Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezen én sem nevettem, és ők sem.Mihu írta:Hmmm....hát az én elveimmel homlokegyenest ellentétes az amit Éva csinált. Én például soha nem köpnék le senkit...ország világ előtt meg főleg nem. Azt hiszem ezt Alekosz is elmondta neki, hogy ez nem volt helyes. És ha valaki olyat csinál, ami számomra elfogadhatatlan, akkor azon nem tudok nevetni. Én mindig úgy cselekszem, hogy először belegondolok abba, hogy milyen lenne ha ezt velem csinálnák meg. Ezért nem csináltam még soha életemben olyan tréfát a haverjaimmal, amik számukra égő, ciki, nagyon kellemetlen lehet. Mert én se örülnék neki ha velem ezt csinálnák. Attól még nem azt mondom hogy nincs humorérzékem, de nekem az nem humor, mikor olyat csinálnak másokkal, amivel kellemetlen helyzetbe hozzák őket. Ez a leköpés meg....hát én biztos felálltam volna, leb.sztam volna az ágyra Évát, és 2 centiről ordítottam volna a pofájába úgy, hogy lerepült volna a haja a fejéről. Akkor hátha észrevette volna magát...Bár ő kizárt....
Lényeg a lényeg: Én azon nem tudok röhögni, hogy egy ember leköp egy másikat.
Mihu írta: Gratulálok mind a kettőtöknek hogy szerintetek ez a követendő példa, hogy leköpjük a másikat, meg lek.rva anyázzuk...majd egy Eurobarcás találkozón ha elmegyünk mind a hárman, akkor köszönés helyett jól arcon köplek titeket, meg lek.rva anyázom mind a kettőtöket. Kíváncsi vagyok hogy akkor is szakadni fogtok-e rajta....van egy sejtésem hogy nem....
Mondtam én, h ez az én követendő példám?Mihu írta:Gratulálok mind a kettőtöknek hogy szerintetek ez a követendő példa, hogy leköpjük a másikat, meg lek.rva anyázzuk...majd egy Eurobarcás találkozón ha elmegyünk mind a hárman, akkor köszönés helyett jól arcon köplek titeket, meg lek.rva anyázom mind a kettőtöket. Kíváncsi vagyok hogy akkor is szakadni fogtok-e rajta....van egy sejtésem hogy nem....Messithebest írta: Én is néztem![]()
Kezd izgalmas lenni...
Alekosz hatalmas
Mikor Éva leköpte Jerzyt megszólal: Éva,egészségedre.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ezen szakadtam
![]()
Mihu, igazad van,de nem k..va anyázott senki. "csak" annyit mondott,hogy takarítgatsz,mosogatsz "mint az anyád"...Mihu írta:Gratulálok mind a kettőtöknek hogy szerintetek ez a követendő példa, hogy leköpjük a másikat, meg lek.rva anyázzuk...majd egy Eurobarcás találkozón ha elmegyünk mind a hárman, akkor köszönés helyett jól arcon köplek titeket, meg lek.rva anyázom mind a kettőtöket. Kíváncsi vagyok hogy akkor is szakadni fogtok-e rajta....van egy sejtésem hogy nem....Messithebest írta:Én is néztemS.Agüero írta:Néztétek a mostani részt VV-be?![]()
Nagyon jó volt!![]()
Annyit röhögtem rajta...![]()
nem kis vita volt.Alek meg Éva hatalmas figurák.
![]()
Kezd izgalmas lenni...
Alekosz hatalmas
![]()
![]()
![]()
![]()
Ezen szakadtam
![]()
Gratulálok mind a kettőtöknek hogy szerintetek ez a követendő példa, hogy leköpjük a másikat, meg lek.rva anyázzuk...majd egy Eurobarcás találkozón ha elmegyünk mind a hárman, akkor köszönés helyett jól arcon köplek titeket, meg lek.rva anyázom mind a kettőtöket. Kíváncsi vagyok hogy akkor is szakadni fogtok-e rajta....van egy sejtésem hogy nem....Messithebest írta:Én is néztemS.Agüero írta:Néztétek a mostani részt VV-be?![]()
Nagyon jó volt!![]()
![]()
Kezd izgalmas lenni...
Alekosz hatalmas
![]()
![]()
![]()
![]()
Ezen szakadtam
![]()
detabarca írta:
Fenébe! Pedig próbáltam jól álcázni a Trójai barátomat
Fenébe! Pedig próbáltam jól álcázni a Trójai barátomatcsababarca írta:detabarca írta:Önnek 1 új e-mail üzenete érkezett!csababarca írta:Deta,ment egy pü.
köszi megkaptam.
de valamiért spam-be ment, csak véletlen néztem be oda
Én is néztemS.Agüero írta:Néztétek a mostani részt VV-be?![]()
Nagyon jó volt!![]()
detabarca írta:Önnek 1 új e-mail üzenete érkezett!csababarca írta:Deta,ment egy pü.
Önnek 1 új e-mail üzenete érkezett!csababarca írta:Deta,ment egy pü.
Na pont én is a vallásosra gondoltam, ami kiakasztott. Mert én eléggé komolyan hívő vagyok, bár ettől még lehet kritizálni az egyházakat, de ez túlzó és demagóg volt. A többi része viszont mind tartogat nagyon sok érdekességet és szerintem igazságot.csababarca írta:Akkor hajrá,pont van egy olyan része ami a vallással foglalkozik. Pár abban van néhány érdekes(?) dolog, amit még az én hitetlen lelkem sem vesz be![]()
Amit linkeltél az letölthető valahonnan magyar felirattal?
Hát én ezt szeretem benne. A vitákon tudok szórakozni a legjobban.davidvilla77 írta:Én néztem, de egyre szánalmasabb lesz ez az egész.S.Agüero írta:Néztétek a mostani részt VV-be?![]()
Nagyon jó volt!![]()
Amit ma is leműveltek...
Mint írtam Ncore-on leledzik és van hozzá felirat is. Más természetes lelőhelyet sajnos nem tudok.csababarca írta:Akkor hajrá,pont van egy olyan része ami a vallással foglalkozik. Pár abban van néhány érdekes(?) dolog, amit még az én hitetlen lelkem sem vesz be![]()
Amit linkeltél az letölthető valahonnan magyar felirattal?
Akkor hajrá,pont van egy olyan része ami a vallással foglalkozik. Pár abban van néhány érdekes(?) dolog, amit még az én hitetlen lelkem sem vesz bedetabarca írta:Érdekelne, amit kaptál, nagyon érdekel ez a téma. Én Ncore-on találtam a filmet, így van fent:Sanama írta:Melyik volt az a film? Mert láttam neten jópárat,de abból a többség selejt...
Amúgy youtube-n van rengeteg videó,egy kis angol kell hozzá,és eszméletlen...
Nekem itt fórumon Sjd küldött egy privátot,mert Ő ebből csinált valami dolgozatot,és rengeteg információt írt le,ha gondolod továbbíthatom Neked.
Mi is történt valójában 2001.09.11.-én?
9/11 Mysteries Part 1: Demolitions (Szeptember 11-én)
link
Nem találtam nevet és nem emlékszem rá, de igen, valószínűleg a Moore féle.
Azt is láttam, az is jó, de az általam említett film csak és kizárólag a szeptember 11.-ei katasztrófával foglalkozik. A Zeitgeist sorozat többi részével még adós vagyok, mert mostanában az ateista énem uralkodik a lelkemencsababarca írta:Csak nem a Zeitgeist moovie volt az?
Ha igen,akkor ajánlom a többi részét is,mind nagyon tanulságos.
Érdekelne, amit kaptál, nagyon érdekel ez a téma. Én Ncore-on találtam a filmet, így van fent:Sanama írta:Melyik volt az a film? Mert láttam neten jópárat,de abból a többség selejt...
Amúgy youtube-n van rengeteg videó,egy kis angol kell hozzá,és eszméletlen...
Nekem itt fórumon Sjd küldött egy privátot,mert Ő ebből csinált valami dolgozatot,és rengeteg információt írt le,ha gondolod továbbíthatom Neked.
Azt is láttam, az is jó, de az általam említett film csak és kizárólag a szeptember 11.-ei katasztrófával foglalkozik. A Zeitgeist sorozat többi részével még adós vagyok, mert mostanában az ateista énem uralkodik a lelkemencsababarca írta:Csak nem a Zeitgeist moovie volt az?
Ha igen,akkor ajánlom a többi részét is,mind nagyon tanulságos.