Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazából a különbség abban rejlik, hogy szintről szinte jobban védekezik a gép!Illetve az ideiben komolyan mondom ahogy mész feljebb a szintek között, egyre jobban "csal", ha valaki beindul pontgyártásban akkor szinte vége!Legnehezebb fokozaton olyankor szinte lehetetlen pontot dobni, támadásban meg mindent kihasznál!Ideiben All-star fokozat a reális, illetve a superstar, de hall of fame-n James, Bryant, Durant...áááááMessiFan írta:Köszi a rengeteg infót, de egyenlőre még ismerkedem a játékkal szal ha felrakom akkor gyakorlom az irányítást és a játékmenetet stb és csak azután mehet a season mód vagy mi
Valószínűleg a kedvenc csapatommal fogok menni a Celticsel.
Annyi kérdésem lenne, hogy a nehézségi szintek közt mekkorák a különbségek?
Mondjuk a legkönnyebb szint miből áll mert valszeg azon fogom kezdeni mert az nba2003-ba a legnehezebben játszottam és most ért véget az első 2k10-es meccsem a második nehézségi szinten és 91-80-ra kikaptam a sacramentotól
2k10ben csinálj online profilt mert 2k11ben ha másolt játékkal játszol nem fogsz tudni regisztrálni és online játszani!MessiFan írta:akkor leszedem a 2k11-et.
Én csak a 2003-assal játszottam szal elég fura
Nekem egy könnyebb kérdésem lenne az NBA 2K10-el kapcsolatban.Bob_Marley írta:...
inkább hidegháború, hogy pontosak legyünkdavi10 írta: A Black Ops a Vietnámi
A Black Ops a Vietnámi, a Modern Warfare 2 meg kitaláltbence-barca írta:Valaki eltudná mondani, h a CoD Modern Warfare 2 és Black Ops, melyik háborúkat dolgozza fel?
Valamelyik a vietnámit, ha jól tudom, de min2re kívnácsi vagyok, most akarom elkezdeni őket, Modern Warfare 2-t már elkezdtem
Ment is a pü.Bob_Marley írta:szajko segítek nba-ben szívesen![]()
Egy kérdésem nekem is lenneszajko írta:Egy profi NBA2k11-es gamerhez lenne pár kérdésem püben. Ha egyáltalán van itt olyan...
Messithebest írta:Valaki játszik innen a HaxBall nevű Online játékkal?
http://haxball.appspot.com/index.html
Nagyon jó kis gombfoci,csak beírsz egy nicknevet,és mehet is a buli!![]()
Nyilakkal lehet írányítani,X a lövés.
Idén a 2k11-nél (ha másolt játékkal játszol) nem tudsz létrehozni online fiókot!FtcSikiHun írta:Most töltöm az NBA 2011-et, és Online szeretnék játszani a barátommal, de azt mondja-jobban ért hozzá mint én-kell hozzá valami cd key, azt honnan lehet letölteni?