Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.02.14. 21:54:14

Mihu írta:Hmmm....hát az én elveimmel homlokegyenest ellentétes az amit Éva csinált. Én például soha nem köpnék le senkit...ország világ előtt meg főleg nem. Azt hiszem ezt Alekosz is elmondta neki, hogy ez nem volt helyes. És ha valaki olyat csinál, ami számomra elfogadhatatlan, akkor azon nem tudok nevetni. Én mindig úgy cselekszem, hogy először belegondolok abba, hogy milyen lenne ha ezt velem csinálnák meg. Ezért nem csináltam még soha életemben olyan tréfát a haverjaimmal, amik számukra égő, ciki, nagyon kellemetlen lehet. Mert én se örülnék neki ha velem ezt csinálnák. Attól még nem azt mondom hogy nincs humorérzékem, de nekem az nem humor, mikor olyat csinálnak másokkal, amivel kellemetlen helyzetbe hozzák őket. Ez a leköpés meg....hát én biztos felálltam volna, leb.sztam volna az ágyra Évát, és 2 centiről ordítottam volna a pofájába úgy, hogy lerepült volna a haja a fejéről. Akkor hátha észrevette volna magát...Bár ő kizárt....

Lényeg a lényeg: Én azon nem tudok röhögni, hogy egy ember leköp egy másikat.
Ezen én sem nevettem, és ők sem.

Azon nevettek,h hülye Alek úgy próbálta menteni Évát,h Jerzy fogja fel úgy mintha odarepült volna a tüsszentése :lol: :lol: és utána elkezdte,h egészségre :D maga a cselekedet visszataszító, Alek próbálkozásán nevettek.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mihu
Director del Fútbol

2011.02.14. 21:49:56

Hmmm....hát az én elveimmel homlokegyenest ellentétes az amit Éva csinált. Én például soha nem köpnék le senkit...ország világ előtt meg főleg nem. Azt hiszem ezt Alekosz is elmondta neki, hogy ez nem volt helyes. És ha valaki olyat csinál, ami számomra elfogadhatatlan, akkor azon nem tudok nevetni. Én mindig úgy cselekszem, hogy először belegondolok abba, hogy milyen lenne ha ezt velem csinálnák meg. Ezért nem csináltam még soha életemben olyan tréfát a haverjaimmal, amik számukra égő, ciki, nagyon kellemetlen lehet. Mert én se örülnék neki ha velem ezt csinálnák. Attól még nem azt mondom hogy nincs humorérzékem, de nekem az nem humor, mikor olyat csinálnak másokkal, amivel kellemetlen helyzetbe hozzák őket. Ez a leköpés meg....hát én biztos felálltam volna, leb.sztam volna az ágyra Évát, és 2 centiről ordítottam volna a pofájába úgy, hogy lerepült volna a haja a fejéről. Akkor hátha észrevette volna magát...Bár ő kizárt....

Lényeg a lényeg: Én azon nem tudok röhögni, hogy egy ember leköp egy másikat.
Asys
Entrenador del Barça

2011.02.14. 21:09:44

Hofi Gézán lehetett nevetni, ezen csak sírni lehet, azokon is akik készítik, azokon akik szerepelnek benne és azokon is akik nézik... sírni, sírni és sírni.

"Ilyen hiábavalóság hát az ember isteni elméjének fényessége, hogy egy fuvallom által éjszaka lesz?" (Ésaiás próféta)
MatyiG
Adminisztrátor

2011.02.14. 21:02:40

Itt van az említett eset.
Mindenki döntse el, h tud-e ezen röhögni. Én tudok. :lol:
kanty
Llegenda del Barça

2011.02.14. 20:57:41

Csigavér srácok. :wink:
Én nem nézek VV-t, mert unom és vhogy a lelkemnek sincs erre szüksége, de aki nézi azt sem vetem meg, ha vkinek ez szórakoztató akkor nézze.
Nem kell az egészet komolyan venni, semmivel sem komolyabb műsor egy Mónika shownál.Az egész meg végképp nem ér annyit, h ezért emberek itt egymásnak essenek.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
LM10
Director del Fútbol

2011.02.14. 20:56:11

Szerintem sem szidta az anyját. Bécike meg nagyon elszállt, legszívesebben kiütném.. Nálam a Béci,Gigi,Jerzy,Laci 4-es fekete listán van...Alekosz+Anikó nekem a legszimpatikusabbak, rem Alekinnyo nyer :D :wink:
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.14. 20:53:16

Mihu írta: Gratulálok mind a kettőtöknek hogy szerintetek ez a követendő példa, hogy leköpjük a másikat, meg lek.rva anyázzuk...majd egy Eurobarcás találkozón ha elmegyünk mind a hárman, akkor köszönés helyett jól arcon köplek titeket, meg lek.rva anyázom mind a kettőtöket. Kíváncsi vagyok hogy akkor is szakadni fogtok-e rajta....van egy sejtésem hogy nem....

Mondtuk mi,vagy mondtam én - h a magam nevében beszéljek - hogy ez a követendő példa? Nem értem miért kell mindent így felfogni.....hogy miért kell mindenben a rosszat látni. Nem értem. Ez egy VICCES jelenet volt,és bocs inkább röhögök rajta,minthogy sírjak. És légyszíves,máskor ne forgasd ki a szavaimat,mert ezt egy szóval nem mondtam. köszi...

Szerk.: És különben is,mondtam az elején mikor elkezdődött a párbaj után ez a VV téma,lehet utálni,lehet oltani,nyugodtan....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messithebest 2011.02.14. 21:00:56-kor.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.02.14. 20:48:21

nyugalom emberek! van aki ezen jól szórakozik, van, aki nem, ne ítéljük el egymást a tv-nézési szokások miatt... ;)

Mihu! egyetértek veled, félre ne értsd ;)
eleve okádhatnékom van a retkes klubtól évek óta...
MatyiG
Adminisztrátor

2011.02.14. 20:47:39

Mihu írta:
Messithebest írta: Én is néztem :lol: :lol: Kezd izgalmas lenni... :D Alekosz hatalmas :lol: Mikor Éva leköpte Jerzyt megszólal: Éva,egészségedre. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ezen szakadtam :lol: :lol:
Gratulálok mind a kettőtöknek hogy szerintetek ez a követendő példa, hogy leköpjük a másikat, meg lek.rva anyázzuk...majd egy Eurobarcás találkozón ha elmegyünk mind a hárman, akkor köszönés helyett jól arcon köplek titeket, meg lek.rva anyázom mind a kettőtöket. Kíváncsi vagyok hogy akkor is szakadni fogtok-e rajta....van egy sejtésem hogy nem....
Mondtam én, h ez az én követendő példám?
Tilos ezen nevetni? Szerintem ez elég nevetséges. Inkább röhögök rajta, minthogy sírjak. :roll:
Csak jót szórakozom rajtuk. :D
Attól még, h ezt nézem és nevetek rajta nem bizonyítja azt, h én is ilyen vagyok. :wink:
nem kell ezt ilyen komolyan venni srácok...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2011.02.14. 20:48:39-kor.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.14. 20:45:18

Mihu írta:
Messithebest írta:
S.Agüero írta:Néztétek a mostani részt VV-be? :lol:
Nagyon jó volt! :D
Annyit röhögtem rajta... :oops: :lol:
nem kis vita volt. :lol: Alek meg Éva hatalmas figurák. :lol:
Én is néztem :lol: :lol: Kezd izgalmas lenni... :D Alekosz hatalmas :lol: Mikor Éva leköpte Jerzyt megszólal: Éva,egészségedre. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ezen szakadtam :lol: :lol:
Gratulálok mind a kettőtöknek hogy szerintetek ez a követendő példa, hogy leköpjük a másikat, meg lek.rva anyázzuk...majd egy Eurobarcás találkozón ha elmegyünk mind a hárman, akkor köszönés helyett jól arcon köplek titeket, meg lek.rva anyázom mind a kettőtöket. Kíváncsi vagyok hogy akkor is szakadni fogtok-e rajta....van egy sejtésem hogy nem....
Mihu, igazad van,de nem k..va anyázott senki. "csak" annyit mondott,hogy takarítgatsz,mosogatsz "mint az anyád"...

Mindenesetre gusztustalan jelenetsor volt.
De legalább végre kihozták a barnákból az igazi vérüket.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mihu
Director del Fútbol

2011.02.14. 20:42:58

Messithebest írta:
Én is néztem :lol: :lol: Kezd izgalmas lenni... :D Alekosz hatalmas :lol: Mikor Éva leköpte Jerzyt megszólal: Éva,egészségedre. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ezen szakadtam :lol: :lol:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.14. 20:40:57

detabarca írta:
Fenébe! Pedig próbáltam jól álcázni a Trójai barátomat :D

Ne vicceskedjünk ilyen komoly dolgokkal :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
detabarca
Capitá del Barça

2011.02.14. 20:36:10

csababarca írta:
detabarca írta:
csababarca írta:Deta,ment egy pü.
Önnek 1 új e-mail üzenete érkezett!

köszi megkaptam.
de valamiért spam-be ment, csak véletlen néztem be oda :D
Fenébe! Pedig próbáltam jól álcázni a Trójai barátomat :D
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.14. 20:33:19

Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.14. 20:31:52

detabarca írta:

köszi megkaptam.
de valamiért spam-be ment, csak véletlen néztem be oda :D
detabarca
Capitá del Barça

2011.02.14. 20:29:56

(Johan Cruyff)
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.02.14. 20:23:02

Sajnos én is megnéztem a mai részt. :roll: Szomorú és szánalmas is volt egyben. Ebben az 1 órában sikerült kidomborítani a legvisszataszítóbb emberi tulajdonságokat. Van amin tudtam szórakozni, de a többségén ezúttal nem igazán. :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.14. 20:21:19

csababarca írta:Akkor hajrá,pont van egy olyan része ami a vallással foglalkozik. Pár abban van néhány érdekes(?) dolog, amit még az én hitetlen lelkem sem vesz be :D

Amit linkeltél az letölthető valahonnan magyar felirattal?
Na pont én is a vallásosra gondoltam, ami kiakasztott. Mert én eléggé komolyan hívő vagyok, bár ettől még lehet kritizálni az egyházakat, de ez túlzó és demagóg volt. A többi része viszont mind tartogat nagyon sok érdekességet és szerintem igazságot.
MatyiG
Adminisztrátor

2011.02.14. 20:15:32

davidvilla77 írta:
Én néztem, de egyre szánalmasabb lesz ez az egész.
Amit ma is leműveltek...
Hát én ezt szeretem benne. A vitákon tudok szórakozni a legjobban. :D
Nem is a kis beszélgetések jók ebben, hanem mikor összevesznek. :D
Ma volt a legjobb rész eddig. :)
davidvilla77
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2011.02.14. 20:13:00

Én néztem, de egyre szánalmasabb lesz ez az egész.
Amit ma is leműveltek...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2011.02.14. 20:12:20

Néztétek a mostani részt VV-be? :lol:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.14. 20:09:02

MA befejeztem a VV nézését én is.
Nem elég,hogy a kinti életben is lassan c uralom van, már bent is hegemóniára törnek,és a tipikus tenyérbemászó,gusztustalan fejükkel vigyorognak.
Undorítóak.
Tényleg tükröt akarnak adni az országnak,úgy néz ki.

Deta,ment egy pü.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2011.02.14. 20:16:11-kor.
detabarca
Capitá del Barça

2011.02.14. 19:57:33

csababarca írta:Akkor hajrá,pont van egy olyan része ami a vallással foglalkozik. Pár abban van néhány érdekes(?) dolog, amit még az én hitetlen lelkem sem vesz be :D

Mint írtam Ncore-on leledzik és van hozzá felirat is. Más természetes lelőhelyet sajnos nem tudok.
Az első Zeitgeistet láttam még anno Google videon. Abban volt szó vallásról, de kicsit sarkítottan, ha arra gondolsz. Este meglesem a másik 2 Zeitgeist mooviet, mert kedvet kaptam hozzá 8) (már gyün lefele)

(Johan Cruyff)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.14. 19:24:00

detabarca írta:
Sanama írta:Melyik volt az a film? Mert láttam neten jópárat,de abból a többség selejt...
Amúgy youtube-n van rengeteg videó,egy kis angol kell hozzá,és eszméletlen...

Nekem itt fórumon Sjd küldött egy privátot,mert Ő ebből csinált valami dolgozatot,és rengeteg információt írt le,ha gondolod továbbíthatom Neked.
Érdekelne, amit kaptál, nagyon érdekel ez a téma. Én Ncore-on találtam a filmet, így van fent:
Mi is történt valójában 2001.09.11.-én?
9/11 Mysteries Part 1: Demolitions (Szeptember 11-én)

link
Nem találtam nevet és nem emlékszem rá, de igen, valószínűleg a Moore féle.
csababarca írta:Csak nem a Zeitgeist moovie volt az?
Ha igen,akkor ajánlom a többi részét is,mind nagyon tanulságos.
Azt is láttam, az is jó, de az általam említett film csak és kizárólag a szeptember 11.-ei katasztrófával foglalkozik. A Zeitgeist sorozat többi részével még adós vagyok, mert mostanában az ateista énem uralkodik a lelkemen :)
Akkor hajrá,pont van egy olyan része ami a vallással foglalkozik. Pár abban van néhány érdekes(?) dolog, amit még az én hitetlen lelkem sem vesz be :D

detabarca
Capitá del Barça

2011.02.14. 19:11:12

Sanama írta:Melyik volt az a film? Mert láttam neten jópárat,de abból a többség selejt...
Amúgy youtube-n van rengeteg videó,egy kis angol kell hozzá,és eszméletlen...

Nekem itt fórumon Sjd küldött egy privátot,mert Ő ebből csinált valami dolgozatot,és rengeteg információt írt le,ha gondolod továbbíthatom Neked.
Érdekelne, amit kaptál, nagyon érdekel ez a téma. Én Ncore-on találtam a filmet, így van fent:
Mi is történt valójában 2001.09.11.-én?
9/11 Mysteries Part 1: Demolitions (Szeptember 11-én)

link
Nem találtam nevet és nem emlékszem rá, de igen, valószínűleg a Moore féle.
csababarca írta:Csak nem a Zeitgeist moovie volt az?
Ha igen,akkor ajánlom a többi részét is,mind nagyon tanulságos.
Azt is láttam, az is jó, de az általam említett film csak és kizárólag a szeptember 11.-ei katasztrófával foglalkozik. A Zeitgeist sorozat többi részével még adós vagyok, mert mostanában az ateista énem uralkodik a lelkemen :)

(Johan Cruyff)
Válasz küldése