Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a videó semmit nem nyújt. Játszani kell vele, mert úgy élsz bele a játékba.Messithebest írta:Lehet hogy én vagyok a különleges,de én nem nagyon kapok szívbajt tőle. Igaz csak videón nézem,a ti hatásotokra,de lehet hogy úgy ti sem ijednétek be annyira,mint mikor játszotok. Mivel nekem nincs meg a játék,ezért nem tudom kipróbálni. De videón annyira nem vészes a dolog.
5 percenként lépsz be és ki?:DIlúvatar írta:Pffft, eljutottam a börtönhöz.
Gépterem pite volt, nem volt semmi para, csak meg kellett javítani a gőzgépet: Fogaskerekek ide oda, szenet lapátolni be a kazánba, nyomásszelepet kellett stabilizálni és szűrőt megcsinálni.
Végül bementem a liftbe, és lefelé ment, aztán vmi elszakadt és a lift meg zuhant lefele. Valahová a föld alá, jó mélyen :S És a megérkezett helyszín az nem más mint a várbörtön. Hát itt kiléptem
Jaja, ki mint az állat. csak 5 percet játszottam veleInitom írta:tehát most is kiléptél?
hogy állsz?
tehát most is kiléptél?Ilúvatar írta:Initom írta:ti ezt hogy bírjátok?![]()
youtubon nézem de ááááá...már rosszul vagyok
![]()
bátorság kérdésede kb 15 percenként lépek ki a játékból. Elején felspannolva, felbátorodva vágok neki játszani, erre 15 perc múlva összecsokizva, gyáván lépek ki a játékból
Initom írta:ti ezt hogy bírjátok?![]()
youtubon nézem de ááááá...már rosszul vagyok
Nem tudom,hogy te hol jársz,de én már szerintem túl vagyok a legjaván szerencsére... most egy kikötözött hulla beszél nekem, ott léptem ki este. Még most nem kezdek hozzá,majd 8-9 fele.Ilúvatar írta:most jöttem a számtech fórumról, és ott írtak nekem, hogy ott ahol tartok még közel sem a legdurvább.... Tejóég, akkor mi jöhet még?
Tudom ez hülyeség volt,már mikor elküldtem, de ki tudja mire vagyok képes holtan...daffy írta:ha esetleg meghalnál újraélesztenéd magad?csababarca írta:
De érdekesnek tűnik,azért egy deffibrilátort magam mellé fogok tenni:Dépületes ötlet
daffy írta:ha esetleg meghalnál újraélesztenéd magad?épületes ötlet
ha esetleg meghalnál újraélesztenéd magad?csababarca írta:
De érdekesnek tűnik,azért egy deffibrilátort magam mellé fogok tenni:D
Nekem még filmnél sem volt olyan,amitől beparáztam volna. Jó benne volt a fejemben,de nem féltem.daffy írta:ezt nekem is ki kell próbálnom,mert játéktól még én sem paráztam(filmnél volt olyan,hogy az emeleti ablakból hugyoztam ki,mert féltem lemenni a wc-re).Ilúvatar írta:én se általában, sőt a Doom 3 -at végig röhögve toltam végig kb... Silent hill se egy ász.csababarca írta:Sosem féltem a horroroktól,csak röhögtem rajtuk,egytől egyig.
De ez az Amnesia jól kifogott rajtam. Tök sötétben kell játszani vele és jó hangerővel
Az Amnesia legyőzött engem, mert eddig nem szoktam parázni a játék alatt.
ezt nekem is ki kell próbálnom,mert játéktól még én sem paráztam(filmnél volt olyan,hogy az emeleti ablakból hugyoztam ki,mert féltem lemenni a wc-re).Ilúvatar írta:én se általában, sőt a Doom 3 -at végig röhögve toltam végig kb... Silent hill se egy ász.csababarca írta:Sosem féltem a horroroktól,csak röhögtem rajtuk,egytől egyig.
De ez az Amnesia jól kifogott rajtam. Tök sötétben kell játszani vele és jó hangerővel
Az Amnesia legyőzött engem, mert eddig nem szoktam parázni a játék alatt.
én se általában, sőt a Doom 3 -at végig röhögve toltam végig kb... Silent hill se egy ász.csababarca írta:Sosem féltem a horroroktól,csak röhögtem rajtuk,egytől egyig.
Victor_Valdes írta:Köszönöm a linket.
Most az a célod, hogy 15 évesen anyám holtan találjon, szharos gatyával, és megállapítsa, hogy szívrohamban haltam meg?
ott van, szajko koma megkereste neked.Victor_Valdes írta:Iluvatar: Egy magyarítást linkelj nekem kérlek hozzá. Muszáj kipróbálnom
Hát már nem hiszem hogy fogok játszani a többivel. Amnesia elég lesz egy egész életre....szajko írta:Persze,hogy magyarul nyomom.
Van még egy hozzá hasonló játék,aminek több része is van...Penumbra:Requiem,Penumbra:Overture,Penumbra:Black Plague és még van egy csak nem tudom a nevét. Igaz ez nem annyira kemény,de ez se fiataloknak való(mondjuk akkor nekem se) ... de az irányítás ugyanaz.