Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
shutterisland
Director del Fútbol

2011.08.01. 22:29:49

érdekes lesz a kezdőnk, az első meccsen mindenképp.

1 héttel a meccs előtt érkezik meg a copás különítmény, szóval lehet, hogy ők nem fognak játszani még az első meccsen? ha így lesz, akkor afellay sérülése és jeffren távozása esetén így tudom elképzelni a kezdőt :

vv - abidal,pique,puyol,jds - busqets,xavi,thiago - pedro,villa,iniesta

egyedül a jobb védő poszt, ami zaccos lehet, de majd meglátjuk.
csak kemény lesz, ha a vakáció után 1 héttel már a világ 2. legerősebb csapata ellen térnek vissza a pályára a copások...vagy éppen alexis, az új szerzemény.
haze71
Entrenador del Barça

2011.08.01. 18:07:58

pageup91 írta:
Illetve ha már ezeket megkérdeztem akkor már ezt is: Nem tudja valaki hogy hogyan kell Barca memberré válni (hivatalos tag a kedvezmények miatt, ez mennyi idő, hol kell megcsinálni stb)
A kártyát nem kell "kiváltani"! Egyszerűen befizeted az éves díjat (2011-ben 50-60.000 forint körül volt, nem emlékszem pontosan), majd ha az megérkezik Barcelonába, kérnek tőled mail-ben egy arcképet, és pár héten belül megkapod az arcképes igazolványodat.
Ezzel kedvezményesen vásárolhatsz jegyet, ingyenes a stadiontúra és 5-% kedvezmény a Botigában és postán megküldik havonta (kéthavonta) az aktuális képesújságot. Ja és szavazhatsz (személyesen) pl elnökválasztáskor :)
haze71
Entrenador del Barça

2011.08.01. 18:06:49

Bocsi, töröljétek ezt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára haze71 2011.08.01. 18:08:48-kor.
sjd
Llegenda del Barça

2011.08.01. 17:43:40

ab1daL írta:Fernando Teixeira Vitienes
jaj nekünk :? [-o<
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.01. 17:12:31

Kihirdették a Szuperkupa bíróit. Az első mérkőzésen Fernando Teixeira Vitienes, a visszavágón David Fernández Borbalán fújja a sípot.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.07.20. 13:39:44

pageup91 írta:Hello, Azért írom ide mert nem volt ötletem hogy mihez írjam és ehez kapcsolodik valamennyire.

Szóval szeretnék jegyet vásárolni a Barcelona Real Madrid szuperkupa meccsre csak nem igazán értem hogy hogyan is működik a Barcelona hivatalos oldalán keresztül, mert az az oldal kb annyira segítőkész, mintha egy csigát kérdezgetnék az integrálás szabályairól. Szóval ha valaki vásárolt már jegyet ott neten keresztül magyarázza már el nekem plz hogy pontosan hogyan is megy, (pl hogyan kapom meg jegyet, hogy kell fizetni paypal/ valami más kártya, stbstb)

Illetve ha már ezeket megkérdeztem akkor már ezt is: Nem tudja valaki hogy hogyan kell Barca memberré válni (hivatalos tag a kedvezmények miatt, ez mennyi idő, hol kell megcsinálni stb)

Plz vagy ide a fórumba vagy privát üzenetben küldje el nekem Thx
Szóval ki választod, hova, milyen kategóriába, mennyiért szeretnél ülni, ezután nyílván bankkártya adatokat meg kell adni, az összeget pedig leveszik róla.

A jegyeket a spanyol barca jegyet áruló oldalak, általában a spanyol hoteledbe, ahol megszállsz oda szokták szállítani, inkább az angolok küldik ki a címedre.

A socio kártya egyszeri kiváltása 1500-2000 euro, majd megkérdem az ismerősömtől, mert neki van, azután évente kell asszem ilyen 100.000 Huf értékben befizetni a klub részére.

Nekem már megvan a jegyem, sok szerencsét hozzá, ha vmi esetleg nem világos, írj rám nyugodtam. :wink:
Kép
pageup91
Barça B
Kapcsolat:

2011.07.20. 12:39:48

Hello, Azért írom ide mert nem volt ötletem hogy mihez írjam és ehez kapcsolodik valamennyire.

Szóval szeretnék jegyet vásárolni a Barcelona Real Madrid szuperkupa meccsre csak nem igazán értem hogy hogyan is működik a Barcelona hivatalos oldalán keresztül, mert az az oldal kb annyira segítőkész, mintha egy csigát kérdezgetnék az integrálás szabályairól. Szóval ha valaki vásárolt már jegyet ott neten keresztül magyarázza már el nekem plz hogy pontosan hogyan is megy, (pl hogyan kapom meg jegyet, hogy kell fizetni paypal/ valami más kártya, stbstb)

Plz vagy ide a fórumba vagy privát üzenetben küldje el nekem Thx
Bobberto
Capitá del Barça

2011.07.17. 10:49:49

Tocy írta:Mikor lesz a Szuperkupa?
2011.08.14. 22:00 Real Madrid - FC Barcelona
2011.08.17. 23:00 FC Barcelona - Real Madrid

Hacsak még nem változtatnak rajta, de kétlem :)
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.17. 10:41:11

Mikor lesz a Szuperkupa?
salas9
Entrenador del Barça

2011.05.07. 22:43:51

bzozo írta:azért itt megjegyezném hogy ma a futsal csapat lenyomta a királykupában a madridi csapatot 4-3 arányban és megnyerte a kupááát!! VISCA CATALUNA
Igen, igen! Láttam a meccset, hatalmas volt :D Jómagam is futsalozok, és élmény nézni ezeket a srácokat, néha úgy teszik veszik a lasztit ahogy a nagypályás fiúk 8) :D
Kép
bzozo
Jugador d'estrella

2011.05.07. 22:38:31

azért itt megjegyezném hogy ma a futsal csapat lenyomta a királykupában a madridi csapatot 4-3 arányban és megnyerte a kupááát!! VISCA CATALUNA
VISCA EL BARCA
bzozo
Jugador d'estrella

2011.04.22. 22:48:36

Üdv

Elnézve a hozzászólásokat nem sok mindent mondhatok még. Csak annyit hogy örök szerelem sosem múlik el és kitartok mellette mindenek ellenére is.

Szurkolo vagyok és a csapatért és csakis a BARCAért szurkolok mindig mindenhol !!! :twisted: :D
VISCA EL BARCA
Boixos
Llegenda del Barça

2011.04.22. 10:57:47

sajnos meglett amitől egy kicsit tartottam, a madrid sokkal motiváltabban játszott, mint mi, ezért lett az övék az általuk egyébként évek óta magasról leszrt spanyol kupa. ugye, ugye, van olyan szitu, amikor "az éhesnek a keserű is édes", nem viccből ünnepelték úgy a győzelmüket, mintha 100 bl-t nyertek volna egyszerre. gondolom, innentől ők lettek a 23. század csapata... mondjuk azért a valós hozzáállásukat híven tükrözte ramos buszos bugija, amihez külön gratulálok annak a fallosznak. de köszönöm is neki, mert a szomorúság után, ezen már felszabadultan tudtam röhögni. :lol:
mindegy, felejtsük el ezt az egészet és a jóllakottságot is, nekünk legalább annyira kellett volna csúszni-mászni a győzelemért, ahogy azok a gyökerek tették, csak mondjuk kevesebb aljassággal, vagy inkább anélkül.
pepnek nagyon össze kell rántani fejben a brigádot, mert biztos vagyok benne, h a madrid innentől azt hiszi, h világverő csapatuk van. éppen ezért kellene lezárni nekik ezt a hirtelen jött karácsonyt és helyretenni a dolgokat bl-szinten is.
lesz munkája az edzőnknek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.04.21. 19:20:49

Szívem szerint kezdeményeznék egy spanyol játékvezetői ellenes klub megalapítását. Nem nagy merészség kijelenteni, hogy gyorsan nagy tábora lenne ennek a klubnak...

Természetesen nem csak Undiano Mallenco miatt vesztettük el a kupát, de nagy érdeme van neki is ebben. Arbeloának és Pepének nem lett volna szabad nemcsak a meccset, de már az első sem befejeznie! Erre nem történt semmi, partner volt a durva, alattomos madridi játékban. Ez felháborító.

Viszont amennyi rossz szó érheti a bírót, annyi simán érheti a saját csapatunkat is. Egyszerűen nem tettek meg mindent azért, hogy megnyerjék a Király Kupát. Egy egész félidőt ajándékoztunk az ellenfélnek, ami megbosszulta magát. Bár még így is meglehetett volna a kupa, ha szerencsésebbek vagyunk a második félidőben. De hát nem 45 perc alatt kell megnyerni egy meccset, hanem 90 (vagy hosszabbítás + tizik után) perc alatt.

Ennyit számít, hogy nincs egy jó Pedrónk, nincs egy jó Villánk és Messit egyszerűen eltüntetik a pályáról.

Nem gratulálok a Realnak, mert nem szolgáltak rá maradéktalanul a kupára, de remélem ebből is tanulunk és vérszemmel fogunk visszacsapni nekik a Bajnokok Ligájában!

VISCA EL BARCA!!!
Kép
Kép
Kép
Jorginho11
Barça C

2011.04.21. 19:17:01

Sziasztok!
Szerintem semmi ok az aggodalomra egy elveszített kupadöntő miatt! Magukhoz képest gyengébben játszottak a fiúk, de én azt sem mondanám, hogy a Real jobb lett volna. Sajnos benne van egy ilyen helyzetben, mikor két csapat harcol a triplázásért, hogy mindhármat nem tudja megnyerni egyikük. Főleg ha a másik kispadján egy olyan edző ül, aki a csapat játékát sokkal inkább az eredményességnek, mint a szép futballnak rendeli alá. Tisztelem, becsülöm a csapatot, mert soha nem adják fel filozófiájukat, hűek maradnak elképzeléseikhez és szerintem ez teszi őket ennél a Madridnál sokkal jobbá. Lehet, hogy egyesek már (megint) temetik őket, de ha belegondolunk, egy-egy kisebb kisiklás után már hányszor hallottunk ilyet! De a csapat mindig bebizonyította, hogy képesek megújulni, új erőkre kapni. Szerintem ez most is így lesz, és remélhetőleg a bajnoki trófea mellett egy BL-trófeának is örülhetünk!
VISCA BARÇA! VISCA CATALUNYA!
d
Entrenador del Barça

2011.04.21. 15:14:00

Mindenki kicsit más kontextusban látja a dolgokat. A meccs képét nem nézve most, szigorúan a végeredmény miatt nem érzem magam különösen csalódottnak. 18 éve vagyok Barca drukker, az elmúlt pár év sikerkorszaka, a megnyert címek és el classicok egy hihetetlen öröm volt számomra. De én minden el classiconak, bajnokságnak és BL-nek úgy indulok neki, hogy na most vége van a jó sorozatnak, mert nem tarthat örökké minden. Minden további klasszikus győzelmet és megnyert kupát egy ajándéknak tekintek. Fájdalmas emlékként őrzöm azokat az időket, amikor szégyenszemre kieső hely közelébe kerültünk a bajnokságban, amikor - akárcsak tavaly a Madrid - harmadosztályú csapat ellen búcsúztunk a kupában, mikor jöttek-mentek a játékosok, a játékunk hullámzó volt, a csapategység romokban. Ezek után még mindig nem tudom tragikusan felfogni egy kupadöntő elvesztését. Bajnokfavoritok vagyunk és egyelőre még van a Real ellen két meccsünk a BL elődöntőben is. Ha helyt állunk tisztes futballal, esetleg tovább is jutunk én nem fogom kudarcként megélni az évet.

Természetesen az erőviszonyok azt diktálják, hogy mi nyerjünk meg mindent, de még a legnagyobb csapatok sem nyertek meg mindent. A galakatikusok sem tripláztak soha. Meg tudtuk mi is olykor őket szorongatni. Amíg méltóak vagyunk a Barcelona hagyományaihoz nem fogom felvágni az ereimet.
hectorvti
Barça C

2011.04.21. 14:04:40

Sziasztok, igaz ez az első fórum hozzászólásom, de azt hiszem el kell ezt is kezdeni valamikor :P. 2004 óta vagyok Barca drukker akkoriban R10 miatt szerettem meg a csapatot azóta ő már nincs és (érdekes a sors) nem lettem Milán szurkoló a szívem örökre gránátvöröskék színű lett. Olvasgatom napi szinten ezt a fórumot (szóval jelent voltam). A Királyi Kupa döntőjének elvesztése miatt szomorúság töltött el de mindennek két oldala van azt hiszem jobb most egy pofon mint pl. BL madridi visszavágóján. Talán ez a kis affér észhez téríti a csapatot. A meccset nézve úgy láttam, hogy a madrid tüzesebben harcolt úgy játszottak mintha csak ezt a kupát tudnák megszerezni és nekik ez is volt a legfőbb serleg idén. Mivel ez egy meccses (nincs visszavágó) úgy gondolták, hogy megfogható a Barca...és igazuk lett! Nem temetném a csapatot, hiszen a bajnokság nagy eséllyel meglesz és nálam ez az első számú, a BL is meglehet de az még odébb van.
Amit hiányolok az az, hogy nincs "minőségi" cserénk. Míg a madridnak ha úgy tetszik a 2. sora is ütőképes(Hiquain, Benzema, Adebayor, stb), addig nekünk szinte csak a b csapatból vannak jelöltjeink, félreértés ne essék nem azt mondom, hogy nem jó az utánpótlás csak a rutin stb....Egy Messi nem elég ha van, kellene még oda egy 100% Villa és Pedro na meg Bojan. Puyol is nagyon hiányzik a csapatból. Szerintem a srácok elfáradtak, Messiben is amennyi meccs van csodálkozom, hogy még bír egyáltalán menni!
Aki nagyon felhúzott nem csak ezen a klasszikuson az Pepe...ment volna inkább cselgáncsra iszonyat brutális belépői vannak, a gond hogy nagy esetekben ezt nem bünteti a spori úgy van vele hogy már megszoktuk, Messit teljesen levette a pályáról...sajnos
Forcabarca8
Capitá del Barça

2011.04.21. 12:22:04

én csalódott vagyok,mert már nagyon hozzászoktam a jóhoz :( :oops: mert annyi mindent megnyertünk mostanában: nem csak kupákat, hanem elismerések sokaságát és nem mellékesen azt, hogy a Barcát már azonosítják a szép focival, ami a legnagyobb érdem,amit el lehet érni a labdarúgásban,szóval megszokott dolog volt hogy mindig mindenben a legjobbak vagyunk.Csak sajnos, tegnap este elveszítettük a döntőt, ráadásul a RealMadrid ellen, akiket az általam (és sok Barca szurkoló által) legkevésbé kedvelt (és még finoman fogalmaztam) edző irányít: José Mourinho.
A tegnap este tanulságos, és újra előkerült 1-2 olyan hiba, amik hogyha megy a szekér senki se beszél róla (miért is kellene...) 3jutott rögtön eszembe:
- szűk keret: mindenki emlékszik 2006,BL döntő,csereként beállva Larsson és Belletti "nyerte" meg nekünk a meccset.a padon már nincs senkink,aki elég rutinos és megfelelő kvalitású. Keita nem számít ide szvsz.
- távoli lövések hiánya: húzós pillanatokban nem se lövünk többet, pedig kellene.igaz,ez a játékunkkal is együtt jár,de lehetne többször próbálkozni
- az ilyen típusú csapatok ellen nem tudunk mit csinálni: ez taktikai és morális is hiba is talán,de ezzel Pepnek kellene valamit kezdenie.

De: büszke vagyok a fiúkra a második félidőben mutatott játék miatt! Am egy kupadöntő vereség miatt biztosan nem fogom temetni,szidni a csapatot.örök kedvencek maradnak,büszke vagyok arra,hogy Barcelona szurkoló vagyok,a sikerek meg jönni fognak!

FORCA BARCA
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.04.21. 12:08:57

óriási csalódás volt a mérkőzés. Leginkább, hogy talán 2 olyan helyzet vol, amire azt mondom, nah ebbe volt elgondolás fantázia, nem csak rárúgom aztán arra megy arra, nem nem.
Múlt heti x után írtam, a madridnak a hozzáállása sokkal jobb, eredményesebb. Ha nekiálltunk egy kontrának addig gondolkodtunk amíg vagy elvették, vagy elbactuk vagy visszaértek.. A kapura alig voltunk veszélyesek, a labdabirtoklási fölény meg egy nagy lónak a bizonyosát éri, pedig a 2. félidőben jól játszottunk, de ha helyzetet kéne csinálni, rálőni.. mindenki tovább passzolja, hogy még cifrább legyen.

óriásit kell javulni, főleg fejben, Villának ultimátumot adni, mert ez értékelhetetlen, torgelle sanyi szint.. helyzetre játszani, gólra játszani, győzelemre.. küzdöttünk küzdöttünk, de én nem éreztem azt az átütő lendületet akarást, amit a túloldalon éreztem. Ezen kell javítani és nem lesz gond. De ez fejben dől el.

Grat a madridnak, lassan 3 év után csak nyertek egy mickey egér kupát, de akkor is. :D
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
samy85
Capitá del Barça

2011.04.21. 10:39:36

Hát srácok valami fura történik velem, mert nem vagyok csalódott. Sőt azt hiszem ez egy kis revans vágyat ébreszt a srácokban..... És az hogy minden portálon forum oldalon arról beszélnek hogy a Barca korszaknak vége... leáldozott a Katalánoknak... ez azért mégis csak + motiváció nem?
Azt hiszem tegnap tipikus egygólos meccs volt.. ezt az 1 gólt a Madrid szerezte... ennyi... de azt kell mondanom amit elterveztek azt jól csinálták... a 2. félidőben azért jok voltunk... nem érheti a fiukat rossz szó.. jön a osasuna.. meg kell verni őket, és a bajnokságot behúzni... ennyi

Ja még annyi hogy a Madridi szereplés létfontosságú lesz innentől, ami a Bl-t illeti
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
ab1daL
Director del Fútbol

2011.04.21. 10:36:23

Robcsyy írta:http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... l-2074085/ :lol: :lol: :lol:

látszik, hogy nincsenek hozzászokva az ünnepléshez... :lol:
Megremegett a keze a kicsi szívemnek. :lol:
Szerk.: Shakira tegnap: :lol: http://www.youtube.com/watch?v=tZ1eyDxPdBg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2011.04.21. 10:42:14-kor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.04.21. 10:33:30

http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... l-2074085/ :lol: :lol: :lol:

látszik, hogy nincsenek hozzászokva az ünnepléshez... :lol:
margarin
Jugador del Barça

2011.04.21. 10:07:46

A vereség belefér hisz a Barca is egy csapat ,emberekből áll akik bizony láthatóan elfáradtak..

Én úgy érzem csak az lehet a gond hogy nagyon felhoztuk a Madridot ,most még erősebbek lesznek ,Mou és a játékosai kezdik elhinni hogy lehet keresnivalójuk a BL ben.

Tisztelem becsülöm Mo t,de jobb lenne neki a Kuvaiti bajnokságban,ott nem gond a bunkerfoci,itt viszont tönkreteszi ezt a gyönyörű játékot.
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
pitta19
Jugador d'estrella

2011.04.21. 09:47:33

A futballban nincs verhetetlen csapat, és ez alól a Barcelona sem kivétel. És részemről ennyit a tegnapi meccsről. Nagyon sokan előttem leírták a véleményüket én újabbal nem traktálnám kedves szurkolótársaim.
Persze keserű a szőlő, de annyi szép percet okoztak a fiúk az elmúlt években. Általában itt ismerszik meg az igazi szurkoló, mert ilyenkor kell igazán kiálllni a csapat mellett.
Sokmindenkivel én személy szerint elégedetlen voltam a tegnapi meccsen, de az elmúlt évek makulátlan teljesítménye annyira elkényeztetett minket, hogy néha már a realitás talajáról elrugaszkodva állítottunk mércét a csapat felé. Ők is emberek, és ez tegnap is bebizonyosodott, sajnos.
Ami hihetelen, az Mourinho formaidőzítése: tavaly egyszer kaptunk ki négy meccsen az intertől, mégis ők örülhettek a végén.
Idén ugyanez a felállás. Összel sima pofon a Madridnak, hétvégén iksz és az idény egyik legfontosabb meccsén kikaptunk. 3 klasszikus közül egyszer vonultak le a fiúk vesztesen, mégsem örülhetünk a statisztikának.
Ami legfontosabb lehet most Pep részéről, hogy felrázza a csapatot hétvégre, és erre kiváló ellenfél lehet az Osasuna, mert meg kell mutatni a világnak, hogy nem felejtett el focizni a Barcelona, és annyira ne érezze nyeregben a Madrid magát a BL meccsekre. Mondjuk magas lóról lehet nagyot esni...
LM10
Director del Fútbol

2011.04.21. 08:58:58

A tegnapról:

Az 1. félidő semmi nem volt. Nem is akarok róla írni, 0 volt, csak a a kakaskodás ment.

A 2. félidőben már az első percekben látszott, hogy ez a miénk lesz. Ha itt lövünk 1 gólt akkor miénk a dolog. Kiemelném az egész csapatott tényleg, Pinto,Mascherano,Iniesta,és Pedro voltak nálam a legjobbak, de a többiek sem vallottak szégyent, még Villa sem szerintem, akinek nem egy jó megmozdulása volt.

És a hosszabbításban is azt folytattunk amit a 2. félidőben abbahagytuk, amíg C.R. betalált....itt ért véget a dolog.

Már tegnap is írtam, hogy ilyen helyzetben nem tudok őszintén gratulálni a realnak, ezért ezt nem is teszem meg. Nálam nem a kupa bizonyítja, hogy ki az erősebb, mert az látszik a pályán. És itt a válasz arra a kérdésre, hogy az aktuális legjobb csapatnak törvényszerű-e hogy nyerjen mindent...NEM. Tavaly az Inter gyengébb képességekkel kiejtett, most ezt csinálta a real is. Jöhet ide minden madridista, hogy így meg úgy játszott a 2 csapat, de szerintem feltűnt a meccsen az amiket most leírtam.

Tegnap ebben a pillanatban ideges voltam, de most átgondolva megnyugodtam. Láttam a keserű arcú Barca játékosokat, és most olyan düh és csalódottság lehet bennük, amit felhasználhatnak a BL meccsekre. Na én ezt a topicot csak augusztusban fogom újra igénybe venni, most jöhet a bajnokság lezárása minél előbb, majd a BL párharcok!
Válasz küldése