LG írta:
Touré is abszolút jó volt Spanyolországban, és sztem annyira Essien is technikás, mint ő. Az biztos, h a jelenlegi embereknél mindenképp jobb lenne, ebben gondolom egyet értünk.
Hát Essien meg a technikásság nem fér meg egy mondatban szvsz.
Essien egyszeru mint egy faék rombolásból talán legjobb (volt(közel sincs akkora formában mint pár éve)) a világon, két-három szezononként elsült egyszer a lába, elfocizgatott az oroszoknál a robot haverjaival de közel sem biztos hogy megállná a helyét itt (mármint a spanyoloknál) azzal a minimálisnál is minimálisabb játékintelligenciával amivel rendelkezik.
Más,
Di Maríia meg nem tudom engem azért még nem teljesen győzött meg hogy van agya. Ballába egészen kíváló,alázatos, nem is mindig zavarja a labda de vhogy nem érzem benne azt a pluszt amivel innen továbbléphetne, főleg mentális problémák miatt. Robbenhez hasonlítanám aki szintén körülbelül olyan intelligenciával rendelkezik mint egy szobanövény. Bár Robben azért magasabb szintet képvisel még.
Mondjuk Di Mariía-nál biztos sokat beleszámít az is hogyha ránézek leginkább a honi színesfém gyujtökre asszociálok