Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az első félidőben jó volt a Lyon (félidőben 7-2 a kapuralövési arány), de a második félidőre összeszedte magát a real és nyerhettek volna.Fernando írta:Ekkor kaka volt ma is a Real? Nem láttam, inkább Chelsea meccset néztem, de már megint megy itt a sírás, hogy tizi meg kapufa hegyek. Ezek az emberek nem nagyon néznek akkor Barca meccset.
de igen! Itt már nincs kiemelés!Kalap1988 írta:Nem kerülhetünk össze, mert egy nemzetiségű csapatok a sorsolásokkor nem kerülhetnek össze.FCB.Gabesz írta:nem kerülhetünk,vagy valszeg nem kerülünk?(bocs az értetlenkedésemért.)
A 8 között, már bárki bárkivel összekerülhet.Kalap1988 írta:Nem kerülhetünk össze, mert egy nemzetiségű csapatok a sorsolásokkor nem kerülhetnek össze.FCB.Gabesz írta:nem kerülhetünk,vagy valszeg nem kerülünk?(bocs az értetlenkedésemért.)
Nem kerülhetünk össze, mert egy nemzetiségű csapatok a sorsolásokkor nem kerülhetnek össze.FCB.Gabesz írta:nem kerülhetünk,vagy valszeg nem kerülünk?(bocs az értetlenkedésemért.)
az igazság a 2 kapufa meg egy eléggé 11es gyanus eset, lyoni részröl meg 0 semmi, 1 helyzet. azért itt a Madrid egy kicsit nagyobb szerencsével (ami nem volt egyáltalán) 2-3 gólos elönyre is szert tudott volna tenni. annyira nem igazságos ez a döntetlen, de ez van, ezt dobta a gépIgazságos döntetlen 0-0nak jobban örültem volna.
nem kerülhetünk,vagy valszeg nem kerülünk?(bocs az értetlenkedésemért.)daffy írta:arsenalt most ütitek,veletek meg nem kerülünk össze a köv körbenFCB.Gabesz írta:
pl.: tán a barca és az arsenal már nem képes erre?
arsenalt most ütitek,veletek meg nem kerülünk össze a köv körbenFCB.Gabesz írta:
pl.: tán a barca és az arsenal már nem képes erre?
ferninho írta:csababarca írta:ferninho írta: a Lyoni gól meg egyszerüen szánalmas volt...
ferninho írta: ilyet biztos nem sokat löttünk![]()
és azért a Real gól egy szépen kidolgozott akció volt, nem egy 7 méterrel elörébb vitt szabad, amibe csak izomból belerúgtak és az egyszemélyes sorfal pont úgy pattan, hogy a tömegbe egy Lyoni fejeli a Gomishoz, akin éppenséggel nem volt ember....
pl.: tán a barca és az arsenal már nem képes erre?detabarca írta:Én is 1-1et tippeltem és nagyjából azt is vártam a meccstől, ami látható volt. Ugyanazon a véleményen vagyok a visszavágóról is. A különbség köztünk az, hogy az általad említett 2 csapaton kívül sztem más is meg tudna állítani titeket.daffy írta:hát,bejött az 1-1es tippem. semmi játék,semmi élvezet. szokásos meccs. otthon behúzzuk és továbbmegyünk. utána ha sikerül elkerülni a chelsea-mu párost,akkor akár a 4be is mehetünk.
Én is 1-1et tippeltem és nagyjából azt is vártam a meccstől, ami látható volt. Ugyanazon a véleményen vagyok a visszavágóról is. A különbség köztünk az, hogy az általad említett 2 csapaton kívül sztem más is meg tudna állítani titeket.daffy írta:hát,bejött az 1-1es tippem. semmi játék,semmi élvezet. szokásos meccs. otthon behúzzuk és továbbmegyünk. utána ha sikerül elkerülni a chelsea-mu párost,akkor akár a 4be is mehetünk.
legkevésbé sem!daffy írta:meglepett?Andris írta:Öröm nézni hogy mennyire rossz a madrid. Very Happy
ilyet biztos nem sokat löttünkcsababarca írta:ferninho írta: a Lyoni gól meg egyszerüen szánalmas volt...
Hány meg hány ilyen szánalmas pattogós gólt rúgtatok ti az elmúlt években?
Egyébként ilyen alapon Benzema gólja is szánalmas volt,alig gurult el a labda a kapuig, a lassú Cris meg nem ért oda.
Örüljetek az Xnek,így simán továbbmentek otthon, aztán meg imádkozzatok egy még gyengébb csapatért.
Nem kell verni a nyalatokat. RM-nek is van magyar oldala, lehet ott is.haszi írta:
Már nem azért, de ki beszélt most itt a ti meccsetekről? Vagy az én hsz-mben volt valami apró utalás a meccsetekre?
A helyzetek alapján egyértelműen a Madridnak kellet volna nyerni, de a mutatott játék szerint igazságos a döntetlen.haszi írta:Mind amellett, hogy ti a győzelmet is a Lyonnak adnátok, megemlíteném, azt a megnem adott 11-est, és a két kapufát amiket mikor láttam, majdnem lerúgtam a tv-t... Az meg csak mellékes, hogy amikor szinte a félpályáról kellet volna rúgja a pali a szabadot, előviszi 8-10 métert, és bemakkolnak egy gólt...
naaaa msot mért mondod,gyönyörűen kidolgozott pontrúgás volt,nyilván sokat gyakorolhatták ezt a figurát,komolyan le a kalappal.haszi írta:Mind amellett, hogy ti a győzelmet is a Lyonnak adnátok, megemlíteném, azt a megnem adott 11-est, és a két kapufát amiket mikor láttam, majdnem lerúgtam a tv-t... Az meg csak mellékes, hogy amikor szinte a félpályáról kellet volna rúgja a pali a szabadot, előviszi 8-10 métert, és bemakkolnak egy gólt...
Az a baj Feco,hogy most a mi meccsünknek ehez semmi köze.Fecooo írta:a mi meccsünkön volt két elmaradt büntető meg egy gól, amit elvettek jogtalanul...haszi írta:Mind amellett, hogy ti a győzelmet is a Lyonnak adnátok, megemlíteném, azt a megnem adott 11-est, és a két kapufát amiket mikor láttam, majdnem lerúgtam a tv-t... Az meg csak mellékes, hogy amikor szinte a félpályáról kellet volna rúgja a pali a szabadot, előviszi 8-10 métert, és bemakkolnak egy gólt...
Már nem azért, de ki beszélt most itt a ti meccsetekről? Vagy az én hsz-mben volt valami apró utalás a meccsetekre?Fecooo írta:a mi meccsünkön volt két elmaradt büntető meg egy gól, amit elvettek jogtalanul...haszi írta:Mind amellett, hogy ti a győzelmet is a Lyonnak adnátok, megemlíteném, azt a megnem adott 11-est, és a két kapufát amiket mikor láttam, majdnem lerúgtam a tv-t... Az meg csak mellékes, hogy amikor szinte a félpályáról kellet volna rúgja a pali a szabadot, előviszi 8-10 métert, és bemakkolnak egy gólt...
ferninho írta: a Lyoni gól meg egyszerüen szánalmas volt...