Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az komolyBob_Marley írta: Soha nem felejtem el 4 vagy 5 épve úgy nyert a Bears meccset, hogy nem volt az offensenek first downja
Megsérült, majd ött Collins aki hozta a mai offense "játékot", s erre itt van ez a 3ik sráccsababarca írta:Cuttlerrel mi lett? pont arrébb kapcsoltam,erre látom,hogy már a 3. irányító jött be
nem vagyok elfogult a GB iranyaba ha erre gondolsz...egy csapatot leszamitva az öszes tobbit utalomBob_Marley írta:Érdekes amit írsz, már ne is haragudj, de ki is volt a konferencia 2ik legjobb csapata?visca el barca írta:csak a vérmes bears szurkolok nem látják be hogy ez a chicago nagyon nagyon messze van a SB-tól...
ezért igazságtalan ez az egesz rendszer.... egy közepes teljesitmennyel a PO első körét kihagyjak, azután kapnak egy kamu seattlet és mar is focsoport dontot jatszhatnak...
cutler nokedli, az OL sem tudja védeni, futojatek sincs...
ez a green bay ma nagyon jo, sajnos egy unalmas meccset latunk, a masodik felidoben sem lesz változas...
félek h a masik meccs is hasonlo lesz, a pittsburgh joval erosebb, fuggetlenul attol h a jets már tul van a coltson és a patsen is...
Kinek van mondhatom évtizedek óta az egyik legjobb védelme?
Kit érdekel, hogy Cutler dobja a TD-t vagy a védelem hozza össze esetleg Hester iramodik meg!
Elég elfogultan írtál a Bearről, s a futás Forte által nagyon nagyon jó!
Ma kissé gyengélkedik az Offense (optimistőán megfogalmazva), de amíg van remény, s van tűz Peppersék szemében, addig Rodgers és konzervcsomagolós csapat nem érezheti magát biztonságban!
Érdekes amit írsz, már ne is haragudj, de ki is volt a konferencia 2ik legjobb csapata?visca el barca írta:csak a vérmes bears szurkolok nem látják be hogy ez a chicago nagyon nagyon messze van a SB-tól...
ezért igazságtalan ez az egesz rendszer.... egy közepes teljesitmennyel a PO első körét kihagyjak, azután kapnak egy kamu seattlet és mar is focsoport dontot jatszhatnak...
cutler nokedli, az OL sem tudja védeni, futojatek sincs...
ez a green bay ma nagyon jo, sajnos egy unalmas meccset latunk, a masodik felidoben sem lesz változas...
félek h a masik meccs is hasonlo lesz, a pittsburgh joval erosebb, fuggetlenul attol h a jets már tul van a coltson és a patsen is...
Igen. február 20-án. Igen.Dotn93 írta:Az All-Star gálán kelet és nyugat legjobbjai csapnak össze? És mikor lesz? Közvetíti a sport 1-2?
Az AI-s cikk végével egyetértek, a többivel van ahol tudnék vitázni, de alapvetően érdekes írás egy korszakos zseniről. Én sosem utáltam, de nem is szerettem. Tiszteltem ezért, de nem tiszteltem azért és most a játékán kívül nem mondanék konkrétumot, mert nem vitát akarok generálni. A játéka ugyanis a legnagyobbak közé emelte, ez vitán felüli. Még akkor is, ha ez nem nyilvánult meg sajnos semmilyen szinten klubjával elért eredményeiben ( egy döntő még nem emelné önmagában a nagyok közé), illetve a válogatottal elért eredményekben sem.Game90 írta:Ez olyan, hogy CP-t se cserélnék el Rondora ill. D-Will-t se RondoraBob_Marley írta:...Rondo tökéletes helyen van Bostonban a 3 sztár mellett, máshol nem tudna ilyen számokat produkálni, de ez csak az én véleményem. De szerintem egyezünk ki egy döntetlenben, úgysem tudnánk meggyőzni egymást
![]()
Ha már a tökmagokról beszéltél, akkor itt van az én (ill. Jani "Eazzy") kedvenc tökmagom:
http://www.youtube.com/watch?v=r9MiqUHx4_g
Tökéletes zene, tökéletes videó.
+ egy régi cikk, de érdemes végigolvasni:
http://www.nba1.hu/index.php?lap=archivumcikk&uin=14
AI-t ugyanis nem a liga marketinggépezete, hanem a rajongók szeretete emelte fel a csúcsra.
Nem rossz az biztosBob_Marley írta: Én annyit mondok a mostani kezdő ötösből 4 ember pattogtat 20.000 pont felett, ami nem olyan rossz![]()
Nem tudom láttad-e Kalap az Association kis filmet, de ha nem akkor:
Ep1:
http://www.youtube.com/watch?v=X9gaByLw ... r_embedded#!
http://www.youtube.com/watch?v=3slXtaNw ... re=related
ep 2:
http://www.celticslife.com/2011/01/asso ... ode-2.html
Hát igen The Answer.....Game90 írta: Ha már a tökmagokról beszéltél, akkor itt van az én (ill. Jani "Eazzy") kedvenc tökmagom:
http://www.youtube.com/watch?v=r9MiqUHx4_g
Tökéletes zene, tökéletes videó.
+ egy régi cikk, de érdemes végigolvasni:
http://www.nba1.hu/index.php?lap=archivumcikk&uin=14
AI-t ugyanis nem a liga marketinggépezete, hanem a rajongók szeretete emelte fel a csúcsra.
Ez olyan, hogy CP-t se cserélnék el Rondora ill. D-Will-t se RondoraBob_Marley írta:...
Én annyit mondok a mostani kezdő ötösből 4 ember pattogtat 20.000 pont felett, ami nem olyan rosszKalap1988 írta:Csak hozzájuk képest tökmag azértBob_Marley írta:Nekünk Rondo másnak Rose vagy akár CP3, mindegyik kiváló játékos, de én Rondo-t senkire nem cserélném el!Ahogy Perket se pl!Rondo iszonyat hasznos ember!Statok alapján pontban25 körül van Rose 10 körül Rondo, viszont assistban meg labdalopásban jobb R9!Lepattanó 5 körül mindkettőnél, s percre is azonosat játszanak!
Nehéz lenne eldönteni!Sok a jó irányító!Ha már statok büntetőben Rondo 46%ot produkál, na ez viszont szégyen gyalázat.....
http://www.youtube.com/watch?v=XM09LZIx ... r_embedded#!
Mindenkriől van ezer videó, de ez a kis tökmag hihetetlenszerintem látatlanban lenyomna bármelyikünket szkanderban és nálam pl nem sokkal alacsonyabb
Addig nem lesz itt gond, amíg attól hangos a Garden, hogy "Ray Allen for trííííííí!!!!"Na meg a jó öreg K. G., aki már gimiben a példaképem volt:D Én is bedobom a lefordulós fadeawayt
A captain pedig örök legenda Bostonban.
Csak hozzájuk képest tökmag azértBob_Marley írta:Nekünk Rondo másnak Rose vagy akár CP3, mindegyik kiváló játékos, de én Rondo-t senkire nem cserélném el!Ahogy Perket se pl!Rondo iszonyat hasznos ember!Statok alapján pontban25 körül van Rose 10 körül Rondo, viszont assistban meg labdalopásban jobb R9!Lepattanó 5 körül mindkettőnél, s percre is azonosat játszanak!
Nehéz lenne eldönteni!Sok a jó irányító!Ha már statok büntetőben Rondo 46%ot produkál, na ez viszont szégyen gyalázat.....
http://www.youtube.com/watch?v=XM09LZIx ... r_embedded#!
Mindenkriől van ezer videó, de ez a kis tökmag hihetetlen
Szerintem meg nem tudjuk igazán, hogy melyik játékos a leghasznosabb, legjobb. Amikor melletted Pierce-Allen és Garnett hármas pattogtat és Davis is idén 15-20 pontos játékossá emelkedett, akkor egész egyszerűen azzal teszel jót a csapatnak, ha 10 pontos az átlagod. Lehet, hogy hülyén hangzik, de szerintem, aki kosárlabdázott az érti. Rose persze, hogy kiemelkedik, most nincs Noah, Boozer is sokat sérült, ráépül a csapat. Ráadásul egyelőre még hamarabb dob, mint passzol. Bizonyítania kell a csapatában. Míg Rondonak a felsoroltak közül pontdobásban a legkevésbé kell odatennie magát. Alázatos, nem akar sok pontot szerezni, ha ezzel tesz jót a csapatának stb-stb. Szóval én ezért nem tudok sorrendet állítani. Az amerikai válogatottban pedig tartom, hogy R9 lenne a legjobb.Game90 írta:Pedig gyakorolhatná a dobást, szerintem ráférne. A mostani klasszis irányítók mind jól dobnak, talán csak Kidd a kivétel.Kalap1988 írta:képes lenne ő 20 pont felett átlagolni, jó tör be, a dobás sem annyira gyengéje, csak nem gyakorolja, de a csapatába nem kell.
Tehát nem írom le Roset és Westbrookot, jelenleg a statisztikai szemlélet szerint ők és D. W. is jobbat nyújt, mint Rondo, de szerintem a saját csapatában hasznosságban csak Westbrook kellhet vele versenyre.
Rose szerintem jóval hasznosabb, mint Westbrook és Rondo. Nélküle a Bulls kb. 7-8. lenne Keleten. Westbrook-ot szerintem tudnák pótolni Duranték, Bostonnál meg KG és Pierce kiesését is jobban megéreznék, mint Rondoét.
Irányítók tekintetében nálam így nézne ki a Top5 (jelenleg):
1. Rose, 2. D-Will, 3. CP, 4. Rondo, 5. Westbrook
De ha mindenki csúcsformában van, akkor CP-t tenném az első helyre...
Szerk.: ti Boston fanok mennyit bírtok írni...
Pedig gyakorolhatná a dobást, szerintem ráférne. A mostani klasszis irányítók mind jól dobnak, talán csak Kidd a kivétel.Kalap1988 írta:képes lenne ő 20 pont felett átlagolni, jó tör be, a dobás sem annyira gyengéje, csak nem gyakorolja, de a csapatába nem kell.
Tehát nem írom le Roset és Westbrookot, jelenleg a statisztikai szemlélet szerint ők és D. W. is jobbat nyújt, mint Rondo, de szerintem a saját csapatában hasznosságban csak Westbrook kellhet vele versenyre.
Szépen összefoglaltad!Kalap1988 írta:Senki nem ír az NBA-ről? Kicsit elfogultan, de azt kell mondanom, hogy a Celtics jelenleg óriási formában van! K.G. ihletett formában tért vissza, zseniálisan játszik és megmondom őszintén, hogy jelenleg egy erőcsatárra sem cserélném el a ligából. Nem a statjai és a jövője miatt. Hanem a hozzáállása és amiatt, hogy mennyire összetett játékos. Támadás és védekezés egyaránt minden szegmensében hasznos. Ilyen a maiak közt, ilyen hozzáállással párosulva szerintem nincs. Sorolhatjuk itt Stoudemire-t vagy Bosh-t. Egyik sem kellene a keltáknak, ha én lennék az edző vagy a GM. Óriási a csapat, épp a Detroit meccset nézem, a mainak még csak az összefoglalóját láttam. Ray januárban 70%-al(!!!) dobja a triplát ( Detroit meccsen kiírt stat) a csapat pedig 105 pontot átlagol, ami azt mutatja, hogy a világklasszis védekezés mellé egyre inkább támadás is társul. Szerintem Shaq is jól illik a csapatba, a kezdeti félelmeim eloszlatta. Nyilván, ha visszatér Perkins, akkor ő a védekezésben hasznosabb lesz. Big Baby lassan, de biztosan olyan PF-é növi ki magát, hogy szinte bármelyik csapatban ( ahol nincs all star PF) kezdő lehetne. Elképesztő, hogy miként fejlődik egy olyan ember, aki nem zseninek született. Munka és alázat. Pierce a szokásos, nem ecsetelem. Rondo pedig a szememben a liga legígéretesebb irányítója. Ha csak az irányító szerepkört nézzük. Tegnap kicsit fel is dühített az esti Chicago-Dallas meccs közvetítésén Török Péterék konzultációja. Nem igazán emlegették Rondot. Elismerem, hogy nem átlagol 20 pont felett, mint Rose és Westbrook és ez nyilván az egyéni díjakban meg kell, hogy mutatkozzon, de egy klasszis csapatba, ahol 2-es,3-as, 4-es és 5-ös poszton is stabil jó pontdobók vannak, mint a Bostonban, nem hívnék mást rajta kívül. képes lenne ő 20 pont felett átlagolni, jó tör be, a dobás sem annyira gyengéje, csak nem gyakorolja, de a csapatába nem kell. Példának okáért ezért lenne nálam az amerikai válogatott kezdő irányítója.... Minden poszton világklasszis pontdobók vannak, szerintem luxus, hogy az irányító is dobni akarjon....Tehát nem írom le Roset és Westbrookot, jelenleg a statisztikai szemlélet szerint ők és D. W. is jobbat nyújt, mint Rondo, de szerintem a saját csapatában hasznosságban csak Westbrook kellhet vele versenyre. Na meg azt is feltételezem, hogy Rondo egy gyengébb csapatban, ahol tőle is kell a pont nem 10-et átlagolna. Azért láttuk 08-09-ben mikor kellett, mert sok volt a sérült miket csinált a PO-ban.