Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.04.03. 11:31:27

mes írta:A Real ellen a leheto legerosebb keret fog kimenni mindket meccsen, ebben 100%-ig biztos vagyok.
Én meg abban, hogy a kupadöntőn Pinto fog védeni.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.04.03. 11:21:29

Rivaldo11 írta:Ha verjük az almeriát, akkor a madrid elleni bajnoki már nem lényeges-legalábbis ami a pontokat illeti, szerintem lehet nyugodtan övék a meccs. Alvest, Piquét, Busit/Mascht, Adrianot, Xavit/Init, Messit, és Villát nyugodtan lehetne pihentetni a kupadöntőre, bár nyílván egyszerre ennyien úgy sem pihennek majd.
Elméletileg lehet övék a meccs, de sztem a presztízs miatt oda fogjuk magunkat tenni, és ők is. De az tény, h mosta ennek az El Clasiconak mind2 csapat számára jóval kisebb jelentősége van, mint a kupadöntőnek, nem is beszélve az esetleges BL elődöntőről.
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2011.04.03. 11:15:45

Rivaldo11 írta:Ha verjük az almeriát, akkor a madrid elleni bajnoki már nem lényeges-legalábbis ami a pontokat illeti, szerintem lehet nyugodtan övék a meccs. Alvest, Piquét, Busit/Mascht, Adrianot, Xavit/Init, Messit, és Villát nyugodtan lehetne pihentetni a kupadöntőre, bár nyílván egyszerre ennyien úgy sem pihennek majd.

A Real ellen a leheto legerosebb keret fog kimenni mindket meccsen, ebben 100%-ig biztos vagyok.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.04.03. 11:15:08

Nyílván nem.
Meg szerintem veszélyes is lenne.
Véletlen a bajnoki klasszikuson beleszaladnánk tartalékosan a késbe, akkor a kupadöntőn esetlegesen ez meg látszódhatna. Persze nem törvényszerű, de benne maradhat a srácokban bőven.

De ezt Pep tudja, majd ő eldönti. De azért a klasszikus presztízs meccs, nem engedhetjük meg magunknak semmilyen helyzetben hogy tartalékoljunk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.03. 11:09:48

Ha verjük az almeriát, akkor a madrid elleni bajnoki már nem lényeges-legalábbis ami a pontokat illeti, szerintem lehet nyugodtan övék a meccs. Alvest, Piquét, Busit/Mascht, Adrianot, Xavit/Init, Messit, és Villát nyugodtan lehetne pihentetni a kupadöntőre, bár nyílván egyszerre ennyien úgy sem pihennek majd.
Rivaldo-A Legnagyobb.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.04.03. 11:04:37

daffy írta:
LG írta:Én kifejezettem szomorú vagyok, h ezt a szép sorozatot a Gijon szakította meg, sokkal boldogabb lettem volna, ha ezt mi tesszük meg.
De a bajnoki címre sztem így már szinte semmi esélye nincs a Madridnak, szvsz ha még le is győznének minket, még úgy is sok lenne az 5 pont.
A BL-re sem adok nekik sok esélyt, sztem már a Spurs is kemény dió lesz, de ha még rajtuk túl is mennek, ellenünk már sok esélyt nem adnék nekik. Azért két meccs, ha abból legalább az egyiken kijön a reális különbség a két csapat között, nem lehet kérdés.
Amire esélyük lehet, az a kupa. Egy meccs, semleges helyszínen, az még össze is jöhet nekik.
ha a kupát valahogy kiszenvedjük(akármilyen focival) és a bl-ben a 2 clasicon nem égünk le,akkor elégedetten dőlök hátra. ha a kupa bukik és a bl-ben is kikapunk(ne adj isten a tottenham ellen akár),akkor kicsit keserű szájízzel tekintek vissza az idényre. nem azért,mert kupákat vártam ősszel,hanem azért,mert a kapujában/kapujukban buktunk el. magunk közt szólva,a tottenhamet illik legyőzni és a 4 között már igen közel a siker. a kupadöntőt nem kell gondolom indokolni. egyedül a bajnokságot sajnálom,mert ott esély nélkül indultunk,mert tudni lehetett,hogy -6 pont hátrányból(2 klasszikus) nehéz nyerni. a közeli jövőt se látom oly derűsen,mert az igazolások terén számomra középszerű vagy a realhoz nem illő játékosok ajtaján kopogtatunk. a sansz 2 év múlva jöhet el,amikor xavi,puji pótlása napirendre kerül és esetleg pep is lelécel. ott meg lehetne benneteket fogni,mert akár milyen jó is a thiago/cesc-fontas páros,mégsem lesz ugyan az. addigra kell madridban egy erős,ÖSSZESZOKOTT csapatot létrehozni,de ez sajnos még messze van.
Szerintem ez a szezon nem volt rossz, sőt, hol van még a vége. Nem láttam a Gijón elleni meccset, de amikor láttam a 0-1-t, azt hittem hogy zseni(!) Mou, ugyanis feladhatta volna már most a másik kettő kupa érdekében a bajnokságot, de elnézve az összeállítást, nem pihentetett.

Innentől fogva lehet azt is, ha nem is drasztikusan de mindig 1-2-3 kulcs embert ami nagy előny lehet ám. Szóval kipihentebbek lehettek.

Ahogy már mondtuk páran, semleges helyszínen, egy meccsen bármi lehet. Álom forgatókönyv nektek: 2 kupa, ami azért nem reális, ha 2 klasszikus lesz, de nincs lefutott meccs.

Köztes forgatókönyv lenne a kupagyőzelem és az elődöntőben elbúcsúzni.

És mi van ha bukjátok a kupadöntőt és Bl elődöntőben búcsúztok? Mert a Spurst kiütitek, már az is előrelépés.

Alcorcón, Real Unión, Lyon féle bohóc csapatokkal leszámolt Mou, fejben helyrerakta a bandát, 3 sorozatban tisztesen helytálltatok, ráadásul okosan igazolva, fiatal csapattal. És nincs vége még a szezonnak.

Lettettek volna Barca szurkolók a legínségesebb időkben..
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
daffy
Madridista

2011.04.03. 10:38:42

LG írta:Én kifejezettem szomorú vagyok, h ezt a szép sorozatot a Gijon szakította meg, sokkal boldogabb lettem volna, ha ezt mi tesszük meg.
De a bajnoki címre sztem így már szinte semmi esélye nincs a Madridnak, szvsz ha még le is győznének minket, még úgy is sok lenne az 5 pont.
A BL-re sem adok nekik sok esélyt, sztem már a Spurs is kemény dió lesz, de ha még rajtuk túl is mennek, ellenünk már sok esélyt nem adnék nekik. Azért két meccs, ha abból legalább az egyiken kijön a reális különbség a két csapat között, nem lehet kérdés.
Amire esélyük lehet, az a kupa. Egy meccs, semleges helyszínen, az még össze is jöhet nekik.
ha a kupát valahogy kiszenvedjük(akármilyen focival) és a bl-ben a 2 clasicon nem égünk le,akkor elégedetten dőlök hátra. ha a kupa bukik és a bl-ben is kikapunk(ne adj isten a tottenham ellen akár),akkor kicsit keserű szájízzel tekintek vissza az idényre. nem azért,mert kupákat vártam ősszel,hanem azért,mert a kapujában/kapujukban buktunk el. magunk közt szólva,a tottenhamet illik legyőzni és a 4 között már igen közel a siker. a kupadöntőt nem kell gondolom indokolni. egyedül a bajnokságot sajnálom,mert ott esély nélkül indultunk,mert tudni lehetett,hogy -6 pont hátrányból(2 klasszikus) nehéz nyerni. a közeli jövőt se látom oly derűsen,mert az igazolások terén számomra középszerű vagy a realhoz nem illő játékosok ajtaján kopogtatunk. a sansz 2 év múlva jöhet el,amikor xavi,puji pótlása napirendre kerül és esetleg pep is lelécel. ott meg lehetne benneteket fogni,mert akár milyen jó is a thiago/cesc-fontas páros,mégsem lesz ugyan az. addigra kell madridban egy erős,ÖSSZESZOKOTT csapatot létrehozni,de ez sajnos még messze van.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.04.03. 10:29:38

Én kifejezettem szomorú vagyok, h ezt a szép sorozatot a Gijon szakította meg, sokkal boldogabb lettem volna, ha ezt mi tesszük meg.
Drigo
Eurobarca Staff

2011.04.03. 10:28:43

ozsimiki írta:Nem értem ,mit nem értesz :)

Én pl nem a 100%os a Reallal cucctól voltam elájulva, az szerintem sem akkor kunszt, hanem a 2002 óta tartó sorozatától.

Pellegrini egy szezonra vonatkozóan ért el nagyot, úgy elég sok mindenki, elég sok helyen ér el nagy dolgokat. Mourinho rekordja egész bődületes, már Chelseas első éve óta figyelem direkt ezt a rekordot, már akkor is hangzatos volt,de azóta csak bővült, és bővült. Szerintem ez pont nemz az a dolog, amit a média fúj fel, mert -bár nem bírom Jose-t- ez tényleg megsüvegelendő teljesítmény, sorozat.

Nem mostanában lesz ez megdöntve.
Pedig leírtam. Tavaly nem folyt még a csapból is, hogy Pellegrini mit csinált, ellenben idén mindenhol az volt, hogy a Real Mourinho miatt olyan jó otthon. Pedig csak egy évet kellett volna visszanézni. Nagy teljesítmény, amit elért, ezt nem vitatom, és nem is szabad elvitatni, de a ló túloldalára sem szabad átesni.

Az meg valóban igaz, hogy nem mostanában döntik meg ezt a rekordot, de azért nem is lesz mostanában ilyen szerencsés együttállás egy ilyen siker alapjául. Arról nem is beszélve, hogy hangzatos ez a 9 év, de azért hazai pályán is sokszor kontrákra játszani, kicsit furcsának tűnik egy olyan ember számára, aki a Barçán "focializálódik". De ami a legszebb az egészben, hogy Pep megmutatta, hogy ezt is lehet szebben és eredményesebben csinálni, csak a többségnek erről fogalma sincs, mert ezzel nincs tele minden.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
sjd
Llegenda del Barça

2011.04.03. 00:38:00

Pavel írta:Mou rekordjához. Szép teljesítmény volt. Én azt hittem, hogy két hét múlva fog megszakadni.
Végül is 9 év távlatában ennyi tévedés belefér :D
Pavel
Entrenador del Barça

2011.04.03. 00:31:29

Mou rekordjához. Szép teljesítmény volt. Én azt hittem, hogy két hét múlva fog megszakadni.
2006-ban a Barca verte már meg hazai pályán a csapatát. 1-2
Az El Clasico, szerintem nagyon fog hajazni a mai Villa-Barca meccsre.
Bízom benne, hogy nem fog elgurulni a gyógyszer és nem rúgnak le pár embert a kupameccs előtt.
daffy
Madridista

2011.04.03. 00:02:59

ozsimiki írta: én is gondoltam,h itt fog megszakadni, hiszen a Barca is ebben a ligában van :D,de azt nem, hogy egy Gijon ellen, azért a sokk :shock: :D
nálam is az utolsó tippek közt lett volna,de inkább itt kapjon ki a csapat,mint a clásicón. remélem arra jó volt,hogy senkinek nem maradtak illúziói a madridi bajnoki cím kapcsán. a kupát kell behúzni valahogy tizikkel és a bl-ben le kell izzasztani benneteket,oszt csókolom.
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.04.02. 23:01:36

Valahogy megéreztem ma este, hogy utánanézelődés helyett várjam meg a csúsztatott közvetítést, és tessék. Gijón előtt meg le a kalappal, tavasszal 4 pont a két nagy ellen. Az az igazság, hogy a fociban bármi megtörténhet, de ha ma nyerne a Barca, 8 pont egy esetleges Bernabeuban elszenvedett vereséggel is elég lesz a bajnoki címhez. És senki se higgye, hogy a madrid a klasszikus utáni meccseit egytől egyig hozza.

Valamint még egy kicsit off: Hegyi Iván (sajnos nem írhatom, hogy hétről hétre) de mindig megmondja a tutit, és nem kertel, nincs mellébeszélés. Korrekt módon látja az erőviszonyokat, a játékosokat. Szívesen meghallgatnék vele egy hosszabb beszélgetést, amiben a jelen Barcelonájáról (vagy akár Real Madridjáról) beszél.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.02. 23:00:54

daffy írta:
bármit rátettem volna,hogy a realnál fog megszakadni és oknak azt mondtam volna,hogy hadd röhögjetek.
én is gondoltam,h itt fog megszakadni, hiszen a Barca is ebben a ligában van :D,de azt nem, hogy egy Gijon ellen, azért a sokk :shock: :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
daffy
Madridista

2011.04.02. 22:44:43

ozsimiki írta:Atya Úr Isten :shock: :shock: :shock: ez most sokkolt, jó értelemben.

ekkora meglepetés nem tudom mikor volt, úgy SPORTügyileg sem.

bár általában a nagy rekordok (Jose hazai veretlensége, elképesztő volt) ilyen 0,001%os sansztalan csapatok ellen szakadnak meg.

Amúgy ha nyertek volna,és mi is Villarreal ellen, szerintem akkor is eldőlt volna a bajnokság.

szerk: levproff! sosem volt ilyen. Portot mikor vette át? azelőtt hol dolgozott élvonalban? Mert elképzelhető,hogy még sosem kapott ki otthon, nem hogy kétszer zsinórban :D

Ilyenkor mit gondolhat magában :D:D:D Porto,Chelsea, Inter sima, erre idejövök és persze,h megszakad :(
bármit rátettem volna,hogy a realnál fog megszakadni és oknak azt mondtam volna,hogy hadd röhögjetek.
a meccsről: :D
azt hiszem,ennyi elég is. nem számít,a bajnokság már 3 hónapja elbukott. ilyenkor ismét azt szeretném,amit már hetek óta: adjuk fel a ligát és spóroljunk elsősorban a kupára,másodsorban a bl-re. az est negatívuma az,hogy a Fenoménnak ezt kellett látnia :(
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.02. 22:24:06

Drigo írta:
De mondjuk nem értem, hogy mire ez a nagy felhajtás, ezt is csak a média fújja fel. Pellegrini pl tavaly csak a Barcától kapott ki, a többit mind megnyerte, mégis mindenki el volt ájulva, h Mourinho még 100%-os otthon a Reallal. De hogy egy "hazai" vonatkozást is említsek: Pep igaz, hogy nem volt veretlen otthon 9 évig, de a megszerezhető pontok nagyobb %-t gyűjtötte be Mourinhonál, igaz valamivel kevesebb, mint fele annyi meccsen. Erről még sem beszél senki.
Nem értem ,mit nem értesz :)

Én pl nem a 100%os a Reallal cucctól voltam elájulva, az szerintem sem akkor kunszt, hanem a 2002 óta tartó sorozatától.

Pellegrini egy szezonra vonatkozóan ért el nagyot, úgy elég sok mindenki, elég sok helyen ér el nagy dolgokat. Mourinho rekordja egész bődületes, már Chelseas első éve óta figyelem direkt ezt a rekordot, már akkor is hangzatos volt,de azóta csak bővült, és bővült. Szerintem ez pont nemz az a dolog, amit a média fúj fel, mert -bár nem bírom Jose-t- ez tényleg megsüvegelendő teljesítmény, sorozat.

Nem mostanában lesz ez megdöntve.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.02. 21:55:49

Szánalmas volt a Real. 78 perc ötlettelen, szerencsétlen, nulla foci, majd 12 perc hajtás. Ha úgy játszanak az elejétől, akkor sima 3-0 és kész. Csak maguknak köszönhetik. Cé és Benz nélkül szinte nincs is ésszel rendelkező játékosuk elöl, akik technikás és tud is vmit csinálni. Csak Özil, de őt meg kitették jobbszélre, onnan nem tud mit csinálni...
Drigo
Eurobarca Staff

2011.04.02. 21:51:40

150 veretlen meccs után kapott ki újból otthon Mourinho. Portóval is kapott ki otthon és szerintem a Benfica Leiria duóból is legalább eggyel kapott ki otthon, bár a Leiria-val nagy hot runja volt (ezért is vitte a Porto év közben), lehet, hogy velük nem, majd utánanézek.

De mondjuk nem értem, hogy mire ez a nagy felhajtás, ezt is csak a média fújja fel. Pellegrini pl tavaly csak a Barcától kapott ki, a többit mind megnyerte, mégis mindenki el volt ájulva, h Mourinho még 100%-os otthon a Reallal. De hogy egy "hazai" vonatkozást is említsek: Pep igaz, hogy nem volt veretlen otthon 9 évig, de a megszerezhető pontok nagyobb %-t gyűjtötte be Mourinhonál, igaz valamivel kevesebb, mint fele annyi meccsen. Erről még sem beszél senki.

szerk: Közben utánanéztem, elvileg sem a Benficával, sem a Leiriaval nem kapott ki otthon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Drigo 2011.04.02. 22:04:00-kor.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Enjoy
Capitá del Barça

2011.04.02. 21:29:32

Iszonyatosan jó napom volt eddig is, most pedig ránézek a hírekre, s ilyen mámor fogad :D Áhh, köszönjük Mou! Megcsináltad! :D

Nah, akkor gyors be kell gyűjteni a sárgákat, akiknek kell, aztán jöhetnek is a cserék :D
Kép
levproff
Director del Fútbol

2011.04.02. 20:54:28

Jól indul a madridnak az április.
A hó -papíron- legkönnyebb meccse: vereség. :mrgreen:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Krisztian91
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.04.02. 20:51:29

Húúúúúúúúú úristen !

Ezt ma be kell húzni! Ma kb. el lehet dönteni a bajnokságot, muszáj behúzni! :)

Ez biztos motiválni fogja a srácokat :D
ab1daL
Director del Fútbol

2011.04.02. 20:51:16

Pedig emlékszem a hírre, hogy Mouék mutogatták Preciadonak, hogy mennek a másodosztályba. Nem sikerült Josénak és bandájának hozzásegítenie a Gijónt. :D
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.04.02. 20:49:11

ozsimiki írta:Ilyenkor mit gondolhat magában :D:D:D Porto,Chelsea, Inter sima, erre idejövök és persze,h megszakad :(
Azt gondol magában, amit akar. :) Remélem egy életre megtanulja, hogy vissza kell vennie abból a mocskos nagy pofájából, mert lefogadom, hogy ha nem kezd ki Preciadóval is, akkor utóbbi nem tette volna oda annyira magát ezen a meccsen...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Alberto10
Capitá del Barça

2011.04.02. 20:47:09

Mou egyébként a Sporting meccs előtti sajtótájékoztatón azt mondta, ha kikapnak, elvesztik a bajnokságot. Kiváncsi vagyok, hogy mit reagál ezek után a korábbi nyilatkozatára, amúgy meg remélem igaza lesz, de ehhez ma kell még egy Barca győzelem...Mindenesetre ennél jobb motivációs tényező nincs a katalánok számára. Hajrá!
ab1daL
Director del Fútbol

2011.04.02. 20:39:42

A vereség egyik oka lehet éppen ez volt. :lol:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Válasz küldése