Ozsi természetesen elfogadom a véleményed!
Félre értés ne essék (mert kicsit úgy érzem), én nem a nyilatkozatai miatt "szeretem" Mourinhot!A médiának is az a célja, hogy rossz színben tüntesse fel!Én már nem is foglalkozok a durcáskodásával, elmondja, s jól van!Nem érzem, hogy oly mélyen bántaná a klubbot, s a porig alázna bárkit is!
Az egész vita abból indult ki, hogy megemlítettem, hogy Fecooo délután és most is túlzott komolysággal foglalkozott a nyilatkozatával!
És mondott ő már olyat is, hogy tiszteli a Barcelonát, stb stb!
Nem akarom felhozni megint példának, de frissebb nincs, hogy a hétvégén is valóban elmondta, 10 emberrel védekező csapat a Depor bla bla, de utánna egyből dícsérte is őket!
Hatalmas biznisz ez, ő se hülye, nem fog valakit a "földbe" döngölni a sajtón keresztül, mert sose lehet tudni holnap hol dolgozol!Meg van itt mindenki részéről a respect, ő olykor átmegy duciba, én ezt érzem!
Valóban 2 ellentétes véleményen vagyunk (s megeshet valóban mi vagyunk kisebbségben), de én tartom magam ahhoz az állításhoz, hogy a világ egyik legjobb edzője, s s lehetne "játszani" a jó fiú szerepét, de hogy nem a megtestesült gonosz az egészen biztos!
Igazából lehet kicsit pszicholoia hsz lett, ez sorry, én sem ismerem, ahogy más sem, szerintem a sajtó generálja a "feszültséget" körülötte!
Most hogy valaki elismeri vagy nem ismeri el, megint kettős, ez is megér egy misét, röviden annyi, a hszdből én azt vettem le finoman burkoltan azért benne volt, hogy nem értesz egyet azzal, hogy jó edző!
Szerintem meg aki képes megszervezni majdnem minden csapatát a szinte tökéletesség szintjére az jó edző!
Részemről a vita meddő, s értelmetlen!Nem hiszem, hogy megtudnálak győzni, én meg úgy fogom fel minden ember alapvetően jó!De ne mondjátok nem "fenomenális" a pali, megint 1 nyilatkozat és 1 oldalt tele írtunk mindannyian