Gamez - Kedvencek játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
neobarca
Director del Fútbol

2011.03.04. 11:31:38

Nah írok egy kis élménybeszámolót: :)
Továbbra is élvezem a játékot. Jelenleg 10-11-es eredményem van. Elcseréltem 2gyereket akik még nem játszottak nálam 1meccset sem Ban Wallace-ra és egy Torontos draftjogra, mivel összesen 1db center van (Turiaf) a Knicks-ben. Első meccsén jól teljesített. Padra vettem még P. Stojakovic-ot mert annó nagyon csíptem. Meglepő volt számomra, hogy 2-3éve még nagyon jó volt az overal-ja most már csak 69-es. A valóságban is ennyit romlott?
Játszottam egy nagyon nagy mecset idegenben a Jazz-el. Utolsó negyedben 18ponttal ment a Jazz és ekkor Melo beindult. 3másodperccel a vége elött 65-67 a Utah-nak! És akkor Melóóóóóóó 3as!!!! Ugráltam örömömben a szobában.
Viszont Fields engem nem győzött meg szóval most keresek helyette valakit... Ötletek?
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.03. 18:41:59

Bob_Marley írta:
Messithebest írta:Na befejeztem a 11ik szezont is,ami szerintem az utolsó volt ebben az assban,kezdek majd egy újat,valszeg a Chicago Bulls-al.

Az alapszakaszban 69-13as stattal nyertem.A Playoffban az első körben a Pacers-t vertem 4-3ra. Majd jött a Bucks,őket is. Ezután pedig a keleti fináléban a Bulls-t vertem el 2-3ról fordítva,4-3ra. A Döntőben eddig egy új ellenfél,a Clippers várt rám. Ellenük szintén 2-3ról fordítva,4-3ra nyertem meg az NBA-t!

Tervezek egy olyat,hogy Trade Override On a Bulls-nál majd,és csinálok egy atomcsapatot. :D Durant meg ilyenek majd,nem lesz semmi azzal osztani majd a népet. :D Csinálok egy olyat majd mint a Jordan-es időkben :D
próbáld ki a fantasy draftot na ott lehet csapatot összerakni, amúgy meg ne panaszkodj, Rose mg James meg stb stb csapat se egy Falco (bocs a vasiaktól :D )
csababarca:2k9ben már nincs előttem, felugrást én általában w-re állítom, de ha 2-3 oldalt visszalapozol akkor neonak leírtam a 2k11eset!
Abból tudsz meríteni
Abszolút nem panaszkodásnak akartam,csak mondtam hogy tervezek egy ilyen csapatot,és osztom majd a népet :D
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.03. 17:11:23

Messithebest írta:Na befejeztem a 11ik szezont is,ami szerintem az utolsó volt ebben az assban,kezdek majd egy újat,valszeg a Chicago Bulls-al.

Az alapszakaszban 69-13as stattal nyertem.A Playoffban az első körben a Pacers-t vertem 4-3ra. Majd jött a Bucks,őket is. Ezután pedig a keleti fináléban a Bulls-t vertem el 2-3ról fordítva,4-3ra. A Döntőben eddig egy új ellenfél,a Clippers várt rám. Ellenük szintén 2-3ról fordítva,4-3ra nyertem meg az NBA-t!

Tervezek egy olyat,hogy Trade Override On a Bulls-nál majd,és csinálok egy atomcsapatot. :D Durant meg ilyenek majd,nem lesz semmi azzal osztani majd a népet. :D Csinálok egy olyat majd mint a Jordan-es időkben :D
próbáld ki a fantasy draftot na ott lehet csapatot összerakni, amúgy meg ne panaszkodj, Rose mg James meg stb stb csapat se egy Falco (bocs a vasiaktól :D )
csababarca:2k9ben már nincs előttem, felugrást én általában w-re állítom, de ha 2-3 oldalt visszalapozol akkor neonak leírtam a 2k11eset!
Abból tudsz meríteni
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.03.03. 16:09:58

Tudna valaki adni nekem egy billentyűzet kiosztást nba 2k9hez? mert nekem nem esik az alapbeállítás kézre. NEm tudom ti hogy vagytok vele. Pl a felugrást hova tettétek?
mivel a 10-11 vmiért nem megy a gépemen, leszedtem a 9est.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.03. 16:07:36

Na befejeztem a 11ik szezont is,ami szerintem az utolsó volt ebben az assban,kezdek majd egy újat,valszeg a Chicago Bulls-al.

Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
neobarca
Director del Fútbol

2011.03.03. 10:40:23

FCB.Gabesz írta:no igen én is kiprobáltam az assot és full nem vágom hogy most miden csapat átrendeződött nekem,pl a celticsbe már sneki nincs ott ilyan rose,meg nem tom még kik vannak nálam.nem is értem. levettem rookie ra a szintet. hát egyből nyertem még ilyen felforgatott csapattal is,ugy hogy én voltam a gyengébb.10perces negyedekkel 110-100ra verem a filadelfiát.
ha valaki tud segíteni mért rendezett át mindet az írjon.
köszi.
Azért rendezett át mindent mert az elején beállítottad, fantasy draft legyen! Azt offra kell tenni. és akkor normális keretek lesznek! 8)
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2011.03.02. 17:26:58

no igen én is kiprobáltam az assot és full nem vágom hogy most miden csapat átrendeződött nekem,pl a celticsbe már sneki nincs ott ilyan rose,meg nem tom még kik vannak nálam.nem is értem. levettem rookie ra a szintet. hát egyből nyertem még ilyen felforgatott csapattal is,ugy hogy én voltam a gyengébb.10perces negyedekkel 110-100ra verem a filadelfiát.
ha valaki tud segíteni mért rendezett át mindet az írjon.
köszi.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.02. 14:29:06

MessiFan írta: mtb LeBron szerintem lassan visszavonul. Szép kis karriert futott :D.
Amíg 90 felett van addig marad. :D Már 2020ban járok :D
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.02. 14:23:16

No én tegnapig tévedésben éltem. Season módba "játszottam" pedig ti mondtátok az ass módot.. Kipróbáltam és teljesen más és számomra érthetetlen egyenlőre úgyhogy mostantól csak szórakozásból fogok játszani blacktop módba.
Nem azzal van a baj hogy béna vagyok hanem hogy én nem mozgok otthonosan a kosárpályán és nincs "stílusom".
A fifában ugye teljesen más és ott van egy játékstílusom és jobban ismerem.
Talán majd ha kiismerem a játékot annyira, hogy vágjam a variációkat, crossovereket stb akkor elkezdek ténylegesen játszani :D

mtb LeBron szerintem lassan visszavonul. Szép kis karriert futott :D.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.02. 14:16:15

Na a mai nap volt időm,ezért végeztem már a 9ik és a 10ik szezonnal is.
9. szezon
Az alapszakaszban 62-20as stattal nyertem. A Playoffban a döntőben a Sacramento Kings-t vertem 4-3ra(utolsó meccs 105-99).(röviden...)

10. szezon
Az alapszakaszt most 65-17es stattal nyertem. A playoffban először a Detroit Pistons-t vertem el 4-2re. A következő körben a Bucks-ot vertem ugyanilyen arányban. Utána jött a Nets,őket 4-3ra vertem(utolsó meccs 111-101).A Fináléban ismét a Sacramento Kings jött. Először 1-0ra vezettem,utána sajnos 3-1re felhozták magukat,majd megpróbáltam menteni a menthetőt,de sajnos 110-106ra elvertek az utolsó meccsen,ezzel övéké lett az NBA,és megszakadt a 9 szezonon át tartó győzelmi szériám.

Igazolásokban sok minden történt a 2 szezon alatt. Solomon elment máshova,el akart menni. Mind a 2 szezonban én húztam az RD: 1 Pick 1et,így Glover(85ös 21 éves(később mesélek róla egy érdekeset amit vele csináltam))és Stojic(82es 20 éves) a csapathoz került.PF poszton játszatom LeBront és Glover van a helyén tehát:
Izzet(91es 24 éves)-Stone(95ös 24 éves)-Glover(85ös 21 éves)-LeBron(96os 35 éves)-Cousins(90es 29 éves)

Na ilyet nem hiszem hogy csináltatok:
Játszottam a preseasonból egy Heat-Bulls meccset. A Bulls támadott,de Stealeltem Gloverrel és még a Steal gombot nyomtam mikor már nála volt,ami ugye egyenlő a dobás gombbal és így véletlen eldobtam egész pályáról,és BEMENT :shock: :shock: El is mentettem replaybe óriási dobás volt :D
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2011.03.02. 13:13:33

Hálás Köszönet Bob!
Ha hazaértem, kipróbálom! Kíváncsi vagyok mennyit sikerült felfognom belőle... :lol: :lol: :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.02. 12:07:12

neobarca írta:
Ha nagyon nem megy PRO-n akkor válts ár ROOKIE-ra! Én is azon toltam párat amíg bele nem jöttem.
Most PRO-n tolom 6-9-es mérleggel. Tényleg kemény de ha nem kapkodsz akkor verhető mindenki.

Többiek: Cserénél sokszor kidobja nekem hogy illegális trade valami fizetési sapka probléma. Ez mi és hogyan kezelhető? Egyébként kölcsönvenni is lehet?
3 módja van az igazolásnak!
1;szabad ügynök
2; D-league (farmcsapat, B csapat nevezhetjük sokféleképpen, fiatalok ligája) csapatodból
3; rendes cserét tudsz végrehajtani Association módban!

1; szabad ügynökök egész évben vannak, általában idősebb játékosok!
A general manager/manager roster/free agent menüpont alatt vannak
Annyi hogy az NBA-ben van egy MLE szabály!
Ez azt jelenti, hogy ha az alap fizetési sapka felett vagy (salary cap), de még a súlyozott sapka alatt (hard cap), addig tudsz igazolni minden évben szabad ügynököt egy az NBA-ben meghatározott összegig!
Ez 4,76 millió dollár most jelenleg!
Tehát ebből a pénzből igazolhatsz szabad ügynököt!
Fontos szabály ezzel kapcsolatban, hogy a liga minimum fizetése ebbe nem számít bele!
Általában a fiatal rookiek minimum fizetést kapnak ez 500e dollár körül szokott lenni!Tehát ha rookiet igazolsz free agentről, vagy bárkit akinek minimum fizetése van, az nem számít bele az MLE összegedbe!

2;NBA D-league/NBA D-league roster menüpont alatt vannak a farmcsapatod tagjai!Innen hozhatsz fel játékosokat, s ide küldhetsz is le embereket!
Annyi a kikötés, hogy a farmcsapatban, csak maxmimum 3 év NBA tapasztalattal játszhat valaki!
Tehát abszolút újoncot le lehet küldeni fejlődni, de már egy 4ik éve draftolt embert nem lehet!

3;Valódi cserét pedig úgy tudsz végre hajtani, hogy general manager/manager roster/trades
Itt is vannak szabályok!Ha a trade menüre mész akkor te próbálhatsz cserét lebonyolítani, először a saját csapatodból kiválasztod az embert akit cserélni akarsz (első oszlop), majd kire akarod cserélni (2ik oszlop), s lehet több klubbos cserét végrehajtani, s a 3ik csapat tagja kerülne a 3ik oszlopba!Ha fizetési sapka felett vagy, akkor cserénél a fizetéseknek meg kell egyezni!Pl egy abszurd ötlet gyanánt Rondot 1-1ben nem tudnád cserélné Bryantre, mert Kobe-nak 2szer annyi a fizetése....Nagyjából egyenlő fizukat kell összehozni a cserealap játékosoknál!
Van ún trade finder menü is, ott a gép kidob variációkat!
Át lehet futni, mert be le lehet ütközni jó ajánlatba, s gyorsabb is!
Elején ezzel kezd az igazolást, amíg bele nem jössz a szabályokba szerintem!

http://apalyaszelen.blog.hu/2009/08/22/fizetesi_sapka_1
Ezt olasd el, hogy jobban megértsed a fizetési sapka szabályát!
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2011.03.02. 11:43:35

FCB.Gabesz írta:pro módon próbálok vitézkedni,hát örülök ha nem lépek ki már az első negyed után.egyszerűn lehetetlen hogy nyerjek,még 1 washington wizards ellen is. komolyan mondom,játszottam velük, fél pályáról dobálja mozgásból a hármasokat,az összes leppatanó a gépé,hiába rontja el 3szor akkor is az övé lesz,kajak nem tom h csinálja,kb minden támadás kosár,nem lehet védekezni,ha szerelni porbálok falt,vagy hiába hadonászok,1 noname csávó is felállt védelemmel szemben is befut az zsákol...a legviccesebb egyszer nem nyomtam semmit,és faltoltam,ez nagyon tetszik..deh am alig csal a játék.
Ha nagyon nem megy PRO-n akkor válts ár ROOKIE-ra! Én is azon toltam párat amíg bele nem jöttem.
Most PRO-n tolom 6-9-es mérleggel. Tényleg kemény de ha nem kapkodsz akkor verhető mindenki.

Többiek: Cserénél sokszor kidobja nekem hogy illegális trade valami fizetési sapka probléma. Ez mi és hogyan kezelhető? Egyébként kölcsönvenni is lehet?
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2011.03.01. 18:55:12

pro módon próbálok vitézkedni,hát örülök ha nem lépek ki már az első negyed után.egyszerűn lehetetlen hogy nyerjek,még 1 washington wizards ellen is. komolyan mondom,játszottam velük, fél pályáról dobálja mozgásból a hármasokat,az összes leppatanó a gépé,hiába rontja el 3szor akkor is az övé lesz,kajak nem tom h csinálja,kb minden támadás kosár,nem lehet védekezni,ha szerelni porbálok falt,vagy hiába hadonászok,1 noname csávó is felállt védelemmel szemben is befut az zsákol...a legviccesebb egyszer nem nyomtam semmit,és faltoltam,ez nagyon tetszik..deh am alig csal a játék.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.01. 17:09:19

Szívesen neobarca! ;)

Már végeztem a 8ik szezonnal is. Az alapszakaszban 68-14es stattal nyertem.
Először a playoffban a Bucks-sal játszottam,és simán 4-0ra nyertem. Jött a Raptors,őket 4-3ra vertem(utolsó meccs 99-76). A Keleti fináléban pedig jött 76ers,őket 1-3ról fordítva vertem meg 4-3ra(utolsó meccs 110-98).Jött a nagydöntőben a Sacramento Kings. Először 2-0ra vezettem majd 2-2,utána 3-2 és az utolsó meccsen 135-103ra nyertem,ezzel az NBA-t zsinórban 8adjára nyertem meg!

Most vettem egy RD 1: Pick 2 jogot,és kitudtam húzni egy 85ös 22 éves PG-t. Meg is vettem. Rose-t és Howardot eladtam Cousinsért(91es 28 éves)és Bruce Robinsonért(78as 22 éves).

Izzet(ő a 85ös 22 éves)-Stone(23 éves de már 92es!)-LeBron(99)-Solomon(90,25 éves)-Cousins(91)
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2011.03.01. 11:41:02

Nah leírom én is az élménybeszámolómat ha megengeditek.
Nagy nehezen de rengeteg segítség mellet amiért külön köszönet Bob Marley-nek és Messithebest-nek kezdem kapizsgálni és élvezni a játékot.
"Manager" módban kezdtem el játszani tegnap este az előző próbálkozásokat felfogtam gyakorlásnak. Nagyjából átlátom már az elsőre igen bonyolult menürendszert.
Így hát kezdtem egy Ass-t a KNICKS-el. PRO szinten tolom, mert a Rookie-n simán vertem mindenkit. A PRO már megfelelő számomra. Jelenleg 3 győzelem 4 vereség a mérlegem. Érdekes mert olyan csapatokat verek simán mint pl a Boston vagy a Huston, de simán kikaptam a Minnesota és a LAC... Nagyon kell figyelnem mert ha picit elkönnyelműsködöm egyből elhúznak 10-15 ponttal. Átlagban egyébként 55-60 pontot dobok és 6 perces negyedeket játszom. Melo nagyon jó átlag 30pontot szórok vele. Még a különféle támadási kombinációkat nem használom inkább úgy játszom, hogy ahogy esik úgy puffan.
Az igazolásokat cseréket még nem nagyon tanulmányoztam viszont szükség lesz rá mert bár a Billups-Melo-Sudemire trió nagyot alkot, a kispad igen karcsú. Ebben szívesen fogadok tanácsokat, hogy mit hogyan kell csinálnom!
Egyetlen meccset sem szimulálok, mert nagyon élvezem a hangulatát. Anno a fifában sem szimuláltam.
Összességében kezdek belejönni és kijelenthetem már, hogy élvezem.
1pici azért zavar. Igazán megcsinálhatták volna, hogy a 6perces negyedeknél arányosan játszon a többi csapat is. Márt kicsit gáz, h én 62-58-ra nyerek a többi meccsen meg min 100 pontokat dobnak...

Rem nem untattam senkit és köszi még 1x a sok segítséget!
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.28. 21:24:29

neobarca írta:
Messithebest írta:Ass módban az offseasonban és az edzésekben,erősitsd a játékosok 3PTjét,és így jobban fog dobni távolról. Így nem kell végig cselezni a palánkig,hanem 3 PT vonalról rádobod és kész. LeBronnak én pl 99re felgyakoroltattam a 3PTjét,és gyakorlatilag félpályán belülről akárhonnan bedobja... :D
Büntetőnél pedig az FT-t erősítsd. Illetve úgy csináld,hogy mikor elengedi a labdát,akkor engedd el a gombot. Először én sem tudtam dobni,de aztán ráéreztem és most kb 10ből 9x bedobom.
Mikor van offseason? Mikor tudom edzeni a játékosokat?
Playoff után van,és ott vannak a teendők,és a legutolsó lesz majd,a Training Camps. Ha elküldöd 1 játékosod,akkor bizonyos statjai nőni fognak,attól függ hogy melyikbe küldöd. Ha a 3PT-t akarod növelni,akkor a Perimeter Shootingba küld. Fontos hogy 1 játékost csak 1 helyre küldhetsz. Sima edzés pedig a Weekly Practice-ben van.
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2011.02.28. 21:22:01

Messithebest írta:Ass módban az offseasonban és az edzésekben,erősitsd a játékosok 3PTjét,és így jobban fog dobni távolról. Így nem kell végig cselezni a palánkig,hanem 3 PT vonalról rádobod és kész. LeBronnak én pl 99re felgyakoroltattam a 3PTjét,és gyakorlatilag félpályán belülről akárhonnan bedobja... :D
Büntetőnél pedig az FT-t erősítsd. Illetve úgy csináld,hogy mikor elengedi a labdát,akkor engedd el a gombot. Először én sem tudtam dobni,de aztán ráéreztem és most kb 10ből 9x bedobom.
Mikor van offseason? Mikor tudom edzeni a játékosokat?
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.28. 20:20:28

MessiFan írta:Szoktam igen de azt nem nagyon értem mert én meccseken ezt nem észlelem. Néha jelzi az egyik játékos felett hogy A de az nagyon ritka..
Egyébként most gyakoroltam 40 percet és rájöttem hogy egyáltalán nem tudok büntetőt dobni. 25-ből 3 ment be gyakorlásba..
Ötlet?:D
Egyébként most olyan taktikám van, hogy Rondoval kicselezek egy embert és elkezdek sprintelni majd a másik irányba passzolok és onnan dobok.

Green egész jó. Jobb mint Perkins :roll:
Ass módban az offseasonban és az edzésekben,erősitsd a játékosok 3PTjét,és így jobban fog dobni távolról. Így nem kell végig cselezni a palánkig,hanem 3 PT vonalról rádobod és kész. LeBronnak én pl 99re felgyakoroltattam a 3PTjét,és gyakorlatilag félpályán belülről akárhonnan bedobja... :D
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.28. 20:13:06

Szoktam igen de azt nem nagyon értem mert én meccseken ezt nem észlelem. Néha jelzi az egyik játékos felett hogy A de az nagyon ritka..
Egyébként most gyakoroltam 40 percet és rájöttem hogy egyáltalán nem tudok büntetőt dobni. 25-ből 3 ment be gyakorlásba..
Ötlet?:D
Egyébként most olyan taktikám van, hogy Rondoval kicselezek egy embert és elkezdek sprintelni majd a másik irányba passzolok és onnan dobok.

Green egész jó. Jobb mint Perkins :roll:
socio66

2011.02.28. 19:48:22

MessiFan írta:Úgy döntöttem, hogy nem adom fel és tovább gyakorlok :D
Balázs van valami tanácsod hogy mit csináljak ha pl az irányítómnál van a labda?
Én csak a kontrákban vagyok jó meg a védekezésben...
a támadásvariációkat szoktad használni? ha azok közül párat rendesen alkalmazni tudsz,az sokat segíthet. de amúgy gyors irányváltásokkal,dobócselekkel,forgásokkal is meg lehet csinálni a helyzeteket.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.28. 19:36:27

Úgy döntöttem, hogy nem adom fel és tovább gyakorlok :D
Balázs van valami tanácsod hogy mit csináljak ha pl az irányítómnál van a labda?
Én csak a kontrákban vagyok jó meg a védekezésben...
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.28. 17:33:17

Köszi a válaszokat! Csak nem értettem mi a csudáért választottam mindig utolsónak. Közben D. Nash-t vissza tudtam szerezni,de inkább elcseréltem a RD 1 Pick 1-esemre. Illetve Nash-t úgy adták hogy adtak mellé még1 86os 24 éves PF játékost,és ezt Griffinre(PF) szóval:
Rose-Stone(Ő az RD 1 Pick 1(87es 22 éves)-LeBron-Solomon(ő a 86os 24 éves)-Howard

Már 2017ben járok egyébként :D :D
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2011.02.28. 13:21:05

Bob_Marley írta:PC-n kicsit másképp van, de mi az Associaton módról beszélünk!
Game modes/Association, s azon belül vannak fizetési dolgok, abban a módban GM-t játszol, s alaktíhatod a csapatodat jobbra balra :wink:
Akkor lehet ez a baj! Mert én seasont- nyomok! Akkor az más nem? Az Association jobb?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.28. 12:34:06

PC-n kicsit másképp van, de mi az Associaton módról beszélünk!
Game modes/Association, s azon belül vannak fizetési dolgok, abban a módban GM-t játszol, s alaktíhatod a csapatodat jobbra balra :wink:
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése