Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És itt Mou az edzőmahitoo írta:Ezt csak El Clasiconak lehet csúfolni... A Madrid tördel, ez tény, de mi lélektelenek vagyunk, néha úgy látom félünk is a belemenésektől. Ilyen meccset vagy olaszoknál látok, vagy ha Mou az edző... De mi akkor is rohadt gyengék vagyunk.
Jah! Piquet, Busi, Pedro, Villa rém gyenge ma este.
Szerinted eddig ki csinált többet, Pedro vagy Villa? Szerintem egyértelmű, Villa legalább "akar".lluisllach89 írta:És Villa nyugodtan pályán lehet? Végülis szeretünk jótékonykodni.TT írta:Afellay-Pedro cserét akarok!
Lui megválaszolta a jeléenlegi problémáink oká!Zozzy 5 írta:nem tudom elképzelni, hogy bárkit is leordítsonBob_Marley írta:Viszont fanyalogni, meg felesleges......Mert 1 gól ide, s midnen, de minden gyökeresen megváltozik!Pepe fejese elég durvára sikeredett!
Nehéz ezt kimondani, de a 0:0 ránk nézve hízelgő!Pep 1-2 embert remélem leordít, több futás kell, s akkor nem tudnak szabálytalankodni!!!!!!!!!elvégre hiteltelen is lenne, a fiúk azt csinálják, amit mondott, ez eddig guardiola veresége. kiküldte ugyanazzal őket amivel szokta, egy fikarcnyival se más. széljátékunk abszolút nincs. az meg, ahogy folyamatosan bejátsszuk a labdát a legszűkebb zónába és nem veszik észre h ez nem zsír az vmi félelmetes.
És Villa nyugodtan pályán lehet? Végülis szeretünk jótékonykodni.TT írta:Afellay-Pedro cserét akarok!
Sajnos ez van...hát fociból nem sokat látunk és azt a keveset is a real hozza
Tudtam hogy ezzel jön valaki, Pepe piros. Utólag nem kell elszámolni, mert sárgát(!) kapott volna, mondjuk ez már szégyen, de akkor utána meg visszafogja magát. Ennyi.Varga írta:Tördelik a játékot, de nagyon, akárhányszor megindulhatunk felrúgnak, ellöknek, és ha ez sem jön be, akkor két kézzel lerántanak, s mindezt sárga lap nélkül. Pepét már ki kellett volna küldeni. Az a favágás és reklamálás minden egyértelmű vagy nem egyértelmű szituációnál az undorító. Szerintem.. ismerőseim 90%-ának ez tetszik.
Piqué előrefutásai veszélyt hordoznak magával minden alkalommal, csak sajnos a mi kapunkra. Rendszeresen eladja a labdát, úgy mint Busquets. Pinto jó. Iniesta és Xavi remekbe szabott ütempasszai, pedig most valahogy nem jönnek. mind1 simább meccset vártam, de meg kell lennie.
A cél nem szentesíti az eszközt.. Én ehhez tartom magam, remélem igazságot szolgáltatunk és nyerünk.
Visca el Barca!
Igen, az igaz, de ez a Real Madrid, ez egy döntő! Hogy lehet ilyen lélektelen szarral pályáralépni? Mi ez?ab1daL írta:A Chelsea ellen is hasonló volt a szitu, a benga terminátorok törtek zúztak, és mi ez ellen a taktika ellen, nemtudunk mit csinálni. Fel kell rázni a fejeket a félidőben!
nem tudom elképzelni, hogy bárkit is leordítsonBob_Marley írta:Viszont fanyalogni, meg felesleges......Mert 1 gól ide, s midnen, de minden gyökeresen megváltozik!Pepe fejese elég durvára sikeredett!
Nehéz ezt kimondani, de a 0:0 ránk nézve hízelgő!Pep 1-2 embert remélem leordít, több futás kell, s akkor nem tudnak szabálytalankodni!!!!!!!!!