Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nincs nincs. Még olyan játékos sem, akit szezon közbe igazoltam (bár nem mintha ez fifában bezavarna).Leomessi14 írta:A cserek kozott sincs serulted\eltiltottad?
Ez csak xboxra jó? Mert akkor pc-n kezdenék egy angol másodosztályú csapattal és beszereznék 2-3 jó playátdaffy írta:beépített játékhiba,végtelen pénz előhívása szórakozni jó
Messidona10 írta:4. szezonomban járok azt hiszem (vagy ötödik:D), eddig mindent nyeretem a csapattal. A keretet szinte teljesen átalakítottam, ismeretlen tehetségeket is igazoltam, meg pár tehetséges, ismertebb játékost. Most Amerikában kerestem csatárokat, és egy érdekes dolog jött ki. Két srác, mindkettő 21 éves, 180 centi magas, ugyanúgy néznek ki, mindkettőjüket Nilmarnak hívják.A különbség annyi, hogy az egyikük hátán Santos (86-os össz.), míg a másikon Mejores (83-as össz.) olvasható. Remek játékos mindkettő. Találtam még melléjük egy Ewerthon nevű urat is, 18 éves, 78-as összértékű kis kopasz gyerek. Már rúgtam vele párat.
A probléma csak annyi, hogy eljött a BL tavaszi része, és egy már korábban tapasztalt bakival találtam szembe magamat. Mikor meccset akarok kezdeni, azt írja, nincs meg a kezdőcsapatom. Eltiltottam nincsen, maximum úgy, hogy egy játékosom, akit a télen kölcsönbe adtam, az utolsó csoportmeccsen pirosat kapott. De hát ez miért lenne baj? Ő mér nem zavar be... Senki sem sérült a csapatban, így emiatt sem lehet gond. Úgy néz ki, hogy ennek a karriernek lőttek. Kár, mert jó kis csapat épült ki. Ha esetleg valaki tud segíteni, kérem, hogy írjon.
http://www.fifahungary.hu/letoltes/Fifa10_Best_playersbalinteer írta:Sziasztok! Valaki el tudná nekem linkelni azt a programot amiben a Fifa 10 összes tehetsége jelen van? Nagyon fontos lenne,kérlek segítsetek. Előre is köszönöm!
Köszdaffy írta:állítsd az átigazolási pénz-fizetési pénz arányt 40:60ra így lesz kb 1,7milliárd euród igazolni és 50millió fizetésekrekakasugynok007 írta:De ha utána eladok egy játékost akkor meg teljesen leminuszozza.daffy írta:beépített játékhiba,végtelen pénz előhívása szórakozni jó
állítsd az átigazolási pénz-fizetési pénz arányt 40:60ra így lesz kb 1,7milliárd euród igazolni és 50millió fizetésekrekakasugynok007 írta:De ha utána eladok egy játékost akkor meg teljesen leminuszozza.daffy írta:beépített játékhiba,végtelen pénz előhívása szórakozni jó
De ha utána eladok egy játékost akkor meg teljesen leminuszozza.daffy írta:beépített játékhiba,végtelen pénz előhívása szórakozni jó
Ez nem x-box verzió, az összes ilyen. Az elején megjelenő kis ablakban tudod beállítani a játékbeli billentyűzetet a "játékbeállítások"-nál.samy85 írta:Guy's!
Nekem a fifa 11 van meg, de x-box verzio...szerintem az, mert minden beállításnál a x-box padot mutatja, és a játék közben is a lt...illetve a rt gombokra hivatkozik....
Tehát nekem iszonyú nehéz a fifa úgy h az emberváltást nem tom beállítani, mert nem lehet belépni a menübe a billel, csak kontrollerrel....ezért nem tudok úgy embert váltani ahogy nekem jó mert lassu is a váltás, meg összevissza váltogat.
Pl.:nem a legközelebbi játékosom fut a labdára hanem a legtávolabbi...kp labdát vesztek, nem a labdát elvesztő játékos támad vissza v a közelben lévők hanem a védő sorból fut előre a játékos, ez idegesítő! erre valami megoldás???
óó én egérrel nyomtam, meg "botkormánnyal" (joystick)Lionel85 írta:A legjobb
FIFA 98 teremfoci
http://www.youtube.com/watch?v=BUddaYbJhzE
Az uncsitesómmal sokat játszottunk vele, a billentyűzetet két részre lehetett osztani és egymás mellett óriási meccseket vívtunk.
úgyaaaa, én is ismertem a trükkötzola8787 írta:http://www.youtube.com/watch?v=I6o6KRpsiAw
Mennyit játszottam ezzel jó égEmlékszem ha az ellenfél kapusa védett, csak elé kellett állni, ő meg rárugta a labdát a fejemre és gól
Kis bug, áá nagyon szerettem
nekem a 2002 megy xp-n. fifa 97Perrero írta: 96 volt az első ha jól emlékszem, de 97es tutira volt, nekem az volt a kedvencem a terembajnokság miatt+a 2002, de 1ik se akar se xp-n, se vistán, se win7en menni, ha erre van tipp jöhet
tévedtekPerrero írta:96 volt az első ha jól emlékszem, de 97es tutira volt, nekem az volt a kedvencem a terembajnokság miatt+a 2002, de 1ik se akar se xp-n, se vistán, se win7en menni, ha erre van tipp jöhetMessithebest írta:
99 - mert az volt az első
WC 02 - abban volt a legjobb pl a hangulat,és maga a játék sem volt rossz
jó kis csapat lett/ lesz ez.tothmark írta:Fifa 11 xbox:
Liverpool:
Reina - G. Johnson, Carragher, Agger, Taiwo - Meireles - Agbonlahor, Gerrard, M. Bastos - D. Bent, F. Torres