Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez természetes, és én is ezt teszem. De nem fogom azt mondani, h "Húdejók voltunk", mert saját magamnak hazudnék vele. Ennél sokkal jobb játékot kell nyújtani mind egyénileg, mind csapatszinten, mert a tegnapi nevetségesen gyenge produkció volt. És most tényleg a bíró nagyon nagyot segített, mert az eddigiekhez képest, amikor általában már az előnyünk +szerzése után szórtak ki vkit, most nem így volt...retek írta:Sajnos láttam. De mi kiállunk most is a csapatunk mellett!
Sajnos láttam. De mi kiállunk most is a csapatunk mellett!Enrique írta:Úgy hogy piszok, szutyok [auto_cenzúra] volt tegnap a csapat..retek írta:Csak nem tudom hogy a rákba lett 2-2...
én meg megnézném, h hány trófeával lenne kevesebb ha rendes lett volna a bíráskodás. most minden 10 éves itt sír, h segítenek minket a bírok, de azt nem meritek bevallani magatoknak, h ugyanezt csinálták veletek a bírók eddig. elmúlt már az az idő amikor, raúl beleül vkinek az ölébe és kapjátok a tizit, hozzá kell szokni, h nem a ti seggeteket nyalják újabban a bírók.Robinho_10 írta:megnézném hol tartanátok,ha a bírók nem segítenének titeket agyba főbe.
Hát pont ezt mondom én is.A tizenegyesek és a kiállítások több mint fele egyébként is kamu volt,megnézném hol tartanátok,ha a bírók nem segítenének titeket agyba főbe.visca el barca írta:az...sorra kapjuk a kamu 11-eseket meg a kiallitásokat
Kapusban egyet értünk. De én több lehetőséget adnék Larssonnak. Eto'o helyzetkihasználása katasztrófa.... Ronie-t meg rá kéne venni, hogy ne csak kényelmeskedjen a pályán... Deco-t meg hozza valaki formába! Hihetetlen gyenge mostanában a csapat. Nem hiszem, hogy a taktika miatt... Inkább a kevés mozgás az oka.... Kedden tudtak mozogni, most nem?....visca el barca írta: jo lenne már egy ilyen kezdo 11et megnezni:
Jorquera - Gio, Rafa, Puyol, Belletti - Ezquerro, Deco, Ronaldinho, Xavi, Giuly - Eto'o...
Ennek a rotációnak kéne folytatódni! Xavit vissza,én Deco-tvenném le egy kicsit, helyett VB, Giuly helyett Messi,és MAxi Lopezt meg Ezquerrot is el kéne kezdeni játszatni!Los Banditos írta:Hát én nem tudom ha így folytatjuk mi lesz velünk idén.Nem vagyok benne biztos hogy jó ez a rotáció.
Már Iván a másik topikban válaxolt!Toto_theking írta:Hali! lenne egy kérdésem!
Én holnap megyek Barcelonaba és a programba terveztem,hogy kinézek egy meccsre! Szerintetek mennyibe kerül a legolcsobb jegy??? Néztem a hivatalos jegyeladó oldalt,de az nem létezik,hogy a Zaragoza ellen a legolcsobb jegy az 24000Ft! nem? kérlek mielöbb válaszoljatok!!
Előre is köszi: Toto