Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Talán önbizalomnövelés, vagy a taktika kipróbálása kockázat nélkül. Nem bánom, hogy nem az argentinok vagy a brazilok jönnek ide, mert az csak a bevétel szempontjából volt jó matthaus idején, de szakmailag semmit sem értek. Azokból nem lehetett tanulni. Viszont egy taktikai elemet a kicsik ellen lehet jól megtanulni, mert nem kell attól félni, hogy na, rosszul döntött Egervári adott esetben és 5 góllal büntet azonnal az ellenfél.bence-barca írta:Azt nem értem, hogy miért Azerbajdzsán meg Luxemburg erősségű válogatottakkal játszunk barátságos meccset? Egy szinttel feljebb lehetne lépni, ha nem is biztos, h nyernénk. Ausztria például v lengyelek.

Köszi szépen!Bob_Marley írta: http://www.magyarfutball.hu/hu/magyar-valogatott

http://www.magyarfutball.hu/hu/magyar-valogatottsalas9 írta:Mikor játszunk Luxemburggal? Ez barátságos meccs?Bob_Marley írta:Esetleg Luxemburg ellen már be is lehetne őket dobni, bár ők még elég fiatalok, s nem játszanak, ez meg elég nagy baj!
Sorry, megvan visszaolvastam!

Mikor játszunk Luxemburggal? Ez barátságos meccs?Bob_Marley írta:Esetleg Luxemburg ellen már be is lehetne őket dobni, bár ők még elég fiatalok, s nem játszanak, ez meg elég nagy baj!

Horváth egészséges, és játszik is. Volt sérült, nem is olyan rég, de a mostani kihagyását nem lehet erre fogni. 16 meccsen volt kezdő idén. Jómagam is hiányolom, remélhetőleg azért nem lesz ő jegelve Egervári ténykedése alatt.Game90 írta:Ha már védelem: Horváth Gáborral mi a helyzet? Sérült vagy csak nem játszik Hollandiában? Juhász - Lipták/Horváth tengellyel már kiegyeznék. Meg egy új kapus sem ártana (Bogdán? Gulácsi?).
Luxemburggal játszunk barátságos meccset San Marino előtt.FtcSikiHun írta:Moldova az a Luxemburg.
Moldova az a LuxemburgLionel85 írta:
Luxemburgot és San Marinót gázoljuk le és a finneket megint kergessük az őrületbe.

Csak szerintem akarják azt, hogy Király rekordot döntsön a válogatott mérkőzések számával?daffy írta:sajnos abba a kapuba születni kell.hady írta:Végy egy jó kapust..... ( 1 szabály )

sajnos abba a kapuba születni kell.hady írta:Végy egy jó kapust..... ( 1 szabály )
Fecooo írta:nem talált Tibi, Vadócz játszotta a bója szerepét
esküszöm Sneijder Fortuna (hermafrodita) istenasszony terméke, mert kevés nála mákosabb focista van a világon... a vb-n is az 5 góljából min. 4 nem lett volna gól az isteni gondviselés nélkül...
Hát igen, Sneijder gólja előtt nem tudom kivel kényszerítőzött, talán Vanczákkal vagy Juhásszal, de ilyen hibákat kegyetlenül kihasználnak. Elől hellyel-közzel jók voltunk, Priskin hozzászokott a brusztolós focihoz, Rudolf meg egy kétarcú ember. Sokszor eltűnik, amikor labdához ér, akkor is látszik, hogy fejben lassú, néha meg csinál egészen jó dolgokat. Egervári jól ráérzett, hogy nem feltolni kell éknek, hanem mélységi támadóba berakni. A védelmet tényleg helyre kell rakni és valahogy Fortunát mellénk állítani, mert legalább két gólunkat is úgy kaptuk, hogy elkerülhető lett volna.Boixos írta:tudom, h rettenetes a közhely és hát elég hülyén is hangzik, de ebből a tegnapi zakóból tényleg lehet "építkezni"! pénteken mondjuk egyértelmű volt a különbség, sajnos annyira görcsösen akartunk, h a hollandok jóformán az összes támadásukból be is köszöntek. ebből a szempontból lehet, h tényleg jobb lenne a játékosok lelkivilága miatt a kisebb médiahype, mert ezek a srácok egyszerűen ennyit még nem bírnak elhordozni. tegnap viszont látszott a felszabadultság, a dafke a zsugásokon, teljesen más volt a brigád, mint itthon. lehet, h ehhez kellett egy nagy égés és három levél lesszarom tabletta, úgyhogy az igazi majd akkor lesz a bugi, ha ezek nélkül is így állunk hozzá egy ilyen meccshez. mindenesetre az rettenetesen tetszett, h a világ második legjobb csapatának, egy otthoni tétmeccsén a bíróra is szüksége volt ahhoz, h végülis legyőzzenek minket!
a védelmünket kell helyrerakni, egyébként mindenkivel elégedett voltam, különösen Gerával és Rudolffal, de mondom, dicséret illeti az egész brigádot!
lesz ez még jobb is!