2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Dönti a rekordokat de mi semmilyen eredményét nem vitatjuk el, nem cserélnénk el, mondtam hogy nem tudnám a Klubot elképzelni nélküle.LaPulga írta:Nekem egyáltalán nem azzal van bajom hogy kritikát írtok, írsz, hanem egy olyan érthetetlen dolgon agyaltok ami felesleges sztem! A csapat sorra dönti a rekordot GUARDIOLA-VAL és nekünk meg az a bajunk hogy ki mennyit játszik és milyen környezetben!! Az edző tudja hogy melyik játékosa mit tud, mennyit nyújt az edzéseken és biztos vagyok benne hogy ha Villa vagy Pedro gyengébben dolgozna mint bojan, biztos h bojan kezdene....ennyi!!
Az edző mindenek előtt a csapat sikerét helyezi előtérbe és a megfelelő játékosokat küldi ki a pályára!!Nem azért de ha jól láttam am. bojanék már kb 70. perc környékén a melegítés közepében voltak majd kb a 80 percben szakad meg a játék.... De ezek akkor apróságok..... Ott volt a Classico-n akkor is kb ugyanennyi percet kapott és akkor kijött a lépés (gólpassz+ helyzet + jó teljesítmény)..Akkor senki sem mondta hogy miért csak 10-15 perc?? Mindenkinek megvan a csapatban a helye ezt el kell fogadni, ha Pep úgy gondolta hogy bojan ennyit játszhat akkor kész ezen úgy se tudunk változtatni![]()
Azért Nolitot ne vegyük már ide (nem saját nevelés, egyértelműen a B-be érkezett, ahol aztán meghatározóvá tudott válni)LaPulga írta: Ja elmegy és utánna sírunk mint most tettük Fabregas után hogy nincs se Xavinak se Ini-nek cseréje!! Ha jól emlékszem Cruyff mondta azt egyszer hogy ha Thiago-nak esze van hosszabbít és kivár mivel még fiatal és eljön az ideje ugyan így van Bojan is meg JdS is sőt még Nolito is!! Ők azok akikből nagy játékos lesz még csak ki kell várniuk a maguk idejét... ez egy folyamat...
Attól még lehet hibája, és hidd el, el se tudnám nélküle képzelni a Klubot!LaPulga írta:Én egyáltalán nem értem miért kell civakodni azon hogy Bojan mennyit játszik!! Nem mi döntjük el hála az Istennek hogy nem, van egy tökéletes edzőnk és úgy gondolom hogy 20 éves kora ellenére bojan igen csak sok játéklehetőséget kap Peptől ( Lényegtelen hogy kupameccsen vagy Bl vagy bajnoki) megnézném más 20 éves srác hogy jutna el 100 bajnoki meccsig sőt azon túl, mert már túl van rajta a világ legjobb klubjában a legjobb játékosok mellett![]()
Nem akarok vitát szítani, csak nem szeretem ha kritizálják azt az embert aki a legjobbat adja a csapatnak és tényleg benne van az a bizonyos "dns" tehát
él-hal a klubbért!
Mondjuk úgy, hogy 16 éves korában elmegy az Arsenalhoz, mert azt látja, hogy a nagyoknál még 21 évesen sem fog 10 percnél többet játszani meccsenként, max a kupában (ld. Thiago, JdS stb.)LaPulga írta:megnézném más 20 éves srác hogy jutna el 100 bajnoki meccsig sőt azon túl
Amellett h egyetértek megjegyzem hogy csak Keita cseréje indokolható nehezen (bár ha nagyon akarom akkor tudom indokolni: a csapat 4. középpályása és elsőszámű csereembere legyen játékban), de Bojan teljesen érthető. Puyol gondolom nem volt 100%os.Andris írta:Kamugép ez az ember. Állandóan nyomja a dumát hogy milyen fontos a közönség és h minden köszönetet meg hálát megérdemelnek, hogy állandóan szórakoztatni akarják őket minél jobban.
De 3-0ás állásnál sem képes behozni a motivált és fiatal cseréket, inkább a maradék 30 percet is töltsük azzal hogy Messivel az élen mindenki áll és lötyög, mert semmi tét, nincs szükség játékra.
- igen!, ez így van!DE! ugyan akkor, ez egy fórum, ahol mindenki szabadon leírhatja a véleményét, akár pozitív, akár nem a klubra, edzőre, csapatra nézve! Talán, ennek itt, a fórumon, hagy legyen már helye!!mindorokke_barca írta:Eddig volt értelme olvasni. innen tudom, hogy mi következik.távol álljon tőlem, h ilyen eredmények mellett kritizáljam Pep-et, de
Ha a fórum hasonló szaktudású felhasználói lennének a Barca edzői a Betis elleni első meccsen egy írtózatosan nagy pofonba szaladtunk volna bele, nagyobba mint Sevillaban, szerdán. Mert mindenki a fiatalokat játszatta volna.
Pep két és fél éves itt edzősködésének legnagyobb húzása volt szinte a legerősebb csapatot kiküldeni arra a meccsre. Maximálisan felkészült arra a meccsre is. Ő a csapat edzője, ő van ott edzéseken ő látja ki, hogy dolgozik nap mint nap...
Ilyen nem várható el az emberektől, mert mindenkinek meg lehet a saját véleménye, de bakker aki 1 héten leül egyszer-kétszer a tv elé másfél órára megnézni a kedvenc csapata meccsét, annak marhára semmi joga nincs ilyen hangnemben leszólnia az edzőt. A hangnemen van a hangsúly. Egyszerűen felháborító.
Eddig volt értelme olvasni. innen tudom, hogy mi következik.távol álljon tőlem, h ilyen eredmények mellett kritizáljam Pep-et, de
Ámen! Teljesen egyetértek. Szép, olajozott a játék, nagyarányú győzelmek, összhang a pályán és az öltözőben... Mi kell még? Minden Pepet igazolja. Nem szeret, nem akar és lehet, hogy nem is tud cserélni. Ennyi. Örülök, hogy nem a cseréknek kell megoldaniuk a szituációkat. Igen szerintem Pep egy nagyszerű edző, jó úton van afelé, hogy minden idők egyik legnagyobbikává váljon.noname írta:Lehet h a cseréknek nem épp kedvező h Pep nem szeret cserélni, de ugyanakkor a kezdőcsapat erősebb és olajozottabban működik mint valaha. Pep-et igazolják az eredmények, az pedig h néhány Bojan vagy Afellay-fan ezzel elégedetlen, az nem jogosít fel senkit az edző kritizálásra. Én is bírom Afellayt, sokat várok tőle, de egyelőre hadd tudja nálam egy fokkal jobban a dolgát minden idők 2. legsikeresebb Barca edzője!(asszem az első még Cruyff, de már Pep is közelít)
0 Önbizalomra 10 perc játék a gyógymód?gergo9 írta:Mondjuk legalább annyit mutasson hogy több köze van a futballhoz mint egy STOP táblának.lluisllach89 írta: Szegény gyerek mit csináljon hogy egyszerűen legalább 20-25 perceket kapjon? Nem értem.
Mert ma kapott 10percet abból megint volt 2-3 olyan megmozdulása hogy kínomban már csak röhögtem szerencsétlenen.
Sajnálom nagyon mert végtelenül szimpatikus gyerek.
Oleguer is szimpatikus gyerek volt, csak a labda közelébe ne kerüljön.gergo9 írta: Sajnálom nagyon mert végtelenül szimpatikus gyerek.
Mondjuk legalább annyit mutasson hogy több köze van a futballhoz mint egy STOP táblának.lluisllach89 írta: Szegény gyerek mit csináljon hogy egyszerűen legalább 20-25 perceket kapjon? Nem értem.
Újra megy az ncore (és tényleg), videó old verziójaIlúvatar írta:
Sztem ezt még senki se látta, hogy hogyan táncolt Pep a diszkóban fénykorában![]()