Antifoci írta:De figyelj én feltettem egy kérdést hozzá ér vagy sem, és mért van az hogy te erre azzal jössz hogy:
-Találó a nevem..
-megérdemelte mert ...ez és ez..
-kupa döntő.
Persze hogy jogosnak találod bejutottak vele a bl döntőbe , de ha nem találja el.. Akkor mért egyből piros?
Ezek a kérdések.
Könnyű a magaslatról beszélni, lett volna egy visszavágó élesben így nincs.
A csoda foci egyenlőre csak emberelőnyben talált be.
Ti vagytok a jobbak, de meglehetett volna mutatni a kövi meccsen és normálisabbja nem kérdőjelezné meg.
Ha lett volna sárgája , akkor jogos.
A biró mért nem állította ki ezután adét, az jogos volt ....mert ő is tudta hogy...
Én azt mondom, hogy a szándékért járhat a piros lap, azért vagyok bizonytalan, mert nem vagyok bíró, de hallgasd nyugodtan este a ZH-ban Puhl Sanyit, mert én fogadni mernék rá, hogy azt mondja, hogy járt. A másik, hogy előtte már volt 2-3 eset, amiért lapot kellett volna kapnia. Nem kapott. Ezek után jogos volt kiszórni? Igen.
Amúgy én is úgy tudom, hogy, ha nyújtott lábbal megy egy játékos, akkor már a szándékért ki lehet állítani, tök mindegy, hogy eltalálja-e vagy sem. (szerintem eltalálta, de valóban nem olyan súlyosan, ahogy Alves eljátszotta) Mert itt ugye nem arról beszélünk, hogy azért nem találta el annyira, mert ő húzta vissza a lábát, vagy oda sem ért hiszen ha így lenne, akkor a szándékért sem szabad kiállítani, mert esélye sem volt elérni. Hanem arról van szó, hogy Alves reagált jól és nem Pepe-n múlott, hogy ebből nem volt törés. Na ez a fajta szándék érhet pirosat. Először beleértek a labdába, majd direkt követte Alves lábát azzal a pszichopata fejjel... Az esti ZH után kimondhatjuk a végső ítéletet asszem.