Élő közvetítések
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Eddig 5 perc alatt többet csináltunk,mint az első 45-ben.
Ez kell.
Fecó,ez természetes. de pepétől mondjuk megszokhattuk az ilyeneket.
Ez kell.
Fecó,ez természetes. de pepétől mondjuk megszokhattuk az ilyeneket.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Messithebest
- Director del Fútbol
Pedrito ezt majdnem beakasztotta! GYERÜNK!

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
-
- Director del Fútbol
VÉGRE VALAMI! NEM LEÁLLNI? GYERÜNK GYERÜNK!!!!!!!!!!

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
érzed,hogy kicsit más...!Fecooo írta:pepe is megcélozta a nézőket, de erről nem lesz cikk a marcán, ebben mindenki biztos lehet...
pepe is megcélozta a nézőket, de erről nem lesz cikk a marcán, ebben mindenki biztos lehet...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Végén még jobb lennecsababarca írta:socio66 írta:na nézzük,remélem pep felrázta a srácokat.
ritkán van ekkora para bennem.
Bennem is, érződik,hogy ez már direktbe megy egy kupáért![]()
Apró kis gólokkal meg kéne őket zavarni az elején

Én attól nem tartok, hogy ne találnánk be, azért ehhez a játékhoz, nagy koncentráció kell a Madrid részéről, s telik múlik az idő....s!

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
socio66 írta:na nézzük,remélem pep felrázta a srácokat.
ritkán van ekkora para bennem.
Bennem is, érződik,hogy ez már direktbe megy egy kupáért

Apró kis gólokkal meg kéne őket zavarni az elején

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Hajra Barca mindenekfolottt!!!!!!!!!!! jo meccsezest skacok! Mondjatok el egy imaat hatha megsegit minket valaki ott fentrol.
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
-
- Capitá del Barça
Na isten adja meg hogy egy érdekesebb 2.félidőt lássunk.
Meccs végén találkozunk
Meccs végén találkozunk

-
- Director del Fútbol
Keita is akar, hozzuk be. Nincs, 0, áá, sírok.TT írta:]
Szerinted eddig ki csinált többet, Pedro vagy Villa? Szerintem egyértelmű, Villa legalább "akar".

Jobb meccset testvéreim!
-
- Capitá del Barça
És itt Mou az edzőmahitoo írta:Ezt csak El Clasiconak lehet csúfolni... A Madrid tördel, ez tény, de mi lélektelenek vagyunk, néha úgy látom félünk is a belemenésektől. Ilyen meccset vagy olaszoknál látok, vagy ha Mou az edző... De mi akkor is rohadt gyengék vagyunk.
Jah! Piquet, Busi, Pedro, Villa rém gyenge ma este.

-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
ezt a kupat igy nehez lesz megnyerni... Murinho antifocija eddig a nyero. Koszonjuk a Barca istenenek hogy 0-0. Visca El Barca!!! s meg hatravan ezenkivul a szezonba 2ilyen merkozes... mar elore tartok attol hogy serulesekkel halmozva leszunk amire lejarnak az el clasicok.
-
- Capitá del Barça
Remélem Pep beszél a fejükkel.
Amikor gólhelyzetbe kerül a Reál akkor nekem Pinto miatt felmegy a vérnyomásom
Piquének pedig nem kellene mindig előre indulnia mert rendszeresen elveszti a labdát.A látottak alapján a Reál jobban megérdemli a Kupagyőzelmet,de nefeledjük van még 45 perc(hacsak nemlesz hosszabbítás).
Amikor gólhelyzetbe kerül a Reál akkor nekem Pinto miatt felmegy a vérnyomásom

Piquének pedig nem kellene mindig előre indulnia mert rendszeresen elveszti a labdát.A látottak alapján a Reál jobban megérdemli a Kupagyőzelmet,de nefeledjük van még 45 perc(hacsak nemlesz hosszabbítás).
Ha nem lenne ennyi szabálytalanság akkor sokkal jobb lenne a meccs, de így a Real gyors támadásai diktálnak. A barcának is tempót kell váltania ha nyerni akar.
Szerinted eddig ki csinált többet, Pedro vagy Villa? Szerintem egyértelmű, Villa legalább "akar".lluisllach89 írta:És Villa nyugodtan pályán lehet? Végülis szeretünk jótékonykodni.TT írta:Afellay-Pedro cserét akarok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TT 2011.04.20. 22:30:50-kor.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Lui megválaszolta a jeléenlegi problémáink oká!Zozzy 5 írta:nem tudom elképzelni, hogy bárkit is leordítsonBob_Marley írta:Viszont fanyalogni, meg felesleges......Mert 1 gól ide, s midnen, de minden gyökeresen megváltozik!Pepe fejese elég durvára sikeredett!
Nehéz ezt kimondani, de a 0:0 ránk nézve hízelgő!Pep 1-2 embert remélem leordít, több futás kell, s akkor nem tudnak szabálytalankodni!!!!!!!!!elvégre hiteltelen is lenne, a fiúk azt csinálják, amit mondott, ez eddig guardiola veresége. kiküldte ugyanazzal őket amivel szokta, egy fikarcnyival se más. széljátékunk abszolút nincs. az meg, ahogy folyamatosan bejátsszuk a labdát a legszűkebb zónába és nem veszik észre h ez nem zsír az vmi félelmetes.
Le a kalappal a Madrid előtt, nagyon harcosak, s lehetí rni favágás, s stb, de "más" lehetőségük nincs, hogyha olyanok vannak a csapatban akik 3-4 passzal kipasszolnak mindenkit!Kiemelném Khedirát, Messit, Xavit teljesen kveszi a játékból!
Jóval több futás kell tőlünk!Afellay-t be lehetne hozni, harcos lendületes, s Pepe oldalán pirosat is kicsikarhatna!

- mahitoo
- Entrenador del Barça
Ezt csak El Clasiconak lehet csúfolni... A Madrid tördel, ez tény, de mi lélektelenek vagyunk, néha úgy látom félünk is a belemenésektől. Ilyen meccset vagy olaszoknál látok, vagy ha Mou az edző... De mi akkor is rohadt gyengék vagyunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mahitoo 2011.04.20. 22:31:13-kor.
Puhl Sanyi szerint két kiállítás maradt el... egyszerűen undorító, amit művelnek!
pontosan ezért csinálta a cirkuszt műgirnyó...
pontosan ezért csinálta a cirkuszt műgirnyó...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.04.20. 22:31:09-kor.
-
- Director del Fútbol
És Villa nyugodtan pályán lehet? Végülis szeretünk jótékonykodni.TT írta:Afellay-Pedro cserét akarok!

Afellay-Pedro cserét akarok!
Sajnos ez van...hát fociból nem sokat látunk és azt a keveset is a real hozza