zsírosdeszka írta:Inkább az a gyerekes, aki képes ezen felháborodni 118-adjára is....Nevetséges....
Visszaolvasva a hozzászólásokat, nem háborodott fel szerintem senki.
Valóban erős kifejezés a felháborodás,de azért igaz ami igaz,az itteni munkásságod ~70%a arról szólt,h mártírkodsz meg rácsodálkozol arra h valamelyik kollega odapirít egyet a blankóknak.Adott több ezer felhasználó,akiknek különböző vérmérséklete,hozzáállása van.Lehet igazságtalansággal vádolni az ittenieket,de azért ha belegondolsz nem egy,nem kettő alkalmat szolgáltat szeretett klubod vmilyen téren ahhoz,h elgurítsák az ellentábor antibiotikumját.Jo5é papa bicskanyitogató megnyilvánulásai,rendszeres odamondogatása,hangulatkeltő kijelentései tesznek róla,h kialakuljon egy bizonyos kép az amúgy sem éppen szívünk csücske reálról,főleg h adott esetben a szintén nem épp szerénységükről ismert playák is ezen a húron pendülnek.Ezen kívül hidd el,elég élénken él bennünk a csapatod viselkedése a Klasszikusokról,miszerint talán nem volt olyan fehérmezes srác,aki ne rúgott volna bele Messibe az első 20 percben mondjuk kettővel ezelőtt.Erre olajat loccsintott Ramos kartárs magánszáma ami szintén beleégett sokunk retinájába az 5:0ás eredményjelző mellett.Nem megyek bele felsorolásba,cs pár példát hoztam fel,de folytatni lehetne,hisz Pepe padavanról még szó sem esett mondjuk...
Te meg rendszeresen jössz és szortírozod itt az életérzést,h jajj a csúnya BARCÁsok miért bántják mindig a reált,anélkül h figyelembe vennéd,h igenis vannak okai.Ráadásul ahogy írtam is,ezrek látogatnak ide,így szinte borítékolható,h lesz,aki nem tud elmenni szó nélkül bizonyos dolgok mellett,de ez lefogadom h minden szurkolói fórumon így van.Teljesen felesleges újra és újra fennakadnod ezen,mert biztos "odahaza" is találkozol hasonszőrű problémákkal,tehát általános jelenség.Ráadásul mindig ezzel az álszent szöveggel spékeled,h dehát te nem akarsz senkit sem piszkálni,meg nem vitát akarsz gerjeszteni.De ha látod,h minden ilyen térítő akciód során igenis előfordul kisebb-nagyobb vita,akkor ne mondd h nem szándékos.Ha javasolhatok vmit neked,akkor légyszíves próbálj megbarátkozni a dologgal,h egy BARCA fórumon igenis mindig többségben lesznek azok,akiknek böki a szemét a csapatod,és a nagy számok törvénye alapján több olyan komment lesz,ami negatív a blankókra,mint hízelgő.Pláne,h olyan a kifelé kommunikációjuk,viselkedésük,amilyen.NYilván benne van kicsit az arcolás,büszkeség most mindannyiunkban vmilyen mértékben.Más kérdés h ennek hangot ad e az ember és ha igen,milyen formában.El kell tudni fogadni,h bezony esetenként túlzó megnyilvánulásokkal fogsz találkozni,sokan fogják szidni vmiért a csapatodat,játékosait,vezetőit,mégha alkalmanként teljesen feleslegesen és nem éppen visszafogott jelzőkkel.
Ilyeneken akadsz fent,h Rinyáldónak szólítja valaki CR-t?Főleg azzal a szöveggel,h nem is ismeri h milyen ember a portugál gizda?Nem kell puszipajtásomnak lennie,h lássam amit előad a pályán.És amit látok többnyire,az alapján még frappánsnak is mondható ez a gúnynév

V szerinted nincs alapja?Cs úgy lehetne odapiszkálni neki ezzel a "nickkel",ha ismeri az ember?Talán nem...
ÉS én ezekről beszélek,h ilyen piszlicsáré dolgokhoz fűzöl hozzá ilyen rácsodálkozós,mártírkodós kommenteket,ami teljesen felesleges sztem.Ráadásul úgy,h szemet szúróan látható a hovatartozásod és a már említett soksok fórumerből elég valószínű,h vki meg fog találni miatta téged így v úgy.Akik magukra vehetik az általad leírtakat,ezeknek vélhetően nagy %-ánál nemhogy pozitív irányú változást fogsz elérni a véleményeddel,hanem épp az ellenkező hatást váltod ki sztem azzal,h "egy madridista itt ne ossza az észt".De ha szereted a kihívásokat,akkor cs tessék,de ne lepődj meg ha nem mindenki fogja szó nélkül inni a szavaidat...
Arról nem is beszélve,h a nemtetszésed kifejezése van,h jobban elüt a fórum szabályzatától,mint maga a post,amire reagálsz.Lásd:
zsírosdeszka írta:Az a majom Adebayor oda való.

"egyszavas,semmitmondó hsz"