Melyik az a film, amelyik Nelson Mandeláról szól és játszik benne Matt Damon is? Nem jut eszembe a címe...
kennyke: akkor Lily nem is létezett?
tömören: skizofrén volt, volt a normál személyisége, amit mutattak, a tiszta jó, aranyos stb. és egy elnyomott személyisége, amit Lilyben látott viszont- a lázadó, laza, kissé önpusztító életével, nem az édesanyja irányítja stb.-, és ugye amikor azt hitte őt szúrta le, valójában saját maga volt - mint a leszbi jelenetnél (L) is ugye, Lily nem vágtam miről hadovál.... no a vége is olyan volt. Persze amikor tollai nőttek, az leginkább csak a "gonosz" felszínre törését szimbolizálta. Nagyon jó volt am. Maga tánc része is. Jellemző amúgy a mai világra, hogy ahány kötelezettséged van, annyi külön személyiséget követel meg. Nagyon jól jellemezte ez a film, hogy Nina meg akart felelni anyunak, meg a főnöknek is.messideco írta:Black swan
Azt a rohadt. Még most is a filmen rágódok. A vége érthetetlen számomra. Ha valaki érti, hogy mi volt, sárgával írja le. Az biztos, hogy ott lesz ez a film az imdb-s toplistámon...
10/10
Zaen írta:A Gyűrűk Ura trilógia
Nagyképűség nélkül mondhatom, hogy elég sok jó filmet láttam már (pl az imdb.com top 250-es listájának 80-90%-át) eddig, de ez a trilógia a legtöbbjén túltesz. Anno mikor kijöttek egyenként a részek, megnéztem őket, és már akkor is lenyűgözött a történet, a látványvilág, a karakterek stb., de így idősebb fejjel mindhárom film pár napon belüli, egymás után való megnézése után nem tudok mást mondani, hogy ez a filmtrilógia tökéletes. Egyszerűen minden benne van ami egy jó filmben benne kell, hogy legyen. Mindenkinek ajánlom, megéri azt a röpke 11-12 órát!![]()
10/10
Először is szeretném megköszönni azoknak, akik ajánlották a Sons of Anarchy-t. Óriási sorozat, nálam felkúszott a képzeletbeli dobogóm második helyére a Dexter után, megelőzve olyanokat mint a Drót/Maffiózók/Odaát/Szökés/Lost etc. Mindenkinek ajánlom!bouba írta:Sons of Anarchy évadzáró (3.évad)
Hát ez k... jó volt.. Először én is megettem,hogy Jaxet kinyírjákde aztán f.a.s.z.a. lett minden..
Szerintetek mi lesz a S04-ben? Gondolom majd kiderül egy két dolog Jax faterjáról ,hogy Clay meg Gemma benne volt a halálában.. meg ilyesmi..meg persze kell szerintem Hale-t is el akarják intézni. Jó évad biztos.
Csak ,hogy szeptemberben...![]()
Ja és ezek az új prospectek csak szerintem gázak?
Azt hittem ez csak Windows Media Playernél működik, de már találtam más megoldást, azért kösziLM10 írta:Nekem magától betette. Nevezd át a videó fájl pont olyanra, mint ami a feliratnak van, kivéve ugye a kiterjesztést(avi,srt). A progin belül pedig az ő és ú betűkkel tudod beállítani a feliratot(Köszi Lui, ma meg is lesem a filmetbence-barca írta:Vki letudná írni, h tudok a KM Playerbe feliratot rakni?)
Nekem magától betette. Nevezd át a videó fájl pont olyanra, mint ami a feliratnak van, kivéve ugye a kiterjesztést(avi,srt). A progin belül pedig az ő és ú betűkkel tudod beállítani a feliratot(Köszi Lui, ma meg is lesem a filmetbence-barca írta:Vki letudná írni, h tudok a KM Playerbe feliratot rakni?
Bár a filmet még nem láttam, de erről eszembe jutott ez:Fernando írta:The Fighter:
Eléggé hasonlított a Pankrátor c.
Detto: KMPlayer+Winamplui1698 írta:Jaja én is nagyon bírom a cuccot.detabarca írta:Megelőztél. Nem értem miért nem KM PLayert használ mindenki. Mindent lejátszik és mindent lehet állítani benne.
Csak az van fent a gépen (plusz winamp zenékhez). Semmi codec nem kell neki, egyszerű de még is nagyszerű.
Jaja én is nagyon bírom a cuccot.detabarca írta:Megelőztél. Nem értem miért nem KM PLayert használ mindenki. Mindent lejátszik és mindent lehet állítani benne.
Megelőztél. Nem értem miért nem KM PLayert használ mindenki. Mindent lejátszik és mindent lehet állítani benne.lui1698 írta:Talán ez:LM10 írta:Nekem vagy 4 mp-el el van csúszva a felirat a képtőllui1698 írta:The Fighter magyar felirat:
http://feliratozz.hu/sub_adatlap.php?id=4402
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitl ... fighter-hu
De ha ez is késik akkor Km player-nél ő,ú betűkkel tudod igazítani a feliratot kb. fél perc alatt megvan.
Talán ez:LM10 írta:Nekem vagy 4 mp-el el van csúszva a felirat a képtőllui1698 írta:The Fighter magyar felirat:
http://feliratozz.hu/sub_adatlap.php?id=4402