Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
SPORT-on már régebb óta írnak Rossiról, én nem bánnám, de ezt majd nyáron, a szezon végeztével folytatjuk.S.Agüero írta:http://www.hatharom.hu/article/784ee3-r ... rcelonahoz
Remélem ez igaz...
Jól jönne már nekünk egy csatár. minőség csere lenne. vagy ha kezdőbe akarnánk akkor lehet pedro ülne a padon.
remélem nem kacsa, bár nem láttam még mundon meg sport.es-en se.
Már leírta itt valaki nem is olyan rég már nem tudom melyik topikban, attól, hogy mi gondolunk rá, nekik a játékuk nem romlik.Ilúvatar írta:Skacok. Triplázásra még ne gondoljatok.
Főleg BL miatt.
Egyetértek. Már 2009ben is extázisban voltam a BL döntő után kb egész nyárig, utána jöttek a maradék 3 kupák, utána meg egyenesen mint az álom. Kb az Inter elleni meccsig extázisban. Csodás lenne megint, de most 2x annyira, mert mindenhol mi intézzük el a Madridot. Szóval holnap kezdődhet az 1. felvonás! Bajnokságban egy X-el is megelégednék, hiszen tartaná a 8pontot, kupában és a BLben pedig nincs mese, nyerni kell.levproff írta:Úristen mekkora dolog lenne újból triplázni!![]()
Most belegondoltam, kirázott a hideg. Nagyon várom a Clasicó-kat.
Mi azt beszélünk, amit akarunk.barca0417 írta:Még ne is beszéljünk a triplázásról..
És most még édesebb lenne, mert mindenhol a Madridot múlnánk felül. Ezért is KELL most triplázni! Engem igen komolyan megrázni, ha csak a kupát is "odaadnánk" nekik. Remélem minden a lehető legjobban alakul majd, mert most ki kell használni, hogy a világ tetején vagyunk. Sajnos semmi sem tart örökké, de ezt a jó időszakot jó lenne minél szebbre varázsolni. (szinte már el is felejtettem azt, amikor csak 6. helyen végeztünk a bajnokságban...)levproff írta:Úristen mekkora dolog lenne újból triplázni!![]()
Most belegondoltam, kirázott a hideg. Nagyon várom a Clasicó-kat.
Szerintem a B csapat játékosaira gondoltDrigo írta:Ezt hogy érted?MessiFan írta:Egyébként lenne egy kérdésem.
Az edzéseken hány olyan játékos szokott részt venni akik nem a hivatalos keretbe tartozik? Szoktam látni ismeretlen arcokat képeken, videókon.
Az edzésen csak olyan játékosok vehetnek részt, akik vagy az első, vagy a második keret tagjai. rajtuk kívül senki más.
Akikre Te gondolsz, szerintem az edzői stáb tagjai. Rajtuk kívül max a videósokat, meg a fotós tagot láthatod, de ők meg "utcai" cuccban nyomják. Ritkán lehet, egy-egy különlegesebb személy is az edzésen, de arra úgyis felhívják a figyelmet, meg ő sem áll be a srácokhoz labdázgatni.
Ezt hogy érted?MessiFan írta:Egyébként lenne egy kérdésem.
Az edzéseken hány olyan játékos szokott részt venni akik nem a hivatalos keretbe tartozik? Szoktam látni ismeretlen arcokat képeken, videókon.
Nem Marc Crosas?MessiFan írta:Én emlékszem a srácra. Sajnáltam hogy vele együtt elment... basszus nem jut eszembe a neve. O betűvel kezdődik és a Sportingba ment de már nem ott játszik...![]()
Mind1 szóval ők ketten egész jók voltak, de nem elég jók. Én Botíát szívesen elnézném ismét a Barcában de nem szabad az átigazolásokról beszélni
Én nem is tudtam, h Barca nevelés, nem is figyeltem fel rá.Jó kis magas Piqué-és testfelépítése van.Piqué is a Zaragozánál kezdte.Barcaman1993 írta:"Könnyen elképzelhető, hogy a Barca több szempontból is kedvezően igazolhat a nyáron védőt, ír erről a sport.es.
Alberto Botía, mert hogy róla van szó, a héten bekerült a L'Equipe álomcsapatába, ami önmagában véve is kitűnő referencia, ám ha hozzávesszük azt, hogy Manolo Preciado a Sporting vezetőedzője egy nyilatkozatában arról beszélt, a játékos előbb-utóbb visszatér majd anyaegyesületéhez, akkor az már több, mint eshetőség.