Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én inkább a Valenciát látnám a 8 közöt mint a Schalkét!!IvánC írta:Na, akkor én gratulálnék, valószinűleg 11 ember ellen is meglett volna a negyeddöntő, csak valamivel később.
A sorsolástól pedig nem kell félni, holnap szépen továbbjut a Schalke és őket kapjuk, majd Raúlszitó megmutatja a népmuvészeti cserépedény Pereznek, hogy nem kellett volna kirakni(legalábbis én igy szeretném)
Cesc pedig szégyellje magát.
ozsimiki írta:Humorba is mehetne, valami hatalmas kép![]()
:
gyereknek is van egy fejemeg Puyiéknak
Abban én is bízok, h. nem a real lesz, mert áprilisban két real meccset végigcsinálni csodálatos lesz.. ...nagyatyesz írta:A Villa kérdéshez én annyit tennék hozzá, hogy nem azzal van baj, hogy vannak gyengébb meccsei, és igazat megvallva idegesítenek a kihagyott helyzetei, de nem lehet mindent belőni. Örülök, hogy megvettük, de azért jövőre kell még egy gólerős valaki a támadó szekcióba, mert oda nincs minőségi cserénk. Bojan jó, de nem eléggé.
Élvezzük a sikert, és remélem nem a realt kapjuk, mert akkor tele lesz a tököm a klasszikusokkal!
Igen így van, ettől még nem tudok rá sokkal jobb kifejezést. Salamoni döntés: meghagytuk a kiskaput mind az Arsenal, mind Busacca, s mind Fortuna számára, hogy belerondítson a főzelékünkbe.ozsimiki írta:Toni!
értem amit írsz, de ez a kifejezés tényleg nagyon sántít itt, ezért is emeltem ki.
Azért az, hogy Van Persienek eldurrant az agya és a semmiből összeszedett 2 sárgát, az azért nem a mi érdemünk. 11-11 ellen viszont már igen meleg lett volna a pite, szal ha úgy vesszük nem feltétlen a mi kezünkben volt a sorsunk.ozsimiki írta:De, a mi kezünkben volt a sorsunk.torrestoni írta: Irgalmatlan meleg volt a pite. Nem a helyzeteket kell nézni, hanem hogy nem a saját kezünkben volt a sorsunk. Egy Busquets öngól, az, hogy mi gólképtelenek vagyunk, vagy bármi más láthattuk már, mit jelent.
És a kialakított helyzetekből kihasználtunk 3at, mondjuk a 10ből (még több is volt), ők meg 1ből semmit.
mi az,h nem a mi kezünkben volt? Azért mert a végén adódott nekik 1 db helyzet? Azt nem lehet úgy nézni,h mi magunk (jelen esetben Mascherano) tettünk érte,h az ne menjen be?
Az ilyen kifejezést,hogy nem a mi kezünkben van a sorsunk akkor szoktuk használni, ha mondjuk a bajnokságban utolsó fordulónál 1ponttal megy előttünk a Real,és nem velük játszunk. Nah akkor nem a mi kezünkben van a sorsunk. Viszont egy Bl visszavágón hogy a fenébe ne tudnánk tenni a sorsunkért? Itt teljesen a mi kezünkben volt.
mess2009 írta:én a mai meccsen Villa gyenge játékát emelném ki,(a dícséret mellett mi a továbbjutásunkat illeti) de nem csak a mai teljesítménye miatt! borzasztó rossz hatásfokkal teljesít sajnos nagyon szegényes a repertoárja! rendre a kapusokba lövi a jobbnál jobb helyzeteket, amit vagy a fű alatt kellene meglőni vagy átemelni azt bele egyenest a kapus testébe.
Pedró is gólszegény mostanában de őt menti a mezőnymunkája, bár én szivesebben venném ha bátrabban törne kapura és gyakrabban.
Alvesre nehéz rosszat mondani, azért ő mégiscsak védő, de emellett veszélyesebb volt a kapura mint Villa.
szóval Guardiolának ki kellene valamit találni most már inkább az egyszerűbb hatékonyabb játék irányába mert így bajba kerülhetünk.
Szia Miki!ozsimiki írta:De, a mi kezünkben volt a sorsunk.torrestoni írta: Irgalmatlan meleg volt a pite. Nem a helyzeteket kell nézni, hanem hogy nem a saját kezünkben volt a sorsunk. Egy Busquets öngól, az, hogy mi gólképtelenek vagyunk, vagy bármi más láthattuk már, mit jelent.
És a kialakított helyzetekből kihasználtunk 3at, mondjuk a 10ből (még több is volt), ők meg 1ből semmit.
mi az,h nem a mi kezünkben volt? Azért mert a végén adódott nekik 1 db helyzet? Azt nem lehet úgy nézni,h mi magunk (jelen esetben Mascherano) tettünk érte,h az ne menjen be?
Az ilyen kifejezést,hogy nem a mi kezünkben van a sorsunk akkor szoktuk használni, ha mondjuk a bajnokságban utolsó fordulónál 1ponttal megy előttünk a Real,és nem velük játszunk. Nah akkor nem a mi kezünkben van a sorsunk. Viszont egy Bl visszavágón hogy a fenébe ne tudnánk tenni a sorsunkért? Itt teljesen a mi kezünkben volt.
De, a mi kezünkben volt a sorsunk.torrestoni írta: Irgalmatlan meleg volt a pite. Nem a helyzeteket kell nézni, hanem hogy nem a saját kezünkben volt a sorsunk. Egy Busquets öngól, az, hogy mi gólképtelenek vagyunk, vagy bármi más láthattuk már, mit jelent.