Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
BizonyGame90 írta:
Ma Miami - Boston, kihagyhatatlan
Pedig ebben a szezonban azért nem játszik rosszul a Denverben.Dotn93 írta:Húha ezt érdemes megnézni, Ty Lawson, akiről életemben nem hallottam eddig 11-ből 10 3-ast bevágott, ez rekord!
Azt nehéz lesz, mert nem közvetíti a tévé, de asszem előbb letöltöm. Egyébként JO túl sérülékeny ahhoz, hogy megtartsuk szerintem.MessiFan írta:Bizony nagyon visszaestek.. Pierce és Garnett tartja egyben a csapatot. Murphy-ben bíznak az emberek de szerintem sokkal hasznosabb lett volna egy magabiztos csere Pierce mögé. JO azért nem játszott, mert pihentetik a következő meccsekre. Pavlovic és Arroyo kispadmelegítő...Dotn93 írta:Allen mellett amúgy Davis teljesítménye is látványosan visszaesett az utóbbi időben. JO mér nem játszott?
Ja és Murphyt mi a jó életnek hoztuk? Rém gyenge. Van pár ember akit a jövő évi rosterben nem szívesen látnék (Krstic, JO, de csak azért mert ilyen sérülékeny, Pavlovic, Murphy, ilyen keveset játszva Arroyonak sincs sok értelme, West egyértelműen jobb csere PG)
JO-t én szívesen látnám jövőre is mert a centerek közül ő védekezik az egyik legjobban.
Várom a Miami elleni meccset. Azt is úgy fogom nézni, hogy nem fogok megnézni az eredményt
Bizony nagyon visszaestek.. Pierce és Garnett tartja egyben a csapatot. Murphy-ben bíznak az emberek de szerintem sokkal hasznosabb lett volna egy magabiztos csere Pierce mögé. JO azért nem játszott, mert pihentetik a következő meccsekre. Pavlovic és Arroyo kispadmelegítő...Dotn93 írta:Allen mellett amúgy Davis teljesítménye is látványosan visszaesett az utóbbi időben. JO mér nem játszott?
Ja és Murphyt mi a jó életnek hoztuk? Rém gyenge. Van pár ember akit a jövő évi rosterben nem szívesen látnék (Krstic, JO, de csak azért mert ilyen sérülékeny, Pavlovic, Murphy, ilyen keveset játszva Arroyonak sincs sok értelme, West egyértelműen jobb csere PG)
"Egymás elleni 1:1 utána elvileg az ellentétes konferencia eredmények számítanak nemde?Kalap1988 írta: Ezt én is tudom, de az azt hiszem 1-1...
Ezt én is tudom, de az azt hiszem 1-1...Messithebest írta:Az egymás elleni számít úgy tudom.Kalap1988 írta:Meg kell verni a Miamit, de a mellette lévő két meccset is hozni kell, mert a Lakers is kikapott! Őket megelőzhetjük, jelenleg egál, egál esetén tudja valaki, hogy ki van előrébb? Múltkor már Bob felvetette, mert ő sem tudta, de hátha valaki.
Az egymás elleni számít úgy tudom.Kalap1988 írta:Meg kell verni a Miamit, de a mellette lévő két meccset is hozni kell, mert a Lakers is kikapott! Őket megelőzhetjük, jelenleg egál, egál esetén tudja valaki, hogy ki van előrébb? Múltkor már Bob felvetette, mert ő sem tudta, de hátha valaki.
Ő fogta, de azért Rondot lábbal nem egyszerű megverni, s odapiszkál odaszúr, de tegnap lézengett!Bár múltkor Collison csinált belőle „bolondot” a Pacers ellen!Mindegy fájt Rondonak a háta meg az ujja, elvileg rendbe jött, de lehet megint érezte!Többet nem is akarok a tegnapi meccsről írni, mert csak felhúzGame90 írta:Egymást fogták a meccsen? Mert akkor ez Rondora nézve kicsit cikiBob_Marley írta:Rondo is visszazuhant az 1-2 héttel ezelőtti formájába!Rondo 7 pont, Rose 30…..Rose +24es mutató, Rondo -14…Mondjuk Rajon sosem a védekezéséről volt híres.
Egymást fogták a meccsen? Mert akkor ez Rondora nézve kicsit cikiBob_Marley írta:Rondo is visszazuhant az 1-2 héttel ezelőtti formájába!Rondo 7 pont, Rose 30…..Rose +24es mutató, Rondo -14…