Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
gergo9 írta: Mondjuk Di Mariía-nál biztos sokat beleszámít az is hogyha ránézek leginkább a honi színesfém gyujtökre asszociálok
Hát Essien meg a technikásság nem fér meg egy mondatban szvsz.LG írta: Touré is abszolút jó volt Spanyolországban, és sztem annyira Essien is technikás, mint ő. Az biztos, h a jelenlegi embereknél mindenképp jobb lenne, ebben gondolom egyet értünk.
én megértem leont,gagonak a csuda becsúszásait nem lehet szó nélkül hagyni. hatalmas nímand,pedig jól indult madridban. pedro leont viszont elnézegettem volna este di maria helyett,hadd pihenjen az argentin
Andris írta: hogy álszentséggel vádoljam Mourinhot?elég nehezen lehet jellemző, eleve szökőévente (költői túlzás nélkül) mond olyat, ami egyáltalán okot adhatna ilyenre.
de természetesen elnézem, ha kéred.
hogy álszentséggel vádoljam Mourinhot?daffy írta:ha őszintén azt mondod,hogy nem jellemző,én fogok elnézést kérniAndris írta: daffy...
ha őszintén azt mondod,hogy nem jellemző,én fogok elnézést kérniAndris írta: daffy...
daffy írta:a ".hu" nem volt mögötte,így csak egy szóS.Agüero írta: 4 oldallal hátrébb volt. Amúgy meg, nem te mondtad, h azt az oldalt nem nevezhetjük nevén?![]()
a ".hu" nem volt mögötte,így csak egy szóS.Agüero írta: 4 oldallal hátrébb volt. Amúgy meg, nem te mondtad, h azt az oldalt nem nevezhetjük nevén?![]()
„A bajnokság ilyen, a csapatok pontokat veszíthetnek. Nem mondhatjuk, hogy a ma elbukott pontok fontosabbak, mint az Almería vagy a Levante elleni pontok. Ezúttal három olyan pontot buktunk el, amelyet nem érdemeltünk meg, de szerintem azért, mert az ellenfél nagyon keményen, a határain játszva dolgozott a meccsen, és pozitív eredményt érdemelt" – mondta Mourinho.Andris írta:Srácok, Ő Mourinhosága mondott valamit a vasárnapi nyalóka után ?
Bevallom, sokszor lusta vagyok Marcán keresgélni utólag, és a madridistán szoktam olvasni a heti igét, de úgynézem h idén nem nagyon van cikkíró kedvük egyetlen pontvesztés után sem.
mondott,idézni nem tudom,de itt visszább be lett másolva. elismerő kritikát kapott a barcás társadalomtól,de gondolom majdcsak belekötsz az álszentségbe.Andris írta:Srácok, Ő Mourinhosága mondott valamit a vasárnapi nyalóka után ?
Bevallom, sokszor lusta vagyok Marcán keresgélni utólag, és a madridistán szoktam olvasni a heti igét, de úgynézem h idén nem nagyon van cikkíró kedvük egyetlen pontvesztés után sem.
ez igaz,de a ti kezdőtökön nem lehet javítani,a miénken viszont elég sokat.Bányász írta:Ez bizony jellemző,h sokan még annak ellenére is akarják Maicont,Essient,Patot,Neymart stb,h tavaly 7(?) idén 5(?) játékost vettetek.
De ez egyáltalán nem a madridisták sajátja.Itt is volt a triplázós év után nem egy nem két ember aki akarta Lahmot,Fabregast meg Riberyt.Mostanra ez enyhült.Madridista szemszögből meg érthető,h ez a dolog miért nem enyhül csak kicsit olyan telhetetlennek tűnik sok ember ez által.
A szurkoló ilyen.Én is szívesen elnézném Barca mezben pl Banegát meg Patot isattól függetlenül,h szakmailag nem sok szól mellettük.
haszi írta:Írtam egy, ismétlem EGY nevet, hogy ki lenne a legjobb Khedira helyett és ez már egy új csapat tervezése?Tivornya írta:Évek óta ugyanaz...már féltávnál a jövő balett-társulata terveződik
Írtam egy, ismétlem EGY nevet, hogy ki lenne a legjobb Khedira helyett és ez már egy új csapat tervezése?Tivornya írta:Évek óta ugyanaz...már féltávnál a jövő balett-társulata terveződik
Touré is abszolút jó volt Spanyolországban, és sztem annyira Essien is technikás, mint ő. Az biztos, h a jelenlegi embereknél mindenképp jobb lenne, ebben gondolom egyet értünk.socio66 írta:essien..
mindig a legjobb kell,minden posztra. mellesleg amekkora vadállat,egyáltalán nem biztos hogy beválna ebben a lightos,finomkodó bajnokságban.
itt vissza kellene fognia magát,de akkor az már nem az igazi essien lenne.