Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Inkább a világ 4. legjobb focistája.noname írta:Ronaldo egy mocskos hisztis féreg a szememben, de azért a világ 2. legjobb focistája.
rvn nem a real miatt nem jöhetettBob_Marley írta:Szerintem ezt elbaltázták, de ez egyéni vélemény!Beilleszkedési problémái is lesznek, s nagyon az elvárások vele szemben, s hamar fognak fütyürészni Madridban ha nem "táncol"!Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... t-2061623/
Szerintem még Nistelrooy-jal is jobban jártak volna
Szerintem ezt elbaltázták, de ez egyéni vélemény!Beilleszkedési problémái is lesznek, s nagyon az elvárások vele szemben, s hamar fognak fütyürészni Madridban ha nem "táncol"!Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... t-2061623/
nem tennék nagy pénzt arra,hogy a real olyan simán üti a lyont idén.LG írta:Sztem nagyon buták a vezetők a Real Madridnál. Mourinho az egyetlen esélyük, h a közeljövőben vmit elérjenek, ha őt elzavarják, azzal sztem hatalmas öngólt rúgnak. A mostani állapot is, tehát, h feszültség vn klubon belül abszolút kihat a csapat teljesítményére, pedig sztem a klasszikusig nagyon is jó volt a Madrid.
Mourinho nagyon jó munkát tud végezni, ha hagyják dolgozni. A Chelsea-nél is a vége felé az volt a baj, h nem hagyták, Abramovics beleszólt a dolgokba, le kellett igazolnia Sevcsenkot, holott nem akarta, és játszatnia is kellett, stb..persze, h igy már nem tudott eredményeket elérni.
Most a Madridnál is ugyanezt csinálják. Ahelyett, h leigazolnák azokat az embereket, akiket kér, és ezáltal erősödne a csapat, és még vmit el is érhetne, inkább szivóznak vele, de ezáltal magukkal tolnak(ide most nagyon más szó illett volna) ki.
De tegyék, nekünk ez csak jó lenne. Küldjék el már most Mourinhot, hozzák helyette Benitezt, és akkor megint keveri őket a Lyon....
én nem merem egyértelműen kijelenteni,hogy hülyeség. nem is feltétlen azért,mert kirúgná perez mourinhot,hanem mert el tudom képzelni a portugálról,hogy lelép.LM10 írta:A SPORT már azzal foglalkozik, hogy ki lehet Mourinho utódja..![]()
Michel,Ancelotti,Benítez,Blanc.
LG írta:Nekem ősszel kifejezetten tetszett a Real játékosa, és valóban jók voltak, voltak elég szép gálák is. Azonban az utóbbi időben visszatért a tavalyi(vagy akár tavalyelőtti), szenvedős Madrid. Gyakorlatilag most már rendre szorongatják őket a kisebb csapatok is, és vigyázniuk kell, mert sztem több botlás már nekik nem fér bele. Nem tudom, h mitől estek így vissza, benne lehet akár az ellenünk elszenvedett 5-0 is.
nem. csak és kizárólag egyéni villanásokkal. az ellenfelek több,mint a felét azzal veri meg,mert csapatjáték nincs,egy hulladék.noname írta:Mi vagyunk a jobbak, de ha elbízzuk magunkat, (értem ezt a játékosainkra), akkor egyéni villanásokkal is megverhet minket a Madrid.
Logan10 írta:és a kanouté-navas-luis fabiano trió szerintem többet ér mint a ronaldo-kaká-di maría trió.......
a realitás azért az,hogy clásico lesz a döntőben. nem véletlenül van ekkora különbség a csapatok közt a ligában.Logan10 írta:A realnak most jön csak ai igazi kaland............... előbb a ramón sánchez pizjuánban adják a világ tudtára hogy mit is tudnak , mert hogy a sevilla nem egy gyenge csapat........ és a kanouté-navas-luis fabiano trió szerintem többet ér mint a ronaldo-kaká-di maría trió.............aztán mennek és megmérkőznek az Osasunával majd ismét jön a Sevilla..............az utóbbi években a Sevilla eléggé megkeserítette a Real dolgát a bernabéuban.........a 2009-2010 es szezonba éppenhogy fel tudtak állni a sevilla ellen 0-2 ről........
kilibarca írta:Nem igazán értem miért örülne mindenki ennyire ennek a Real-Barca kupa döntőnek.Őszintén megmondom én nem örülnék neki. Amilyen alattomosan játszottak ellenünk nagy szerencsével úsztuk meg sérülést (a komolyabb sérülést). Az klasszikus óta játékban szerintem vissza fejlődött a madrid eredmények azért jönnek nekik, de még nagyobb rugdosásra számítok a főleg ha még egy kupáért menne.
Persze most eléggé nagy esély van erre, de semmi esetre se örülnék ha Real-Barca kupa döntő lenne.