Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
messideco
Presidente del Barça

2011.01.31. 17:45:23

Köszi :)
Melyik az a film, amelyik Nelson Mandeláról szól és játszik benne Matt Damon is? Nem jut eszembe a címe...

kennyke: akkor Lily nem is létezett?
Kép
"And my heart will leave you never."
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.01.31. 17:41:34

messideco írta:Black swan
Azt a rohadt. Még most is a filmen rágódok. A vége érthetetlen számomra. Ha valaki érti, hogy mi volt, sárgával írja le. Az biztos, hogy ott lesz ez a film az imdb-s toplistámon...

10/10
tömören: skizofrén volt, volt a normál személyisége, amit mutattak, a tiszta jó, aranyos stb. és egy elnyomott személyisége, amit Lilyben látott viszont- a lázadó, laza, kissé önpusztító életével, nem az édesanyja irányítja stb.-, és ugye amikor azt hitte őt szúrta le, valójában saját maga volt - mint a leszbi jelenetnél (L) is ugye, Lily nem vágtam miről hadovál.... no a vége is olyan volt. Persze amikor tollai nőttek, az leginkább csak a "gonosz" felszínre törését szimbolizálta. Nagyon jó volt am. Maga tánc része is. Jellemző amúgy a mai világra, hogy ahány kötelezettséged van, annyi külön személyiséget követel meg. Nagyon jól jellemezte ez a film, hogy Nina meg akart felelni anyunak, meg a főnöknek is.
Remélem érhető :D
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.31. 17:23:12

Zaen írta:A Gyűrűk Ura trilógia

Nagyképűség nélkül mondhatom, hogy elég sok jó filmet láttam már (pl az imdb.com top 250-es listájának 80-90%-át) eddig, de ez a trilógia a legtöbbjén túltesz. Anno mikor kijöttek egyenként a részek, megnéztem őket, és már akkor is lenyűgözött a történet, a látványvilág, a karakterek stb., de így idősebb fejjel mindhárom film pár napon belüli, egymás után való megnézése után nem tudok mást mondani, hogy ez a filmtrilógia tökéletes. Egyszerűen minden benne van ami egy jó filmben benne kell, hogy legyen. Mindenkinek ajánlom, megéri azt a röpke 11-12 órát! :wink:

10/10

ÉN már vagy 50szer láttam(túlzás nélkül) egybe az egészet,de mindig lenyűgöz. Sose fogom megunni.
Lassan elkezdik csinálni a Hobbitot Jacksonék,lesznek benne ismert karakterek ( Bilbo,Gandalf, Gollam,Frodó,Galadriel...). Nagyon várom,lenyűgöz a Gyűrük ura látványvilága :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Zaen
Jugador del Barça

2011.01.31. 17:09:58

A Gyűrűk Ura trilógia

Nagyképűség nélkül mondhatom, hogy elég sok jó filmet láttam már (pl az imdb.com top 250-es listájának 80-90%-át) eddig, de ez a trilógia a legtöbbjén túltesz. Anno mikor kijöttek egyenként a részek, megnéztem őket, és már akkor is lenyűgözött a történet, a látványvilág, a karakterek stb., de így idősebb fejjel mindhárom film pár napon belüli, egymás után való megnézése után nem tudok mást mondani, hogy ez a filmtrilógia tökéletes. Egyszerűen minden benne van ami egy jó filmben benne kell, hogy legyen. Mindenkinek ajánlom, megéri azt a röpke 11-12 órát! :wink:

10/10
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.31. 13:16:33

Eredet

Alapvetően nem szeretem az irreális filmeket, bár sokat megnéztem már életemben. Ez a film eleinte tucatfilmnek tűnt, de ahogy haladtam előre, mégis mutatott valami újat. Sokban hasonlít a Mátrixra, de mégis egyedi. Az effektek óriásiak voltak, a történetbe is sok fantáziát vittek, a szereposztás kiváló volt. Ajánlom mindenkinek, megéri megnézni és kivárni azt a két és fél órát. :)

8/10
Kép
Kép
Kép
Zaen
Jugador del Barça

2011.01.31. 10:00:23

bouba írta:Sons of Anarchy évadzáró (3.évad)

Hát ez k... jó volt.. Először én is megettem,hogy Jaxet kinyírják :) de aztán f.a.s.z.a. lett minden..
Szerintetek mi lesz a S04-ben? Gondolom majd kiderül egy két dolog Jax faterjáról ,hogy Clay meg Gemma benne volt a halálában.. meg ilyesmi..meg persze kell szerintem Hale-t is el akarják intézni. Jó évad biztos.
Csak ,hogy szeptemberben...:?
Ja és ezek az új prospectek csak szerintem gázak? :D
Először is szeretném megköszönni azoknak, akik ajánlották a Sons of Anarchy-t. Óriási sorozat, nálam felkúszott a képzeletbeli dobogóm második helyére a Dexter után, megelőzve olyanokat mint a Drót/Maffiózók/Odaát/Szökés/Lost etc. Mindenkinek ajánlom!

Az évadzáró is valami eszméletlen volt, én is izgultam (már attól kezdve, hogy Belfastba mentek), hogy vajon Jax, hogy fogja megoldani, hogy egyszerre véghezvigye az egyezséget Stahllal, a klub erre ne jöjjön rá, és az írekkel se legyen probléma. Én megmondom őszintén teljesen ledermedtem, mikor kiderült, hogy a klub tudott róla végig, nekem eszembe se jutott volna. :shock: :D Tökéletesen elvarrták a szálakat, így végre megszabadulhattunk a számomra legirritálóbb karaktertől, Stahl ügynöktől.
A 4. évadban szerintem is benne lesz Gemma és Clay titka Johnról (a levelek miatt mindenképp), valószínűleg Hale-el és az új rendőrséggel is lesz majd sok gondjuk, lehetséges, hogy az átvert oroszok is benne lehetnek, de el tudom képzelni azt is, hogy felbomlik a béke a SAMCRO és a Mayans között...
Az új prospectek szerintem is gázak, és ami a még meglepőbb, hogy még közülük is a legrosszabbat emelték ki legtöbbször (nagydarab szemüveges...). Én nem igazán értettem, hogy miért kellett kiírni anno Half-Sack-et a sorozatból, mert őszintén szólva hiányzik egy humoros karakter a sorozatból (igaz Tig-en és Chucky-n lehet néha röhögni), és azt hittem, hogy ő lesz aki ezt a szerepet betölti majd.

Várom a szeptembert! :wink:
Kép
Deus
Boixos Nois

2011.01.31. 09:23:38

fcbarca0827 írta:A sorrendem az 5 évad után: 4, 2, 1, 5, 3
Nekem más a sorrend: 1,4,2,5,3
KépKép
messideco
Presidente del Barça

2011.01.31. 07:40:24

Social network
Nagy film volt. Nem ugrott először be, hogy a facebookról van szó :D
Ami azt illeti Mark elég nagy gazembernek bizonyult az én szememben...

9/10

Black swan
Azt a rohadt. Még most is a filmen rágódok. A vége érthetetlen számomra. Ha valaki érti, hogy mi volt, sárgával írja le. Az biztos, hogy ott lesz ez a film az imdb-s toplistámon...

10/10
Kép
"And my heart will leave you never."
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.01.31. 00:12:25

Dexter! Befejeztem... Egy nagyszerű sorozattal lettem gazdagabb. Szeptembertől én is a heti letöltők táborát gyarapítom a 6. évadnál. :mrgreen:

Összességében, ez az 5. évad is jó volt, ám a vége sajnos kiszámítható. Mondjuk az a jelenet nagy volt, amikor Dexteréket és Debrát csak egy ponyva választotta el. Igaz, várható volt, hogy elengedi őket. :P

A sorrendem az 5 évad után: 4, 2, 1, 5, 3
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Sanama
Llegenda del Barça

2011.01.30. 18:04:20

A következő három nap

Ma néztem meg moziban. Hát az elején kicsit "Pirson Break - The final break" érzésem volt,de az el is múlt egy 25-30perc után.
Viszont szerintem nagyon jó film,végig izgultam,hogy mi fog történni,voltak benne nagy húzások,de nem akarom lelőni őket.

Amivel kicsi bajom volt,hogy elég lassan indult be az egész,az elejét szerintem kicsit túlságosan elhúzták,de a végére jó lett.
Rengeteg kicsi részletre kell odafigyelni,van ami felett el is siklottam,utána mondták,hogy volt az...

Nekem nagyon tetszett,rég láttam ilyen jó thrillert!
10/8.5

Egy valamivel viszont hatalmas bajom volt!A felirat...
Volt,hogy 10-20másodpercig nem lehetett elolvasni semmit,mert fehér/világos kép volt és arra nyomták a fehér feliratot...
noname
Llegenda del Barça

2011.01.30. 17:51:46

The Fighter: Bale miatt érdemes megnézni. Wahlber-közepes, de Bale miatt remek film lett a dologból. Balenek ezért meg kell kapni a legjobb mellékszereplő Oscart. Már egy ideje ért a dolog. Volt ő már akcióhős, pszihothriller-főszereplő, szuperhős, és eddig mindenhol jól alakított. Voltak jobb szerepei(The machinist, Amerikai psziho), de a kevésbé kiemelkedő szerepire se lehetett panasz(Terminator, Batmanek, Equilibrium). Mér egy ideje ért neki a siker, most pedig hatalmasat alakít, pedig rendkívül összetett szereplőt kellett eljátszania! Nagyon remélem h megkapja az Oscart!
A Fifa egy szégyen
LM10
Director del Fútbol

2011.01.30. 17:36:38

The Fighter

Megnéztem már én is. Nekem bejött, jó a történet, Bale hatalmas ebben a filmben is, ez egy új oldala :D A főszereplő pedig szerintem is olyan "egysíkú", nincs benne átélés. Lehet, hogy ilyen a személyisége, de Stallone is átélve adta át Rocky szerepét.

10/8.
soadroli
Llegenda del Barça

2011.01.30. 17:32:46

Köpök a sírodra(I Spit on Your Grave)
Aztak.urva :shock: 2010 egyik legjobb filmje szerintem. Atombrutál :D
Látta már valaki? (rajtam kívűl :P )
Kép
detabarca
Capitá del Barça

2011.01.30. 11:45:09

The Fighter

Kicsit laposnak tűnt az első fele, de a a film közben észreveszed, hogy igazából nagyon jól fel van építve. Bale tényleg nagyon jó volt. Összességében jó film, ajánlom mindenkinek. 10/7,5
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.01.30. 11:22:32

Dexter

Hat az 1. evad valami hihetetlen volt.Igy maradtam--------> :shock: Egy es fel nap alatt lenyomtam az evadot,de most azthiszem,hogy tartok egy kis szunetet mert fuggo leszek.... :D
Kivetel nelkul minden resz izgalmas es jo volt,csak mar eleg hamar lehetett tudni,hogy Rudy a hutokocsis gyilkos,de a vege tenyleg nagyon utott,amikor kiderult,hogy a testvere.
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.01.30. 11:15:11

LM10 írta:
bence-barca írta:Vki letudná írni, h tudok a KM Playerbe feliratot rakni? :oops:
Nekem magától betette. Nevezd át a videó fájl pont olyanra, mint ami a feliratnak van, kivéve ugye a kiterjesztést(avi,srt). A progin belül pedig az ő és ú betűkkel tudod beállítani a feliratot(Köszi Lui, ma meg is lesem a filmet :wink: )
Azt hittem ez csak Windows Media Playernél működik, de már találtam más megoldást, azért köszi :)
LM10
Director del Fútbol

2011.01.30. 11:09:33

bence-barca írta:Vki letudná írni, h tudok a KM Playerbe feliratot rakni? :oops:
Nekem magától betette. Nevezd át a videó fájl pont olyanra, mint ami a feliratnak van, kivéve ugye a kiterjesztést(avi,srt). A progin belül pedig az ő és ú betűkkel tudod beállítani a feliratot(Köszi Lui, ma meg is lesem a filmet :wink: )
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.01.30. 11:04:48

Vki letudná írni, h tudok a KM Playerbe feliratot rakni? :oops:

szerk.: megvan :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence-barca 2011.01.30. 11:09:49-kor.
CartmanBarca
Jugador del Barça

2011.01.30. 00:34:17

Ma megnéztem a Király beszédét. Hát lehet, hogy nekem van ízlésficamom, de én nem értem, hogy miért kapott 12 jelölést. Akkor már sokkal inkább az Eredet vagy a Közösségi háló.
Nálam 8/10

Esti levezetőént a Mágust néztem. A története hasonlít a Tökéletes trükkéhez, mégis teljesen más. Nekem tettszett.
8/10
Kép

"No kérem szépen, ha most ez cirkusz lenne, akkor lenne egy csomó bohócunk."

-Hajdu B. a Barcelona-Arsenal (4-1) meccsen Messi 4. gólja után.
lui1698
Llegenda del Barça

2011.01.29. 23:40:39

Fernando írta:The Fighter:
Eléggé hasonlított a Pankrátor c.
Bár a filmet még nem láttam, de erről eszembe jutott ez:
Kép
:D

Itt van még pár hasonló plakát:
http://filmbuzi.hu/archives/2011/01/28/ ... -posztere/
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Fernando
Llegenda del Barça

2011.01.29. 22:04:33

Fönt van nekem is a KM Player, de a BS Playert használom. Keres magától feliratot neten, lehet a többi program is nemtudom. :lol:

The Fighter:
Eléggé hasonlított a Pankrátor c. filmre, éreztette a hatását picit Aranofsky a filmen. Mark Wahlberg színészi teljesítményét nem értem, szerintem gagyi volt amit mutatott, fapofával nyomta végig a filmet, ellenben Christian Bale-lel. Zseniális volt, bár többet is játszhatott volna. Az alapsztori jó, a kivitelezés jó.
10/8.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
detabarca
Capitá del Barça

2011.01.29. 19:51:31

lui1698 írta:
detabarca írta:Megelőztél. Nem értem miért nem KM PLayert használ mindenki. Mindent lejátszik és mindent lehet állítani benne.
Jaja én is nagyon bírom a cuccot.
Csak az van fent a gépen (plusz winamp zenékhez). Semmi codec nem kell neki, egyszerű de még is nagyszerű.
Detto: KMPlayer+Winamp
Utóbbi is többnyire azért, hogy online rádiókat hallgassak.

(Johan Cruyff)
lui1698
Llegenda del Barça

2011.01.29. 19:38:21

detabarca írta:Megelőztél. Nem értem miért nem KM PLayert használ mindenki. Mindent lejátszik és mindent lehet állítani benne.
Jaja én is nagyon bírom a cuccot.
Csak az van fent a gépen (plusz winamp zenékhez). Semmi codec nem kell neki, egyszerű de még is nagyszerű.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
detabarca
Capitá del Barça

2011.01.29. 18:17:00

lui1698 írta:
LM10 írta:
lui1698 írta:The Fighter magyar felirat:
http://feliratozz.hu/sub_adatlap.php?id=4402
Nekem vagy 4 mp-el el van csúszva a felirat a képtől :?
Talán ez:
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitl ... fighter-hu

De ha ez is késik akkor Km player-nél ő,ú betűkkel tudod igazítani a feliratot kb. fél perc alatt megvan. :wink:
Megelőztél. Nem értem miért nem KM PLayert használ mindenki. Mindent lejátszik és mindent lehet állítani benne.

(Johan Cruyff)
lui1698
Llegenda del Barça

2011.01.29. 18:14:02

LM10 írta:
lui1698 írta:The Fighter magyar felirat:
http://feliratozz.hu/sub_adatlap.php?id=4402
Nekem vagy 4 mp-el el van csúszva a felirat a képtől :?
Talán ez:
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitl ... fighter-hu

De ha ez is késik akkor Km player-nél ő,ú betűkkel tudod igazítani a feliratot kb. fél perc alatt megvan. :wink:
Kép
Válasz küldése