Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
biztos nagyon szórakoztató, mindenesetre,én még egyszer sem tudtam nevetni rajta,de biztosan velem van a baj.LG írta:Ugyan már. Sokkal szegényebb lenne a labdarúgás nélküle. Lehet, h negatív személye a futballnak, de nagyon színes, szórakoztató, és meghatározó alakja. Gondolj bele, milyen unalmas lenne, ha Fecoojék 3 naponta nem botránkozhatnának meg rajta.Tivornya írta:Ennek a JM-nek a valóvillában van a helye a többi [auto_cenzúra] között, nem a futballpálya mellett...
Ugyan már. Sokkal szegényebb lenne a labdarúgás nélküle. Lehet, h negatív személye a futballnak, de nagyon színes, szórakoztató, és meghatározó alakja. Gondolj bele, milyen unalmas lenne, ha Fecoojék 3 naponta nem botránkozhatnának meg rajta.Tivornya írta:Ennek a JM-nek a valóvillában van a helye a többi [auto_cenzúra] között, nem a futballpálya mellett...
Sajnos nemcsak Fecoo van így ezzel, hanem még nagyon sokan itt. Engem meg lehet vádolni azzal, h szeretem Mourinho-t, és elfogult vagyok vele, de sztem itt nagyon sokan legalább annyira elfogultak ellene vagy még jobban. Mindenbe bele kötnek vele kapcsolatba, ha megjelenik róla egy cikk, biztos van egy 10 ember, aki leírja, h mennyire hazug, gonosz ember, és, h mennyire utálja. C. Ronaldora pedig talán még jobban igaz ez a helyzet. Mind2 embernek vannak olyan dolgai, amiért ki lehet kezdeni őket, de azt nem tudom elfogadni, h vannak emberek, akik szinte lesik az alkalmat, h mikor jön vmi hír róluk, szapulhassák őket.Bob_Marley írta:Fecooo nincs igazad, nem kell mindenben a rosszat látni!Fecooo írta:.....
Ha az a célod, hogy mindenféleképpen negatív képben tüntesd fel Mourinhot akkor megértem, de mostanában vannak szimpatikus nyilatkozatai!Sokszor ferdítés megy lsd hétvégi depor elleninél is ki volt emelve, hogy 10 emberrel védekeznek, de ezen kívül mást is mondott!JM a Jó Isten vagy mi, hogy állandóan az ő szavait keresed, kutatod?
Mád:
„Cristiano vörös rózsával a kezében állt elém, úgy kérdezte meg, hozzá megyek-e feleségül. Persze boldogan mondtam igen, ő pedig átadta az eljegyzési gyűrűt."
A kis romantikus:lol:
Ez nem hír! Ugyanezt mondta tavaly Guti is...Cristiano vörös rózsával a kezében állt elém, úgy kérdezte meg, hozzá megyek-e feleségül. Persze boldogan mondtam igen, ő pedig átadta az eljegyzési gyűrűt."
Fecooo nincs igazad, nem kell mindenben a rosszat látni!Fecooo írta:.....
2 Clasicoval? (arra értettem a 4napos ünnepetMichaaBee írta: Pedig márciusban is lesz egy 4 napos hétvége.![]()
ezzel a probléma, h tudatosan ferdít... ugyanis miért pont a 28. fordulót hozta fel, miért nem a 27.-et? persze, h azért, mert azzal már nem tudta volna alátámasztani a hülyeségét...Leomessi14 írta:1.„Még mielőtt a Deporral játszottunk volna, azelőtt beszéltem a menetrendünkről, és nem utána. Nem keresek kifogásokat egy negatív eredmény után. Megkaptuk a 28. forduló menetrendjét, amit nagyon könnyű elemezni: A Valencia szerdán játszik a BL-ben, és szombaton a bajnokságban. A Barcelona kedden játszik a BL-ben, és vasárnap a bajnokságban. Nem kéne megemlítenem a Valenciát, de muszáj felhoznom példákat, annak érdekében, hogy elmagyarázzam azt, amit az emberek nem akarnak észrevenni. Bocsánatot kérek a Valenciától, hogy felhasználtam a nevüket. Nem akarok más csapatokról beszélni többet. Azonban az is szokatlan, hogy a Malagát hétfőn még játszani láttuk, és csütörtökön ismét meccsük van, ellenünk.”
én sem mondtam,hogy ettől úriember,de így teljes.Mihu írta:...
Ez nem számít semmit daffy...attól még lefikázta.daffy írta:+Fecooo írta:...
"Manuel Pellegrininek nagyon jó sorozata volt tavaly a Real Madriddal a bajnokságban, ezért arra kérem a közönséget, hogy méltóképpen köszöntsék majd. Az ajtó az öltözőnkbe, nyitva áll előtte"
Pedig márciusban is lesz egy 4 napos hétvége.sjd írta:Amúgy engem már kezd idegesíteni, hogy márc. 12-15öt mondják négynapos ünnepnek, pedig ápr. 17-20. lesz az
+Fecooo írta:...
Költözz fel a hegyekre, többet haza se gyere. XDAndris írta:3 alkalommal síeltem eddig idén úgy, hogy lemaradtam a bajnokikról, és mindháromszor pontot vesztett a madrid.
Jelezném, hogy a köv. két forduló után ismét kihagyok kettőt...![]()
Egyébként meg, 7pont az luxuskülönbség, megint. hurrá!
Én is síeltem, amikor kikaptak az Osasunától, meg a most szombati fordulót is kihagytamAndris írta:3 alkalommal síeltem eddig idén úgy, hogy lemaradtam a bajnokikról, és mindháromszor pontot vesztett a madrid.
Jelezném, hogy a köv. két forduló után ismét kihagyok kettőt...![]()
Egyébként meg, 7pont az luxuskülönbség, megint. hurrá!
Az meg nem gyenge góldaffy írta:igaza van,bár nem tett nagy felfedezést.
más: kacsa,mikor láttam ilyet realos mezben utoljára...akár a gól,akár a gólöröm
Mindenki véleménye érdekelLG írta:Gondolom elsősorban a madridisták véleményét várod, de azért én is reagálok: Az én véleményem az, h az öregnek MEGINT teljesen igaza van
igaza van,bár nem tett nagy felfedezést.