Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.04.28. 16:34:12

bence-barca írta:http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archi ... anatpiros/

Ha nem baj, jelenleg ide linkelném.

Del Horno + Motta cask sárga lapos megmozdulás, bár nem tudom ki emlékszik, de amit azután művelt Motta, h leküldték azért már csak megérdemelte. De játékhelyzetben csak sárga.
Tegnapi meg több volt, mint egy sárga piros kicsit túlzó, de a piroshoz közelebb van. Amolyan narancssárgás.
Nálam 7 pirosból 5-2 a megoszlás a mi javunkra, azaz hogy jogos volt.

Lassan kéne egy olyan topikot indítani, h Barca vs Mourinho vagy csak simán Jose Mourinho :lol:
De tényleg vicc már, h mindig kiállítanak vkit JM aktuális csapatából, és nagyon sokszor vitathatóan. Nemtudom, sztem ha José helyében lennénk, mi nekünk is már ki lenne a ....unk vele.
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.04.28. 16:30:31

http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archi ... anatpiros/

Ha nem baj, jelenleg ide linkelném.

Del Horno + Motta cask sárga lapos megmozdulás, bár nem tudom ki emlékszik, de amit azután művelt Motta, h leküldték azért már csak megérdemelte. De játékhelyzetben csak sárga.
Tegnapi meg több volt, mint egy sárga piros kicsit túlzó, de a piroshoz közelebb van. Amolyan narancssárgás.
Nálam 7 pirosból 5-2 a megoszlás a mi javunkra, azaz hogy jogos volt.

Lassan kéne egy olyan topikot indítani, h Barca vs Mourinho vagy csak simán Jose Mourinho :lol:
Deus
Boixos Nois

2011.04.28. 16:25:05

KépKép
daffy
Madridista

2011.04.28. 16:24:41

SuperMessi írta:Én nem is értem miről beszélnek a madridisták. Az első gólnál ketten hülyítettek meg 5 védőt, míg a másodiknál Messi egyedül. Tökéletesen irreveláns hogy Pepe a pályán volt -e vagy sem, mert nem létszámfölényes szituációkból születtek a gólok. Egyébként meg a szándékos szabálytalanság jutalma piros lap. Ennyi a történet...
ezt így egy az egyben hülyeségnek gondolom.
1. nem írod,hogy mit írtak a madridisták és mire írtad ezt.(csak feltételezhető)
2. messit megfogta végig pepe,míg a pályán volt.
3. a 2. gólnál messi pepe helyén indult el,a lyukban.
4. a bíró semmirekello volt,most is,múltkor is és jövő héten is az lesz. a bírói testület nem képes együtt sem lehozni egy hibátlan meccset.
sjd
Llegenda del Barça

2011.04.28. 16:23:48

Antifoci írta:http://www.youtube.com/watch?v=VwPQ0fInwx8

Melyik a csúnyább?
ezért volt a tegnapi is csak sárga..
Andris, Ozsi, mihii stb. nem lehetne ennek (egész konkrétan a kollégának) véget vetni?
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.28. 16:23:19

Mourinho tisztán nyerte tavaly a BL-t (legalábbis a nyilatkozata szerint...)
SuperMessi
Capitá del Barça

2011.04.28. 16:22:09

Én nem is értem miről beszélnek a madridisták. Az első gólnál ketten hülyítettek meg 5 védőt, míg a másodiknál Messi egyedül. Tökéletesen irreveláns hogy Pepe a pályán volt -e vagy sem, mert nem létszámfölényes szituációkból születtek a gólok. Egyébként meg a szándékos szabálytalanság jutalma piros lap. Ennyi a történet...
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.28. 16:19:06

Egy madridista kolega:
[quote=""kolega""]akkor Tibi spanom, ide figyelj... :D remélem nem kell bemutatnom Mascherano barátunk rátartását Xabi Alonsora... :D de ha mégis, akkor szólj lécci.. na ha az nem ért pirosat, akkor EZ SEM. Egész meccsen jobban színészkedett a szarsza mint Ronaldo élete során.. ;) ha a szarsza meg csak 10 ember ellen tud játszani, akkor én azt mondom hogy [auto_cenzúra] nem érdekel ezt a korrupt futballvilágot is... ovrebo is micsinált a cselzi ellen? hatalmas egy korrupt katalán kis ge*i csapat ez....[/quote]

Az ilyenek nevezik magukat Realosnak?
A Barcát szidni a bírók miatt? Az ember esze megáll! Komolyan mondom én szó nélkül tűröm, hogy a kupát elveszítettük pedig lett volna okom balhézni de elismertem, hogy kikaptunk.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.28. 16:18:51

Halál komolyan mondom, valaki magyarázza el mint ha 5 éves volnék!Mi az az eget verő bűn, amiért ahogy daffy is írta a fórum fele 4 év börtönt adna Mourinhonak?????
Ha jól tudom senkit nem küldött el az anyjába, senkit nem rágalmazott, senkit nem ölt meg.....
És igen leegyszerűsítem a dolgokat, mert abban, hogy pl azt mondja nyerjen egyszer a Barcelonma botrány nélkül, csupán gúny van!Ebben semmi sértő nincsen!
Rendben lehet elfogult vagyok vele szemben, mert zseniális edzőnek tartom, jó motivátor, remek taktikai érzék!De tényleg olyan dolgokon tudtok kiakadni vele szemben, hogy az ember esze megáll!
Kép
Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2011.04.28. 16:18:47

MessiFan írta: Ezen jót röhögtem. Szerinte ha kiállítanak az egyik oldalon egy játékost akkor ki kell állítani a másikon is?
Szted Pinto miért kapott pirosat? :D :D :D

Egy kis értékelés a meccsről:
Az első félidőben a Madrid az Arsenal rekordját vette célba, mi meg Casillas kapuját 2x, szóval lerágtam a körmeimet :roll:
Az nagyon nem tetszett, hogy az előző 2nél sokkal sportszerűbben indult a meccs, csak aztán a sok Oscar-díjas alakítás (elsősorban Busi, Di Maria) kapcsán megint elkezdődött a bunyó.
A második félidőben sztem már egyértelműen jobbak voltunk (a Pique-Puyol féle öngólpasszt leszámítva), a meccs legjobb része következett, amikor 4 percen belül Mascherano és Stark is helyretette Pepét (az elsőről még mindig keresem a videót, de sajna nem találok egyet sem :cry: ). Onnantól egyszerű volt, már csak Afellay kellett (érdekes h Pedro egyszer sem ment el Marcelo mellett, a holland meg egyből megcsinálta) és sztem döntőben is vagyunk

ERRE meg nem tudok mit mondani, nagy respekt CR-nek, hogy legalább ő próbált valamit tenni a bunkerfoci ellen (mondjuk ettől függetlenül csak röhögni tudtam rajta)

Ja és remélem a visszavágón Abidalék megdobálják szotyival Mourinho-t a lelátón :twisted: :P
Antifoci
Barça B

2011.04.28. 16:18:29

http://www.youtube.com/watch?v=VwPQ0fInwx8

Melyik a csúnyább?
ezért volt a tegnapi is csak sárga..
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.04.28. 16:17:39

d írta:Annyira rühellem, hogy itt vagyunk a BL döntőjének küszöbén, esélyünk van ismét megnyerni, folytatva egy sikersorozatot és ha esetleg sikerül is, mindig ott lesz a kis megjegyzés, hogy "de ha nincs Övrebro", "de ha Busquets nem játszik rá" most pedig "de ha Stark nem állítja ki Pepét".
És innentől ha le is focizzuk a Madridot otthon, az se segít, mert mindig ott lesz ez a kis megjegyzés. Szeretnék végre egy olyan BL-t, mindegy, hogy nyerünk-e vagy sem, de ne a játékvezetésről szóljon már.
Pontosan ugyanígy érzek én is így a meccs más napján és ez dühítő! :evil: Kevsébé tudok a győzelmünkre koncentrálni, és örülni neki, mert akarva akaratlanul is felídegesítem magam Mourinho undorító megjegyzésein! :evil: Fölösleges ecsetelnem hogy mekkora tapló, gátlástalan ember, mert mindenki tudja. Eddig is ugyanígy gondoltam, de most jutottam el arra a szintre, hogy tényleg betelt a pohár nálam is és ezt muszáj volt leírnom! :roll: Nem értem mit képzel magáról ez az ember. De egy dologban egyet értek a nyilatkozatában. Tényleg undorító világban élünk! :roll:

Innen ezt már kötve hiszem hogy elveszítjük, egyszerűen azért mert a visszavágón minimum egy gólt fogunk rúgni, és ez gyakorlatilag boritékolható. A győzelem megérdemelt. A kupadöntő beli vereség felspannolta a srácokat, és sikerült visszavágni. Nyilván nem lesz könnyű a visszavágó, de iszonyatosan le kéne játszani a pályáról a Madridot! És nem fog érdekelni a meccs után hogy hiányzott Pepe és Ramos, így UEFA úgy UEFA....

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.28. 16:07:17

Én ha Realos lennék, szégyellném, hogy egy ilyen ember az edzője az imádott csapatomnak.
A játékvezetők azért vannak a fociban, hogy az egyenlő feltételeket biztosítsák, és aztán győzzön a jobbik
Ezen jót röhögtem. Szerinte ha kiállítanak az egyik oldalon egy játékost akkor ki kell állítani a másikon is?
El sem olvastam a nyilatkozatát ennek az embernek. Míg Pep arra tanítja a szurkolóit és játékosait, hogy tiszteld az ellenfelet és ha győznek, ne keress kifogásokat hanem gratulálj, míg Mourinho éppen az ellenkezőjét teszi.
Mivel José már feladta, a Barca meg ugyan úgy fog készülni, győzelmet várok hazai pályán is.
Visca el Barca, el Catalunya!
samy85
Capitá del Barça

2011.04.28. 16:02:08

Azért ott a Pique megállította bennem a ütőt, amikor a kecseslábú gazella majdnem elvitte a bogyót.. még szerencse hogy "technikás" a csokitorony... :D
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Capon
Llegenda del Barça

2011.04.28. 15:55:08

ab1daL írta:
Zbacsi írta:Ezen röhögök 5perce...:
"Mi azért jöttünk, hogy futballozzunk" - Adebayor
Adebayor pedig egy büdös szót nem szólhat. Borzasztóan rossz vesztes... Szépen kikapcsolt az agya, miután eldőlt a dolog. Nem csoda, hát anno City játékosként van Persienek is szépen az arcára taposott... Arbeloa-ról ne is beszéljünk. Ha jól hallottam, és láttam a vidin, ő volt a félidei csetepaté egyik felbujtója. Nem méltó pár ember a Madrid szerelésre. Ronaldo nekem is valamilyen szinten nőtt a szemembe, ezt valaki már írta korábban. Hajtott, küzdött, neki volt egyáltalán valamilyen próbálkozása.
Adebayor mekkora mókamester bazzz :lol: :lol: azért jöttünk, hogy futballozzunk.
Egyébként tegnap este nekem is feltűnt Cunci elszántsága. Embertől emberig futott amíg meg nem unta.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
ab1daL
Director del Fútbol

2011.04.28. 15:46:04

Zbacsi írta:Ezen röhögök 5perce...:
Adebayor pedig egy büdös szót nem szólhat. Borzasztóan rossz vesztes... Szépen kikapcsolt az agya, miután eldőlt a dolog. Nem csoda, hát anno City játékosként van Persienek is szépen az arcára taposott... Arbeloa-ról ne is beszéljünk. Ha jól hallottam, és láttam a vidin, ő volt a félidei csetepaté egyik felbujtója. Nem méltó pár ember a Madrid szerelésre. Ronaldo nekem is valamilyen szinten nőtt a szemembe, ezt valaki már írta korábban. Hajtott, küzdött, neki volt egyáltalán valamilyen próbálkozása.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Zbacsi
Barça B

2011.04.28. 15:41:50

Ezen röhögök 5perce...:
daffy
Madridista

2011.04.28. 15:39:25

LM10 írta:Mindegy, hogy labda volt-e vagy nem a szándékért simán mehetett a piros! Mourinhot pedig nem értem. Orbitális nagy paraszt...Ő ténylég az eredmények embere, de a szép játék, és a méltóság neki tabu. Remélem szép büntetést fog kapni.
4 év letöltendőt szavazna neki a forum,ha jól olvasom. 2-3 meccset kaphatna egyébként
Egyébként nálunk kik a veszélyeztetettek a döntőre?
arbeloa játszik,úgyhogy messi :)
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.28. 15:38:18

A legszomorúbb, hogy egy Real-Barca BL-elődöntő után arról beszélünk, hogy ki mekkora patkány, és hogy milyen undorító meccs volt játék nélkül, és nem arról, hogy mekkora 3-3at játszott a világ két legjobb csapata milyen gyönyörű játékkal és sportszerű mezcserével a lefújás után.
LM10
Director del Fútbol

2011.04.28. 15:36:20

Mindegy, hogy labda volt-e vagy nem a szándékért simán mehetett a piros! Mourinhot pedig nem értem. Orbitális nagy paraszt...Ő ténylég az eredmények embere, de a szép játék, és a méltóság neki tabu. Remélem szép büntetést fog kapni.
Magáról a meccsről már írtam tegnap, ezzel szerintem a visszavágó a mienké lesz. Egyébként nálunk kik a veszélyeztetettek a döntőre?
Junior Gong
Barça B

2011.04.28. 15:36:10

lui1698 írta:
ezen látszik, hogy nem ért lábat.
viszont az is, hogy az a barom még rá is fordítja a lábát. szinte egy szabályos jokogerit küld rá Alvesre.
a szándék... az nem a labda elérése volt. biztos vagyok benne.
lui1698 kimondta az igazságot az tény ,hogy nem érte hozzá pepe ,de ne hogy már Dani alves legyen a hibás azért mert nem akarta ,hogy eltörjön a lába,ő ahogy csak tudta vissza húzta és így esett egy hatalmasat.Ne hogy azt mondja valaki nekem ,hogy Dani Alves akkora színész és akrobata,hogy csinál egy félkörös hátra szaltót (tökéletes időzítéssel)azért ,hogy pepét kiállitsák biztos ez járt a fejében és nem az ,hogy uhh baz.meg ez az állat mindjárt eltöri a lábam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Junior Gong 2011.04.28. 15:37:45-kor.
IMÁDOM A BARCÁT már 11éve
d
Entrenador del Barça

2011.04.28. 15:32:05

Annyira rühellem, hogy itt vagyunk a BL döntőjének küszöbén, esélyünk van ismét megnyerni, folytatva egy sikersorozatot és ha esetleg sikerül is, mindig ott lesz a kis megjegyzés, hogy "de ha nincs Övrebro", "de ha Busquets nem játszik rá" most pedig "de ha Stark nem állítja ki Pepét".
És innentől ha le is focizzuk a Madridot otthon, az se segít, mert mindig ott lesz ez a kis megjegyzés. Szeretnék végre egy olyan BL-t, mindegy, hogy nyerünk-e vagy sem, de ne a játékvezetésről szóljon már.

Mondjuk én vagyok hülye, hogy olvasom a sajtót, olvasom a fórumokat. Élvezni kell a győzelmet, mert nem érdemtelen. Talán tudnám is, ha nem viselkedett volna a csapat úgy, ahogy.
daffy
Madridista

2011.04.28. 15:29:23

lui1698 írta:
viszont az is, hogy az a barom még rá is fordítja a lábát. szinte egy szabályos jokogerit küld rá Alvesre.
vagy esetleg a labdával való érintkezéstől fordul a lábfej. elvégre ott alves rúgott egyet a bogyóba és az azzal való érintkezés után nem lehet fixen tartani a lábat.
messibingyo
Jugador del Barça

2011.04.28. 15:28:47

bingyo
lui1698
Llegenda del Barça

2011.04.28. 15:26:05

Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Válasz küldése