Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mostmár értem... elsőnek rosszul értelmeztem.levproff írta: Akkor is csak 5.barca1986 elmélete szerint.
és abból 3 lesz madridban. remélem egyszer legalább nyerni fogunk.szajko írta:Augusztusba spanyol szuperkupa...barca 1986 írta:5 lesz csak, a Spurs ellenik nem számítanak annak
Akkor is csak 5.szajko írta:Augusztusba spanyol szuperkupa...barca 1986 írta:5 lesz csak, a Spurs ellenik nem számítanak annak
Nem, a madrid kezd!Ha továbbmegy a madrid és mi is akkor ki kezd idegenben?
5 lesz csak, a Spurs ellenik nem számítanak annakszajko írta:Inkább jött volna a mu-chelsea az águnkra mint a madrid.
7 klasszikus 1 éven belül az már baromi sok...
Tökéletesen igaz!Bízni kell a csapatban, de én sem várok sima 5ös guritgatásokat!Veszélyesek, s Lucescu meg igazán jó szakember!Otthon nagyon oda kell figyelni, s „kényelmes” poziciót kell kiharcolni!Kiesésre nem szabad gondolni, de tisztelni kell az ellenfelet, mert a Romat gyakorlatilag lemasírozták!Lionel85 írta:Egy kis optimizmust kérek emberek! Az ukránok is emberek és nem verhetetlenek! Ha van csapat, aki képes őket meggyőzően búcsúztatni, az MI vagyunk! Az FC BARCELONA! Bízzatok saját csapatotokban és abban, hogy MEG FOGJUK VERNI A SAHTART!!!
Szerintem csak sárföldön lesz nehéz dolgunk, a Camp Nouban nem lehet kérdéses, ki nyer és jut tovább! No paraEnrique írta:Hát gyerekek, bárkit szívesebben láttam volna megmondom őszintén, mint ez a Sahtart, nekem nagyon sötét lónak tűnnek és én pl. tőlük vártam meglepetést. Remélem így nem válik valóra...