig mindenkinek fáj 60-70 perc után, hogy értelmeset alkosson, dobjuk már be azokat, akik elvileg ezen világverő generáció utódjai lennének, esetleg már a 80. perc előtt is, és ne Keitát kelljen néznem Xavi helyére beállva. Az ő fejlődésében 31 évesen már nem lesz törés, ha nem játszik
menczel
Entrenador del Barça

2011.01.22. 23:12:45

Andris írta:Kamugép ez az ember. Állandóan nyomja a dumát hogy milyen fontos a közönség és h minden köszönetet meg hálát megérdemelnek, hogy állandóan szórakoztatni akarják őket minél jobban.

De 3-0ás állásnál sem képes behozni a motivált és fiatal cseréket, inkább a maradék 30 percet is töltsük azzal hogy Messivel az élen mindenki áll és lötyög, mert semmi tét, nincs szükség játékra.
Amellett h egyetértek megjegyzem hogy csak Keita cseréje indokolható nehezen (bár ha nagyon akarom akkor tudom indokolni: a csapat 4. középpályása és elsőszámű csereembere legyen játékban), de Bojan teljesen érthető. Puyol gondolom nem volt 100%os.

Én személy szerint mivel Bojant már leírtam szívesebben néztem volna Afellayt de főleg sokkal inkább Thiagot. (bár ő asszem keretben se volt)
LaPulga
Barça B

2011.01.22. 23:09:11

Én egyáltalán nem értem miért kell civakodni azon hogy Bojan mennyit játszik!! Nem mi döntjük el hála az Istennek hogy nem, van egy tökéletes edzőnk és úgy gondolom hogy 20 éves kora ellenére bojan igen csak sok játéklehetőséget kap Peptől ( Lényegtelen hogy kupameccsen vagy Bl vagy bajnoki) megnézném más 20 éves srác hogy jutna el 100 bajnoki meccsig sőt azon túl, mert már túl van rajta a világ legjobb klubjában a legjobb játékosok mellett :!:

Nem akarok vitát szítani, csak nem szeretem ha kritizálják azt az embert aki a legjobbat adja a csapatnak és tényleg benne van az a bizonyos "dns" tehát
él-hal a klubbért!
:wink:
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.01.22. 23:06:00

mindorokke_barca!

Ha nem értettél egyet Fecoooval akkor miért kezdtél el személyeskedni? Lehet hogy vele értek egyet, de ez akkor is felesleges volt.

Említetted a sevillai pofont, teljesen adom hogy Pep mindig a lehető legjobbat akarja elérni ( melyik edző nem?) és hihetetlenül nagy szakember, edző, pedagógus.

Egyrészt adom hogy SEVILLÁBAN, fontos volt hogy rutinos csapat volt a pályán, de az odavágóra tervezett 11-re le tudod írni hogy mit írt Fecooo konkrétan vagy csak általánosítottál?

Mikaos!

Ez mind szép és jó, de józan paraszti ésszel lehet látni hogy KAPHATNA Bojan több lehetőséget attól függetlenül hogy ki hogy merre hány zöld trabantot látott..

Xavi-Keita csere abszolút felesleges volt, ha Bojan kapott volna lehetőséget esetleg valamivel hasznosabb lett volna.
És itt fogalmazta meg Fecooo hogy ez ördögi kör, mert játékperc nélkül nem lesz jó, persze más meg "hádeminekjátszanahaürülék"...

Az egyik legfelkészültebb szakember Pep, de ha egyszer játszhatna szegény pára akkor miért ne, ez egy adott szitu.

Gondolom a többi szám mellé nincs egy storyd..
Kép
westerngom
Entrenador del Barça

2011.01.22. 23:02:24

mindorokke_barca írta:
távol álljon tőlem, h ilyen eredmények mellett kritizáljam Pep-et, de
Eddig volt értelme olvasni. innen tudom, hogy mi következik.
Ha a fórum hasonló szaktudású felhasználói lennének a Barca edzői a Betis elleni első meccsen egy írtózatosan nagy pofonba szaladtunk volna bele, nagyobba mint Sevillaban, szerdán. Mert mindenki a fiatalokat játszatta volna.
Pep két és fél éves itt edzősködésének legnagyobb húzása volt szinte a legerősebb csapatot kiküldeni arra a meccsre. Maximálisan felkészült arra a meccsre is. Ő a csapat edzője, ő van ott edzéseken ő látja ki, hogy dolgozik nap mint nap...
Ilyen nem várható el az emberektől, mert mindenkinek meg lehet a saját véleménye, de bakker aki 1 héten leül egyszer-kétszer a tv elé másfél órára megnézni a kedvenc csapata meccsét, annak marhára semmi joga nincs ilyen hangnemben leszólnia az edzőt. A hangnemen van a hangsúly. Egyszerűen felháborító.
- igen!, ez így van!DE! ugyan akkor, ez egy fórum, ahol mindenki szabadon leírhatja a véleményét, akár pozitív, akár nem a klubra, edzőre, csapatra nézve! Talán, ennek itt, a fórumon, hagy legyen már helye!!
A hangnem, amennyiben nem obszcén vagy trágár nem értem miben felháborító?? Egyébként a fórumon is vannak akik majd moderálnak, ha túl erősre sikerül a "hangsúly"!
Egyébként mindazon felül, hogy szinte minden szavaddal egyet értek Peppel kapcsolatban...... szvsz. tényleg nem tud cserélni!
Mikaos
Director del Fútbol

2011.01.22. 22:53:01

Sajnálom, hogy nem a vádaskodók néztek az alábbiaknak utána, és nekem kell "ártatlanságot bizonyítanom". (Amúgy fordítva kéne ugye, mert a vádaskodást megfelelő tényekkel kell alátámasztani először!).
Mivel minden relatív, ilyen tekintetben megnéztem spanyol első osztályú, top csapatok 19-20 éves játékosainak pályán töltött perceit (közelítő értékek):
Bojan - 1000 perc
Fran Merida - 950 perc
Canales - 300 perc
Rodri - 100 perc

no, nézzünk idősebbeket is, 21 évesek:
Montero - 800 perc
Altidore - 800 perc
I. Martinez - 500 perc

Láthatjuk, hogy mind kevesebbet játszhattak, mint Bojan.
Bojan mind a 4 kupa meccsen, mind a 2 szuperkupa meccsen!, és ezen felül még 1 BL, és 4 bajnoki meccsen kezdett.

Bár régóta ismerjük, tisztában kell lenni azzal, hogy mindig 20 éves!
El kell fogadnotok, hogy Messi-kből nem sok szaladgál a világon, hogy már 1X éves korában a világ legjobb játékosai közé tartozott.
Másrészt el kell fogadnotok, hogy a lehetőségekkel élni kell, és ezzel pl. élt Busquets és Pedro is, ha csak a Guardiola-érát nézzük.
Harmadrészt az összehasonlítások kapcsán adjátok hozzá az adatokhoz azt a tény, hogy Bojan a világ legjobb csapatában játszik, a világ legjobb játékosai mellett - s így is a 19-20 éves korosztály legmagasabb játékpercével rendelkezik!

***(Egyedüli kakukktojás: Muniain, 18 éves kora ellenére 1400 perc - nyilván van alapja ennek.)
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.01.22. 22:49:35

lehet, h velem van a baj, de nem értem mi volt a mondandómban olyan "felháborító"... :roll:
milyen hangnemben írtam? káromkodtam, elküldtem Pepet a 'csába?
inkább a te stílusod az, ami kimeríti sok esetben a botrányos jelzőt... nem az én dolgom megítélni a saját mondataimat, majd megteszik mások, de kétlem, h "csúnyán" írtam volna...

azért a kérdést csak felteszem: valóban undorító hangnemben írtam?(neked nem kell válaszolnod, már megtetted...)

de ennyi személyeskedés elég is lesz, bocsi az offért...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.01.22. 22:56:48-kor.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2011.01.22. 22:44:08

távol álljon tőlem, h ilyen eredmények mellett kritizáljam Pep-et, de
Eddig volt értelme olvasni. innen tudom, hogy mi következik.
Ha a fórum hasonló szaktudású felhasználói lennének a Barca edzői a Betis elleni első meccsen egy írtózatosan nagy pofonba szaladtunk volna bele, nagyobba mint Sevillaban, szerdán. Mert mindenki a fiatalokat játszatta volna.
Pep két és fél éves itt edzősködésének legnagyobb húzása volt szinte a legerősebb csapatot kiküldeni arra a meccsre. Maximálisan felkészült arra a meccsre is. Ő a csapat edzője, ő van ott edzéseken ő látja ki, hogy dolgozik nap mint nap...
Ilyen nem várható el az emberektől, mert mindenkinek meg lehet a saját véleménye, de bakker aki 1 héten leül egyszer-kétszer a tv elé másfél órára megnézni a kedvenc csapata meccsét, annak marhára semmi joga nincs ilyen hangnemben leszólnia az edzőt. A hangnemen van a hangsúly. Egyszerűen felháborító.
galamb
Jugador del Barça

2011.01.22. 22:23:05

noname írta:Lehet h a cseréknek nem épp kedvező h Pep nem szeret cserélni, de ugyanakkor a kezdőcsapat erősebb és olajozottabban működik mint valaha. Pep-et igazolják az eredmények, az pedig h néhány Bojan vagy Afellay-fan ezzel elégedetlen, az nem jogosít fel senkit az edző kritizálásra. Én is bírom Afellayt, sokat várok tőle, de egyelőre hadd tudja nálam egy fokkal jobban a dolgát minden idők 2. legsikeresebb Barca edzője!(asszem az első még Cruyff, de már Pep is közelít)
Ámen! Teljesen egyetértek. Szép, olajozott a játék, nagyarányú győzelmek, összhang a pályán és az öltözőben... Mi kell még? Minden Pepet igazolja. Nem szeret, nem akar és lehet, hogy nem is tud cserélni. Ennyi. Örülök, hogy nem a cseréknek kell megoldaniuk a szituációkat. Igen szerintem Pep egy nagyszerű edző, jó úton van afelé, hogy minden idők egyik legnagyobbikává váljon.
senzu
Entrenador del Barça

2011.01.22. 22:20:40

Bojan nem hiszem, hogy elmenne. (Sajnos :cry:)
Nagy valószínüséggel hasolóan járna, mint GdS. Emlékszem talán 2 éve nyáron adta a Sport Klub az egyik Barca meccset, és Horti kommentálta. Kb kiröhögte GdS-t és Bojan-t, akkor még dühített, de most már egyet tudok érteni vele. Sehol nincsenek ezek a srácok :roll:
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.01.22. 22:09:10

gergo9 írta:
lluisllach89 írta: Szegény gyerek mit csináljon hogy egyszerűen legalább 20-25 perceket kapjon? Nem értem.
Mondjuk legalább annyit mutasson hogy több köze van a futballhoz mint egy STOP táblának.
Mert ma kapott 10percet abból megint volt 2-3 olyan megmozdulása hogy kínomban már csak röhögtem szerencsétlenen.
Sajnálom nagyon mert végtelenül szimpatikus gyerek.
0 Önbizalomra 10 perc játék a gyógymód?

Tud ő de játék nélkül soha nem fogja kihozni magából a maxot.
De a mai Xavi-Keita csere akkor is annyira értelmetlen volt hogy sajna én is kínomban nevettem :roll:
Kép
noname
Llegenda del Barça

2011.01.22. 22:03:46

gergo9 írta: Sajnálom nagyon mert végtelenül szimpatikus gyerek.
Oleguer is szimpatikus gyerek volt, csak a labda közelébe ne kerüljön. :mrgreen:
Viccet félretéve: Bojan nagyon gyorsan össze kéne szedje magát, mert különben nem fogjuk marasztalni. Mindig van érte bőven ajánlat, de ha marad ez a nem is tudok, nem is akarok játszani tendencia, nyáron még érdekes változások lehetnek 9es poszton.
A Fifa egy szégyen
Andris
Adminisztrátor

2011.01.22. 22:02:40

Kamugép ez az ember. Állandóan nyomja a dumát hogy milyen fontos a közönség és h minden köszönetet meg hálát megérdemelnek, hogy állandóan szórakoztatni akarják őket minél jobban.

De 3-0ás állásnál sem képes behozni a motivált és fiatal cseréket, inkább a maradék 30 percet is töltsük azzal hogy Messivel az élen mindenki áll és lötyög, mert semmi tét, nincs szükség játékra.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
gergo9
Director del Fútbol

2011.01.22. 22:00:31

lluisllach89 írta: Szegény gyerek mit csináljon hogy egyszerűen legalább 20-25 perceket kapjon? Nem értem.
Mondjuk legalább annyit mutasson hogy több köze van a futballhoz mint egy STOP táblának.
Mert ma kapott 10percet abból megint volt 2-3 olyan megmozdulása hogy kínomban már csak röhögtem szerencsétlenen.
Sajnálom nagyon mert végtelenül szimpatikus gyerek.
noname
Llegenda del Barça

2011.01.22. 21:59:29

Lehet h a cseréknek nem épp kedvező h Pep nem szeret cserélni, de ugyanakkor a kezdőcsapat erősebb és olajozottabban működik mint valaha. Pep-et igazolják az eredmények, az pedig h néhány Bojan vagy Afellay-fan ezzel elégedetlen, az nem jogosít fel senkit az edző kritizálásra. Én is bírom Afellayt, sokat várok tőle, de egyelőre hadd tudja nálam egy fokkal jobban a dolgát minden idők 2. legsikeresebb Barca edzője!(asszem az első még Cruyff, de már Pep is közelít)
A Fifa egy szégyen
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.01.22. 21:54:14

Hoztuk a kötelezőt a Racing ellen, oké.

Na de a cserék?
Nem szoktam szidni, mert az bizonyos hogy van egy jól megfigyelhető hierarchia a csapaton belül amit igyekszik betartani.
Sima, lefutott meccseken, ráadásul olyan fázisban amikor urai vagyunk a helyzetnek behozza Keitát vagy Mascheranot amíg Bojan ül.

Szegény gyerek mit csináljon hogy egyszerűen legalább 20-25 perceket kapjon? Nem értem.

Mondom ezt úgy hogy nem vagyok tisztában ki fog kezdeni ki sem az Almería ellen, de nagyon remélem h Ibi és Bojan az elejétől a pályán lesz...
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.01.22. 21:51:11

távol álljon tőlem, h ilyen eredmények mellett kritizáljam Pep-et, de kezd egyre jobban dühíteni a cserélési "stratégiája"...
az idei szezonig azt láttuk, h max 1-2 embert cserél meccsenként, idén sokáig úgy tűnt, h ezt a szokását "kinőtte"...
nem tartom kizártnak, h amit idén csinál, az rosszabb hatással van a fix kezdők mögötti játékosokra, ugyanis korábban nem nagyon érződött, h kiket favorizál a "másodikvonalból" és kik azok, akik csak sérülések esetén léphetnek pályára, azaz a "maradék"...
idén sajnos az a helyzet, h van 1-2 játékos, aki rendesen megkapja a lehetőséget rendszeresen a bizonyításra, 20-30 perceket, és vannak akik 5-10 percekkel kell beérjék, így a teljesítményük a nullát súrolja sok esetben (alulról...)

teljesen megértem, h Keita is megérdemli a játékperceket, de lefutott meccseken mi szükség van arra, h beálljon passzolgatni fél órákra?
akik rosszul teljesítenek kevés játékpercet kapnak, de ha kevés lehetőséget kapnak, akkor esélyük sincs a játékba lendülésre, így ez egy ördögi kör, amelyet egy jó pedagógusnak illene tudnia felmérni, mert ha csak 13-14 embert foglalkoztat, akkor a maradék 4-5 szinte feleslegesen van a csapatban...
tudom, vannak olyanok, akik szerint ez pusztán kötözködés, de úgy vélem hosszútávon úgy járnánk jobban, ha a többfrontos harcban lenne egy második vonalunk, akiket bármikor bizalommal bevethet a mester, mert szép és jó, h a gálatizenegyünk agyonver bárkit, de elég 1-2 ember kiesése és a formán kívüli játékosok miatt elúszhat minden...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.19. 17:27:16

Ilúvatar írta:Kép

Kép

Sztem ezt még senki se látta, hogy hogyan táncolt Pep a diszkóban fénykorában :oops: :lol:
Újra megy az ncore (és tényleg), videó old verziója :lol:
Nagyon jó kis vid!
:lol:
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése