Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

ez első látásra így is van!de...IvánC írta:Teljesen mindegy melyik megy tovább, mert a nyolc között az egyik sem fog sok vizet zavarni, sajnos ez a Valencia sem régi, úgyhogy én inkább egy Raúlt szeretnék a Bernabeuban.Én inkább a Valenciát látnám a 8 közöt mint a Schalkét!!
Spanyol csapatból kell mind a 3, h minél nagyobb legyen a valószínűsége a Spanyol házidöntőnek a Wembleyben!!
Egy kis fricska lenne az Angoloknak!
Az angolok meg...igaz, hogy az ágyúsok jelenleg a bajnoki cimért játszanak(viszont újra kezdik produkálni a szokásos szezon végi összeomlás első jeleit), de a szigetországi csapatok közül ilyen kieséses rendszerben nem ők a legkellemetlenebb ellenfél, szóval egy Valencia megint nem oszt-nem szoroz.
Teljesen mindegy melyik megy tovább, mert a nyolc között az egyik sem fog sok vizet zavarni, sajnos ez a Valencia sem régi, úgyhogy én inkább egy Raúlt szeretnék a Bernabeuban.Én inkább a Valenciát látnám a 8 közöt mint a Schalkét!!
Spanyol csapatból kell mind a 3, h minél nagyobb legyen a valószínűsége a Spanyol házidöntőnek a Wembleyben!!
Egy kis fricska lenne az Angoloknak!
Vagy azt hogy "otthon" lecserélik'' nem tom!Rewolution5 írta:szvsz ..nem őt fütyülték ki, hanem a cserét.....galamb írta:Cesc valóban szerény maradt,... a játéka is. Kíváncsi volnék a véleményetekre, hogy lecserélésekor mennyiben szólt neki a fütty? Kell-e ő ide vagy nagyon jól megvagyunk mi nélküle is ?Rewolution5 írta:Wengert de nagyon nem értem! azt nyilatkozta köszönjétek a bírónak..hát ha legalább 1-et rúgtak volna kapurahatalmasat csalódtam benne .. Cesc szerény maradt ...
szvsz ..nem őt fütyülték ki, hanem a cserét.....galamb írta:Cesc valóban szerény maradt,... a játéka is. Kíváncsi volnék a véleményetekre, hogy lecserélésekor mennyiben szólt neki a fütty? Kell-e ő ide vagy nagyon jól megvagyunk mi nélküle is ?Rewolution5 írta:Wengert de nagyon nem értem! azt nyilatkozta köszönjétek a bírónak..hát ha legalább 1-et rúgtak volna kapurahatalmasat csalódtam benne .. Cesc szerény maradt ...
Cesc valóban szerény maradt,... a játéka is. Kíváncsi volnék a véleményetekre, hogy lecserélésekor mennyiben szólt neki a fütty? Kell-e ő ide vagy nagyon jól megvagyunk mi nélküle is ?Rewolution5 írta:Wengert de nagyon nem értem! azt nyilatkozta köszönjétek a bírónak..hát ha legalább 1-et rúgtak volna kapurahatalmasat csalódtam benne .. Cesc szerény maradt ...
Én inkább a Valenciát látnám a 8 közöt mint a Schalkét!!IvánC írta:Na, akkor én gratulálnék, valószinűleg 11 ember ellen is meglett volna a negyeddöntő, csak valamivel később.
A sorsolástól pedig nem kell félni, holnap szépen továbbjut a Schalke és őket kapjuk, majd Raúlszitó megmutatja a népmuvészeti cserépedény Pereznek, hogy nem kellett volna kirakni(legalábbis én igy szeretném)
Cesc pedig szégyellje magát.
ozsimiki írta:Humorba is mehetne, valami hatalmas kép![]()
:
gyereknek is van egy fejemeg Puyiéknak
Abban én is bízok, h. nem a real lesz, mert áprilisban két real meccset végigcsinálni csodálatos lesz.. ...nagyatyesz írta:A Villa kérdéshez én annyit tennék hozzá, hogy nem azzal van baj, hogy vannak gyengébb meccsei, és igazat megvallva idegesítenek a kihagyott helyzetei, de nem lehet mindent belőni. Örülök, hogy megvettük, de azért jövőre kell még egy gólerős valaki a támadó szekcióba, mert oda nincs minőségi cserénk. Bojan jó, de nem eléggé.
Élvezzük a sikert, és remélem nem a realt kapjuk, mert akkor tele lesz a tököm a klasszikusokkal!