Dönti a rekordokat de mi semmilyen eredményét nem vitatjuk el, nem cserélnénk el, mondtam hogy nem tudnám a Klubot elképzelni nélküle.LaPulga írta:Nekem egyáltalán nem azzal van bajom hogy kritikát írtok, írsz, hanem egy olyan érthetetlen dolgon agyaltok ami felesleges sztem! A csapat sorra dönti a rekordot GUARDIOLA-VAL és nekünk meg az a bajunk hogy ki mennyit játszik és milyen környezetben!! Az edző tudja hogy melyik játékosa mit tud, mennyit nyújt az edzéseken és biztos vagyok benne hogy ha Villa vagy Pedro gyengébben dolgozna mint bojan, biztos h bojan kezdene....ennyi!!
Az edző mindenek előtt a csapat sikerét helyezi előtérbe és a megfelelő játékosokat küldi ki a pályára!!Nem azért de ha jól láttam am. bojanék már kb 70. perc környékén a melegítés közepében voltak majd kb a 80 percben szakad meg a játék.... De ezek akkor apróságok..... Ott volt a Classico-n akkor is kb ugyanennyi percet kapott és akkor kijött a lépés (gólpassz+ helyzet + jó teljesítmény)..Akkor senki sem mondta hogy miért csak 10-15 perc?? Mindenkinek megvan a csapatban a helye ezt el kell fogadni, ha Pep úgy gondolta hogy bojan ennyit játszhat akkor kész ezen úgy se tudunk változtatni![]()
De ha ezt még jobban kihangsúlyozod, még terjedelmesebben akkor se fogod tudni elvitatni a kritikák létjogosultságát.
Edzésteljesítményével kapcsolatban kétlem hogy sokat tudnál, ilyet se lehet kijelenteni. Vérprofi Pedro és Villa, mint ahogy az egész keret, de ez nem jelenti azt hogy Bojan gyengébben dolgozna.
Meg az edzésteljesítmény baromi apró fontossággal bír egy kezdő felvázolásánál. De itt most senki nem is beszélt KEZDŐRŐL Bojan kapcsán, egyszerűen csak annyi hogy játszhatna többet.
A Madrid elleni derbit meg hiába hoztad fel, azt a meccset máshogy kell kezelni mint egy kiscsapat elleni több gólos győzelmet, amiken bántóan keveset játszik Bojan.
Nem tudunk változtatni, de a vélemények kinyilvánítása a cél egy fórumon.