Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Abszolút nem panaszkodásnak akartam,csak mondtam hogy tervezek egy ilyen csapatot,és osztom majd a népetBob_Marley írta:próbáld ki a fantasy draftot na ott lehet csapatot összerakni, amúgy meg ne panaszkodj, Rose mg James meg stb stb csapat se egy Falco (bocs a vasiaktólMessithebest írta:Na befejeztem a 11ik szezont is,ami szerintem az utolsó volt ebben az assban,kezdek majd egy újat,valszeg a Chicago Bulls-al.
Az alapszakaszban 69-13as stattal nyertem.A Playoffban az első körben a Pacers-t vertem 4-3ra. Majd jött a Bucks,őket is. Ezután pedig a keleti fináléban a Bulls-t vertem el 2-3ról fordítva,4-3ra. A Döntőben eddig egy új ellenfél,a Clippers várt rám. Ellenük szintén 2-3ról fordítva,4-3ra nyertem meg az NBA-t!
Tervezek egy olyat,hogy Trade Override On a Bulls-nál majd,és csinálok egy atomcsapatot.Durant meg ilyenek majd,nem lesz semmi azzal osztani majd a népet.
Csinálok egy olyat majd mint a Jordan-es időkben
)
csababarca:2k9ben már nincs előttem, felugrást én általában w-re állítom, de ha 2-3 oldalt visszalapozol akkor neonak leírtam a 2k11eset!
Abból tudsz meríteni
próbáld ki a fantasy draftot na ott lehet csapatot összerakni, amúgy meg ne panaszkodj, Rose mg James meg stb stb csapat se egy Falco (bocs a vasiaktólMessithebest írta:Na befejeztem a 11ik szezont is,ami szerintem az utolsó volt ebben az assban,kezdek majd egy újat,valszeg a Chicago Bulls-al.
Az alapszakaszban 69-13as stattal nyertem.A Playoffban az első körben a Pacers-t vertem 4-3ra. Majd jött a Bucks,őket is. Ezután pedig a keleti fináléban a Bulls-t vertem el 2-3ról fordítva,4-3ra. A Döntőben eddig egy új ellenfél,a Clippers várt rám. Ellenük szintén 2-3ról fordítva,4-3ra nyertem meg az NBA-t!
Tervezek egy olyat,hogy Trade Override On a Bulls-nál majd,és csinálok egy atomcsapatot.Durant meg ilyenek majd,nem lesz semmi azzal osztani majd a népet.
Csinálok egy olyat majd mint a Jordan-es időkben
Azért rendezett át mindent mert az elején beállítottad, fantasy draft legyen! Azt offra kell tenni. és akkor normális keretek lesznek!FCB.Gabesz írta:no igen én is kiprobáltam az assot és full nem vágom hogy most miden csapat átrendeződött nekem,pl a celticsbe már sneki nincs ott ilyan rose,meg nem tom még kik vannak nálam.nem is értem. levettem rookie ra a szintet. hát egyből nyertem még ilyen felforgatott csapattal is,ugy hogy én voltam a gyengébb.10perces negyedekkel 110-100ra verem a filadelfiát.
ha valaki tud segíteni mért rendezett át mindet az írjon.
köszi.
Amíg 90 felett van addig marad.MessiFan írta: mtb LeBron szerintem lassan visszavonul. Szép kis karriert futott.
3 módja van az igazolásnak!neobarca írta:
Ha nagyon nem megy PRO-n akkor válts ár ROOKIE-ra! Én is azon toltam párat amíg bele nem jöttem.
Most PRO-n tolom 6-9-es mérleggel. Tényleg kemény de ha nem kapkodsz akkor verhető mindenki.
Többiek: Cserénél sokszor kidobja nekem hogy illegális trade valami fizetési sapka probléma. Ez mi és hogyan kezelhető? Egyébként kölcsönvenni is lehet?
Ha nagyon nem megy PRO-n akkor válts ár ROOKIE-ra! Én is azon toltam párat amíg bele nem jöttem.FCB.Gabesz írta:pro módon próbálok vitézkedni,hát örülök ha nem lépek ki már az első negyed után.egyszerűn lehetetlen hogy nyerjek,még 1 washington wizards ellen is. komolyan mondom,játszottam velük, fél pályáról dobálja mozgásból a hármasokat,az összes leppatanó a gépé,hiába rontja el 3szor akkor is az övé lesz,kajak nem tom h csinálja,kb minden támadás kosár,nem lehet védekezni,ha szerelni porbálok falt,vagy hiába hadonászok,1 noname csávó is felállt védelemmel szemben is befut az zsákol...a legviccesebb egyszer nem nyomtam semmit,és faltoltam,ez nagyon tetszik..deh am alig csal a játék.
Playoff után van,és ott vannak a teendők,és a legutolsó lesz majd,a Training Camps. Ha elküldöd 1 játékosod,akkor bizonyos statjai nőni fognak,attól függ hogy melyikbe küldöd. Ha a 3PT-t akarod növelni,akkor a Perimeter Shootingba küld. Fontos hogy 1 játékost csak 1 helyre küldhetsz. Sima edzés pedig a Weekly Practice-ben van.neobarca írta:Mikor van offseason? Mikor tudom edzeni a játékosokat?Messithebest írta:Ass módban az offseasonban és az edzésekben,erősitsd a játékosok 3PTjét,és így jobban fog dobni távolról. Így nem kell végig cselezni a palánkig,hanem 3 PT vonalról rádobod és kész. LeBronnak én pl 99re felgyakoroltattam a 3PTjét,és gyakorlatilag félpályán belülről akárhonnan bedobja...
Büntetőnél pedig az FT-t erősítsd. Illetve úgy csináld,hogy mikor elengedi a labdát,akkor engedd el a gombot. Először én sem tudtam dobni,de aztán ráéreztem és most kb 10ből 9x bedobom.
Mikor van offseason? Mikor tudom edzeni a játékosokat?Messithebest írta:Ass módban az offseasonban és az edzésekben,erősitsd a játékosok 3PTjét,és így jobban fog dobni távolról. Így nem kell végig cselezni a palánkig,hanem 3 PT vonalról rádobod és kész. LeBronnak én pl 99re felgyakoroltattam a 3PTjét,és gyakorlatilag félpályán belülről akárhonnan bedobja...
Büntetőnél pedig az FT-t erősítsd. Illetve úgy csináld,hogy mikor elengedi a labdát,akkor engedd el a gombot. Először én sem tudtam dobni,de aztán ráéreztem és most kb 10ből 9x bedobom.
Ass módban az offseasonban és az edzésekben,erősitsd a játékosok 3PTjét,és így jobban fog dobni távolról. Így nem kell végig cselezni a palánkig,hanem 3 PT vonalról rádobod és kész. LeBronnak én pl 99re felgyakoroltattam a 3PTjét,és gyakorlatilag félpályán belülről akárhonnan bedobja...MessiFan írta:Szoktam igen de azt nem nagyon értem mert én meccseken ezt nem észlelem. Néha jelzi az egyik játékos felett hogy A de az nagyon ritka..
Egyébként most gyakoroltam 40 percet és rájöttem hogy egyáltalán nem tudok büntetőt dobni. 25-ből 3 ment be gyakorlásba..
Ötlet?:D
Egyébként most olyan taktikám van, hogy Rondoval kicselezek egy embert és elkezdek sprintelni majd a másik irányba passzolok és onnan dobok.
Green egész jó. Jobb mint Perkins
a támadásvariációkat szoktad használni? ha azok közül párat rendesen alkalmazni tudsz,az sokat segíthet. de amúgy gyors irányváltásokkal,dobócselekkel,forgásokkal is meg lehet csinálni a helyzeteket.MessiFan írta:Úgy döntöttem, hogy nem adom fel és tovább gyakorlok
Balázs van valami tanácsod hogy mit csináljak ha pl az irányítómnál van a labda?
Én csak a kontrákban vagyok jó meg a védekezésben...
Akkor lehet ez a baj! Mert én seasont- nyomok! Akkor az más nem? Az Association jobb?Bob_Marley írta:PC-n kicsit másképp van, de mi az Associaton módról beszélünk!
Game modes/Association, s azon belül vannak fizetési dolgok, abban a módban GM-t játszol, s alaktíhatod a csapatodat jobbra balra