lluisllach89 írta:Bányász írta:
Abszolút nem arról van szó,h buta mert ír ő jókat is plusz alapjában véve ez se egy rossz iromány csak hülyeség.
Akkor nálad hol kezdődik, illetve mit jelent "egy rossz iromány"?
Azt nem tudom megmondani,h hol kezdődik de sztem alapjában véve ez egy összeszedett írás jól megfogalmazza azt amit mondani akar még ha ez butaság is.Sztem.Meg írt már ő jó postokat is.
az o... de hogy jön ő ahhoz hogy ola Messi-t e Fas.z pörgentyűzi, és örömét fejezi ki hogy látta a messit a hordágyon...ezen felül a Spanyol"bohocligát " a sárba tiporja míg a pl-t istenek közé emeli... és nem értem miért nem lehet elfogadni, hogy nem csak az a jo foci ahol a "férfias" belépők után havonta szilánkosra törnek az emberek lábai...Miért ennek kéne a követendő példának lennie???
Miért mi hol jövünk ahhoz,h kritizáljuk Pepet vagy Messit vagy csúnyákat mondjunk más csapatok játékosaira?Ugyan úgy megtesszük itt a fórumon(sokszor ugyan ilyen stílusban) mi is.Akkor Ő miért ne tehetné meg?Mivel ez egy blog azt ír le amit csak akar.
Azt meg nem mondom,h ez legyen a követendő példa.
Ő nem gondolt arra,hogy ez a cikk hogy fog esni a Barca igaz szurkereinek! Mert akinek a Barca vallás,annak ez nagyon sértő! Persze más dolg a kis tini divatok,akik csak felszínesen ismerik szeretett klubbunk,de mi,akik azért tudunk egy,s mást a csapatunkról ,és nem a 6 kupa után kezdtzünk neki szurkolni nekünk igen is vérig sértő ez az iromány!
Én azt nem is vitattam,h ez nem lehet valakinek sértő.Mint mondtam sztem is hülyeségeket ír.De ez számomra nem jelenti azt,h maga az ember is hülye.
Az meg más kérdés,h nem feltétlenül kell mindenkinek magára venni a szurkolókra vonatkozó részt.
De ez már nagyon off itt.