Ez természetes, és én is ezt teszem. De nem fogom azt mondani, h "Húdejók voltunk", mert saját magamnak hazudnék vele. Ennél sokkal jobb játékot kell nyújtani mind egyénileg, mind csapatszinten, mert a tegnapi nevetségesen gyenge produkció volt. És most tényleg a bíró nagyon nagyot segített, mert az eddigiekhez képest, amikor általában már az előnyünk +szerzése után szórtak ki vkit, most nem így volt...retek írta:Sajnos láttam. De mi kiállunk most is a csapatunk mellett!
Bajnoki Mérkőzések 05/06
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Sajnos láttam. De mi kiállunk most is a csapatunk mellett!Enrique írta:Úgy hogy piszok, szutyok [auto_cenzúra] volt tegnap a csapat..retek írta:Csak nem tudom hogy a rákba lett 2-2...
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
Szerintem Rijkaard megint eltaktikázta az 1 félidőt,a végén + csak kapkodtunk. Nem a Barcában a helye,mert nem képes belátni,h ezt a taktikát kiismerték.Szerintem Henry( vagy Torres) és egy jó szélső védő kellene és nem lenne gond...
én meg megnézném, h hány trófeával lenne kevesebb ha rendes lett volna a bíráskodás. most minden 10 éves itt sír, h segítenek minket a bírok, de azt nem meritek bevallani magatoknak, h ugyanezt csinálták veletek a bírók eddig. elmúlt már az az idő amikor, raúl beleül vkinek az ölébe és kapjátok a tizit, hozzá kell szokni, h nem a ti seggeteket nyalják újabban a bírók.Robinho_10 írta:megnézném hol tartanátok,ha a bírók nem segítenének titeket agyba főbe.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Llegenda del Barça
Robinho 10!
ez benne van a a fociban! -engem ez hidegen hagy, mert biztos meg lesz ennek e böjtje is!
azé' nem a fele volt kamu!
visszatérve: a Ti csapatotok sem áll fényesen, nem is az eredményt, hanem a mutatott játékot figyelembe véve!
pont ezt hiányoljuk mi is a Barcától
ez benne van a a fociban! -engem ez hidegen hagy, mert biztos meg lesz ennek e böjtje is!
azé' nem a fele volt kamu!
visszatérve: a Ti csapatotok sem áll fényesen, nem is az eredményt, hanem a mutatott játékot figyelembe véve!
pont ezt hiányoljuk mi is a Barcától
-
- Barça B
Hát pont ezt mondom én is.A tizenegyesek és a kiállítások több mint fele egyébként is kamu volt,megnézném hol tartanátok,ha a bírók nem segítenének titeket agyba főbe.visca el barca írta:az...sorra kapjuk a kamu 11-eseket meg a kiallitásokat
A legviccesebb az volt,hogy tegnap itt sokan még jogosnak is tartották a tizenegyest

Végre van pár ember,aki elfogultság nélkül tudja szemlélni a dolgokat.Attól,hogy a másik része bemagyarázza magának a dolgokat,nem lesz jobb a csapat helyzete.
-
- Llegenda del Barça
nem tudom, miért voltunk megint ilyen szarok. arra már gondolni sem merek, h ennyitől (a tavalyi bajnokságtól, ami egyébként már a kutyát nem érdekli, legfeljebb a statisztikusokat) jóllaktak volna? jó, a blben megyünk, de a bajnokság nagyon nehéz lesz, ha így marad a bugi.
messit és a maxit mindenképpen erőltetni kéne, akár az eddigi sztenderd kezdő kárára is. bennük még van tűz, ellentétben a többiekkel. dinnyó pedig tipikus brazil. ha van kedve, lehetetlen tartani, ha nincs, akkor, mintha a pályán sem lenne.
messit és a maxit mindenképpen erőltetni kéne, akár az eddigi sztenderd kezdő kárára is. bennük még van tűz, ellentétben a többiekkel. dinnyó pedig tipikus brazil. ha van kedve, lehetetlen tartani, ha nincs, akkor, mintha a pályán sem lenne.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Kapusban egyet értünk. De én több lehetőséget adnék Larssonnak. Eto'o helyzetkihasználása katasztrófa.... Ronie-t meg rá kéne venni, hogy ne csak kényelmeskedjen a pályán... Deco-t meg hozza valaki formába! Hihetetlen gyenge mostanában a csapat. Nem hiszem, hogy a taktika miatt... Inkább a kevés mozgás az oka.... Kedden tudtak mozogni, most nem?....visca el barca írta: jo lenne már egy ilyen kezdo 11et megnezni:
Jorquera - Gio, Rafa, Puyol, Belletti - Ezquerro, Deco, Ronaldinho, Xavi, Giuly - Eto'o...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- visca el barca
- Presidente del Barça
az...sorra kapjuk a kamu 11-eseket meg a kiallitásokat..nem tudom meddig fognak még észnélkul nekunk fujni a birok...a védelem a vmi ***** katasztrofalis, ronaldinho néha mintha pályán sem lenne... a nagy turkkjei helyett inkabb futni kéne...nah mind1..
apropó...észrevettétek h mostanaban feltunoen sokat ivelgetunk, aadasul ész nelkul?
jo lenne már egy ilyen kezdo 11et megnezni:
Jorquera - Gio, Rafa, Puyol, Belletti - Ezquerro, Deco, Ronaldinho, Xavi, Giuly - Eto'o...
apropó...észrevettétek h mostanaban feltunoen sokat ivelgetunk, aadasul ész nelkul?

jo lenne már egy ilyen kezdo 11et megnezni:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
A 11-es nagy vicc volt...
Mentettünk egy pontot 70percnyi nulla játékkal... Minek vannak ilyen sztárjaink, ha lassan Madrid 2-öt játszunk???? (Fiatalabbak mégis csak el vannak a pályán....)
Nagyon rossz uton jár a csapat.... 

By red
-
- Entrenador del Barça
Nem lesz ez így jó,örülhetünk a 1 pontnak
Ezquerro nagyon király játékos ,és alig játszik
Valdes nagy pancser,megint milyen potyát kapott
Jó kis középcsapat vagyunk jelenleg,bezzeg a Getafe
FORCA BARCA

- Barcaboy!!!
- Jugador d'estrella
Ilyenre jobb nemis gondolni...
Nemtudom hogy ti hogy látjátok de sztem eto'o elég szürkén játszott tegnap a golját leszámítva,talán 1 lövése volt még...
Nemtudom hogy ti hogy látjátok de sztem eto'o elég szürkén játszott tegnap a golját leszámítva,talán 1 lövése volt még...

- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Nem a rotációval van a gond.nemlehet mindig ugyanazokat játszatni!
Azt nem értem,hogy a Sportfrumon miért ezt irták: "Bírói segédlettel mentett pontot a Barca" szerintem pont ellenkezőleg volt...de most gatyát felkötni mert a Deporhoz megyünk.
Ha meg válogatottmeccseken valaki lesérül,nem lesz túl nagy az öröm
Azt nem értem,hogy a Sportfrumon miért ezt irták: "Bírói segédlettel mentett pontot a Barca" szerintem pont ellenkezőleg volt...de most gatyát felkötni mert a Deporhoz megyünk.
Ha meg válogatottmeccseken valaki lesérül,nem lesz túl nagy az öröm
Ennek a rotációnak kéne folytatódni! Xavit vissza,én Deco-tvenném le egy kicsit, helyett VB, Giuly helyett Messi,és MAxi Lopezt meg Ezquerrot is el kéne kezdeni játszatni!Los Banditos írta:Hát én nem tudom ha így folytatjuk mi lesz velünk idén.Nem vagyok benne biztos hogy jó ez a rotáció.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Llegenda del Barça
ejjhhh! -mostmár ez kezd kellemetlen lenni!
kezd hasonlítani a Barca a tavalyi Interhez...
nem is az a baj, hogy x lett, hanem az, hogy 6 mérkőzésből CSAK 2 -őt tudtunk eddig megnyerni!!!
ez gyalázatos és ráadásul nem világverő csapatok ellen!
múltkor említettem, hogy valószínűleg egész nyáron arra készült a La Liga, hogy a Barca játékának ellenszerét megtalálják
úgy néz ki, ez sikerült. ennek sürgősen meg kellene találni az ellenszerét!
Frank nem tudom, hogy miért várt már megint olyan sokáig a cserével és nem tudom azt sem, hogy mikor látják be, hogy a védelem úgy ahogy van: [auto_cenzúra]!!!
egy olyan csapat, aki PD-t és BL-t akar nyerni egyszerűen nem engedheti meg ,magának, hogy 4(!!!) támadásból kapjon 2 gólt
elvesztettünk eddig 9 pontot! -a tavalyira már nem emlékszem, de úgy
huszonegynéhány lehetett! ééés mégcsak a meccsek 15%-a ment le eddig!!!
Azt látom, hogy amik tavaly bejöttek, azok idén még véletlen sem és így csak erre vagyunk jók!!!
kezd hasonlítani a Barca a tavalyi Interhez...

nem is az a baj, hogy x lett, hanem az, hogy 6 mérkőzésből CSAK 2 -őt tudtunk eddig megnyerni!!!

ez gyalázatos és ráadásul nem világverő csapatok ellen!
múltkor említettem, hogy valószínűleg egész nyáron arra készült a La Liga, hogy a Barca játékának ellenszerét megtalálják

Frank nem tudom, hogy miért várt már megint olyan sokáig a cserével és nem tudom azt sem, hogy mikor látják be, hogy a védelem úgy ahogy van: [auto_cenzúra]!!!
egy olyan csapat, aki PD-t és BL-t akar nyerni egyszerűen nem engedheti meg ,magának, hogy 4(!!!) támadásból kapjon 2 gólt

elvesztettünk eddig 9 pontot! -a tavalyira már nem emlékszem, de úgy

Azt látom, hogy amik tavaly bejöttek, azok idén még véletlen sem és így csak erre vagyunk jók!!!
- Charlie
- Öreg Harcos
Már Iván a másik topikban válaxolt!Toto_theking írta:Hali! lenne egy kérdésem!
Én holnap megyek Barcelonaba és a programba terveztem,hogy kinézek egy meccsre! Szerintetek mennyibe kerül a legolcsobb jegy??? Néztem a hivatalos jegyeladó oldalt,de az nem létezik,hogy a Zaragoza ellen a legolcsobb jegy az 24000Ft! nem? kérlek mielöbb válaszoljatok!!
Előre is köszi: Toto
C.
-
- Barça C
Hali! lenne egy kérdésem!
Én holnap megyek Barcelonaba és a programba terveztem,hogy kinézek egy meccsre! Szerintetek mennyibe kerül a legolcsobb jegy??? Néztem a hivatalos jegyeladó oldalt,de az nem létezik,hogy a Zaragoza ellen a legolcsobb jegy az 24000Ft! nem? kérlek mielöbb válaszoljatok!!

-
- Capitá del Barça
Deco szerintem jo formaban van nem rosszabb mint a vedelembol bar ki ilyen alapon Puyolnak nem szabadna jatszania a tobbieknek meg fizetni kellene, hogy itt jatszhatnak Marquez es Belletinek nem kellene, de a tobbieknek igen, de azzert 2 golal jobbak vagyunk a Udinetol
-
- Jugador del Barça
Remélem, hogy lendületesebben fog játszani. A pihenő biztos jót tett neki. Szükség van egy jó Deco-ra, főleg későbbi bajnokikon, meg a Bl kieséses szakaszában.