Ebből a meccsből messze menő következtetéseket nem vonhatunk le, és akkor még finoman fogalmaztam

Langyi volt a hangulat, pedig volt tétje a meccsnek, szóval nem értem, hogy miért. Nagyon gyengén védekezett a Wizards, szinte barátságos jellege volt a meccsnek a részükről (vagy ennyit tudnak?), Krstic ilyen bénább csapatok ellen még úgy ahogy jól is védekezik de a jobbak ellen vége, sajnos támadásban is.
Egyébként valaki leírná, hogy melyik poszton kinek m a feladata?
Szerintem:
PG: asszisztok, steal, betörésekből kosár, középtávoli
SG: 3 pontos, középtávoli, palánk alól plusz kicsit block
SF: ugyanaz mint az SG
PF: középtávoli, dunk, low post offense, lepattanó
(remélem az angol szavakkal nem vagyok bajban, kicsit azért is írom, hogy ha butaságot írok, akkor kijavítsatok)
C: lepattanó, zsákolás, kicsit (inkább csak jobb esetben) középtávoli, block plusz szintén low post offense (amikor pattogtatóm a palánk fele a labdát, erő kell hozzá és végül csellel vagy anélkül lefordulok a védőmről, nem:?)
Allen mellett amúgy Davis teljesítménye is látványosan visszaesett az utóbbi időben. JO mér nem játszott?
Ja és Murphyt mi a jó életnek hoztuk? Rém gyenge. Van pár ember akit a jövő évi rosterben nem szívesen látnék (Krstic, JO, de csak azért mert ilyen sérülékeny, Pavlovic, Murphy, ilyen keveset játszva Arroyonak sincs sok értelme, West egyértelműen jobb csere PG)