én csalódott vagyok,mert már nagyon hozzászoktam a jóhoz

mert annyi mindent megnyertünk mostanában: nem csak kupákat, hanem elismerések sokaságát és nem mellékesen azt, hogy a Barcát már azonosítják a szép focival, ami a legnagyobb érdem,amit el lehet érni a labdarúgásban,szóval megszokott dolog volt hogy mindig mindenben a legjobbak vagyunk.Csak sajnos, tegnap este elveszítettük a döntőt, ráadásul a RealMadrid ellen, akiket az általam (és sok Barca szurkoló által) legkevésbé kedvelt (és még finoman fogalmaztam) edző irányít: José Mourinho.
A tegnap este tanulságos, és újra előkerült 1-2 olyan hiba, amik hogyha megy a szekér senki se beszél róla (miért is kellene...) 3jutott rögtön eszembe:
-
szűk keret: mindenki emlékszik 2006,BL döntő,csereként beállva Larsson és Belletti "nyerte" meg nekünk a meccset.a padon már nincs senkink,aki elég rutinos és megfelelő kvalitású. Keita nem számít ide szvsz.
-
távoli lövések hiánya: húzós pillanatokban nem se lövünk többet, pedig kellene.igaz,ez a játékunkkal is együtt jár,de lehetne többször próbálkozni
-
az ilyen típusú csapatok ellen nem tudunk mit csinálni: ez taktikai és morális is hiba is talán,de ezzel Pepnek kellene valamit kezdenie.
De: büszke vagyok a fiúkra a második félidőben mutatott játék miatt! Am egy kupadöntő vereség miatt biztosan nem fogom temetni,szidni a csapatot.örök kedvencek maradnak,büszke vagyok arra,hogy Barcelona szurkoló vagyok,a sikerek meg jönni fognak!
FORCA BARCA