daffy írta:LG írta:Én kifejezettem szomorú vagyok, h ezt a szép sorozatot a Gijon szakította meg, sokkal boldogabb lettem volna, ha ezt mi tesszük meg.
De a bajnoki címre sztem így már szinte semmi esélye nincs a Madridnak, szvsz ha még le is győznének minket, még úgy is sok lenne az 5 pont.
A BL-re sem adok nekik sok esélyt, sztem már a Spurs is kemény dió lesz, de ha még rajtuk túl is mennek, ellenünk már sok esélyt nem adnék nekik. Azért két meccs, ha abból legalább az egyiken kijön a reális különbség a két csapat között, nem lehet kérdés.
Amire esélyük lehet, az a kupa. Egy meccs, semleges helyszínen, az még össze is jöhet nekik.
ha a kupát valahogy kiszenvedjük(akármilyen focival) és a bl-ben a 2 clasicon nem égünk le,akkor elégedetten dőlök hátra. ha a kupa bukik és a bl-ben is kikapunk(ne adj isten a tottenham ellen akár),akkor kicsit keserű szájízzel tekintek vissza az idényre. nem azért,mert kupákat vártam ősszel,hanem azért,mert a kapujában/kapujukban buktunk el. magunk közt szólva,a tottenhamet illik legyőzni és a 4 között már igen közel a siker. a kupadöntőt nem kell gondolom indokolni. egyedül a bajnokságot sajnálom,mert ott esély nélkül indultunk,mert tudni lehetett,hogy -6 pont hátrányból(2 klasszikus) nehéz nyerni. a közeli jövőt se látom oly derűsen,mert az igazolások terén számomra középszerű vagy a realhoz nem illő játékosok ajtaján kopogtatunk. a sansz 2 év múlva jöhet el,amikor xavi,puji pótlása napirendre kerül és esetleg pep is lelécel. ott meg lehetne benneteket fogni,mert akár milyen jó is a thiago/cesc-fontas páros,mégsem lesz ugyan az. addigra kell madridban egy erős,ÖSSZESZOKOTT csapatot létrehozni,de ez sajnos még messze van.
Szerintem ez a szezon nem volt rossz, sőt, hol van még a vége. Nem láttam a Gijón elleni meccset, de amikor láttam a 0-1-t, azt hittem hogy zseni(!) Mou, ugyanis feladhatta volna már most a másik kettő kupa érdekében a bajnokságot, de elnézve az összeállítást, nem pihentetett.
Innentől fogva lehet azt is, ha nem is drasztikusan de mindig 1-2-3 kulcs embert ami nagy előny lehet ám. Szóval kipihentebbek lehettek.
Ahogy már mondtuk páran, semleges helyszínen, egy meccsen bármi lehet. Álom forgatókönyv nektek: 2 kupa, ami azért nem reális, ha 2 klasszikus lesz, de nincs lefutott meccs.
Köztes forgatókönyv lenne a kupagyőzelem és az elődöntőben elbúcsúzni.
És mi van ha bukjátok a kupadöntőt és Bl elődöntőben búcsúztok? Mert a Spurst kiütitek, már az is előrelépés.
Alcorcón, Real Unión, Lyon féle bohóc csapatokkal leszámolt Mou, fejben helyrerakta a bandát, 3 sorozatban tisztesen helytálltatok, ráadásul okosan igazolva, fiatal csapattal. És nincs vége még a szezonnak.
Lettettek volna Barca szurkolók a legínségesebb időkben..