Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valóban erős kifejezés a felháborodás,de azért igaz ami igaz,az itteni munkásságod ~70%a arról szólt,h mártírkodsz meg rácsodálkozol arra h valamelyik kollega odapirít egyet a blankóknak.Adott több ezer felhasználó,akiknek különböző vérmérséklete,hozzáállása van.Lehet igazságtalansággal vádolni az ittenieket,de azért ha belegondolsz nem egy,nem kettő alkalmat szolgáltat szeretett klubod vmilyen téren ahhoz,h elgurítsák az ellentábor antibiotikumját.Jo5é papa bicskanyitogató megnyilvánulásai,rendszeres odamondogatása,hangulatkeltő kijelentései tesznek róla,h kialakuljon egy bizonyos kép az amúgy sem éppen szívünk csücske reálról,főleg h adott esetben a szintén nem épp szerénységükről ismert playák is ezen a húron pendülnek.Ezen kívül hidd el,elég élénken él bennünk a csapatod viselkedése a Klasszikusokról,miszerint talán nem volt olyan fehérmezes srác,aki ne rúgott volna bele Messibe az első 20 percben mondjuk kettővel ezelőtt.Erre olajat loccsintott Ramos kartárs magánszáma ami szintén beleégett sokunk retinájába az 5:0ás eredményjelző mellett.Nem megyek bele felsorolásba,cs pár példát hoztam fel,de folytatni lehetne,hisz Pepe padavanról még szó sem esett mondjuk...zsírosdeszka írta:Visszaolvasva a hozzászólásokat, nem háborodott fel szerintem senki.Inkább az a gyerekes, aki képes ezen felháborodni 118-adjára is....Nevetséges....
"egyszavas,semmitmondó hsz"zsírosdeszka írta:Az a majom Adebayor oda való.
De azt is tudjuk hogy a Madrid Képes akár 3 gólos fórt is ledolgozni otthon!!!S.Agüero írta:Ezt azért még így ne jelentsd ki, mert a ha esetleg a mai meccs eredménye 1-0 lesz a Sevillának, és a visszavágón már csak 1 gólt rúgnak akkor a Realnak 3-at kell.Az biztos, h ha a Sevilla nem szerez legalább 2 gólos előnyt akkor a visszavágón esélyük sem lesz.
Wink
Én bizakodom a Sevilla sikerében.
Ezt azért még így ne jelentsd ki, mert a ha esetleg a mai meccs eredménye 1-0 lesz a Sevillának, és a visszavágón már csak 1 gólt rúgnak akkor a Realnak 3-at kell.Az biztos, h ha a Sevilla nem szerez legalább 2 gólos előnyt akkor a visszavágón esélyük sem lesz.
Wink
Casillas; Ramos, Albiol, Carvalho, Arbeloa; Lass, Khedira, Xabi Alonso; Özil, Cristiano Ronaldo; BenzemaFecooo írta:ha igaz, akkor a Real ma a daffy által kívánt (és általam megerősített) 4-3-3-ban áll fel 3 vkp-val...
Igen!ElBartimaeus írta:Tény. Ehhez még hozzájön, hogy most nincs jó formában a Madrid. De valahogy mindig összeszedik magukat. Szintén egy küzdős meccset várok, leginkább sok szenvedéssel.samy85 írta:Látom mindenki tippelget, ezért én is mondok egy tippet a magam részéről!!Ha az erő viszonyokat nézzük, akkor egy 1-2, esetleg 1-3 néz ki!
De ez egy kupameccs ahol a Sevilla az utolsó években többször bizonyult már végső győztesnek!!! Ebből kiindulva eltudok képzelni egy 2-1, 2-0,3-1es meccset is!! A Sevilla nagyon oda akar vágni a Kasztíliaiaknak!!!
Alényeg az hogy a mAdrid az idegenben szerezhető találatért mindent elfog követni!!!És remélek egy sevillai sikert.
Tény. Ehhez még hozzájön, hogy most nincs jó formában a Madrid. De valahogy mindig összeszedik magukat. Szintén egy küzdős meccset várok, leginkább sok szenvedéssel.samy85 írta:Látom mindenki tippelget, ezért én is mondok egy tippet a magam részéről!!Ha az erő viszonyokat nézzük, akkor egy 1-2, esetleg 1-3 néz ki!
De ez egy kupameccs ahol a Sevilla az utolsó években többször bizonyult már végső győztesnek!!! Ebből kiindulva eltudok képzelni egy 2-1, 2-0,3-1es meccset is!! A Sevilla nagyon oda akar vágni a Kasztíliaiaknak!!!
Alényeg az hogy a mAdrid az idegenben szerezhető találatért mindent elfog követni!!!
Most inkább ezt úgy vedd, hogy Ade-t szidtam, nem pedig a Realt.zsírosdeszka írta:Az a majom Adebayor oda való.
Az a majom Adebayor oda való.
zsírosdeszka írta:A Sevilla szerintem nagyon fog aprítani. Egyébként meg mostanság keveset szabálytalankodik a Madrid (nem kell felhozni a Ramos esetet a Barca ellen). Szerintem agresszív lesz a Sevilla, de a meccs eredménye 1:2 lesz.A mai Sevilla-Madrid meccsen nem lepődnék meg, ha hazai győzelem születne. Most úgy érzem hullámvölgyben van a Madrid, a Sevilla meg nagyon készül, most megfoghatják őket. Amúgy az utóbbi években elég jó meccsek szoktak lenni e két csapat párharcai, néha elég kemények is, sok szabálytalansággal. Ez benne lehet most is a pakliban.
Tippelek egy merészet: 2-0
megegyeztünkzsírosdeszka írta:
A Sevilla szerintem nagyon fog aprítani. Egyébként meg mostanság keveset szabálytalankodik a Madrid (nem kell felhozni a Ramos esetet a Barca ellen). Szerintem agresszív lesz a Sevilla, de a meccs eredménye 1:2 lesz.
Visszaolvasva a hozzászólásokat, nem háborodott fel szerintem senki.Inkább az a gyerekes, aki képes ezen felháborodni 118-adjára is....Nevetséges....
2004-ben a kupában.Bányász írta:Mikor játszott valamilyen sorozatban utoljára elődöntőt a Madrid?