De tényleg vicc már, h mindig kiállítanak vkit JM aktuális csapatából, és nagyon sokszor vitathatóan. Nemtudom, sztem ha José helyében lennénk, mi nekünk is már ki lenne a ....unk vele.bence-barca írta:http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archi ... anatpiros/
Ha nem baj, jelenleg ide linkelném.
Del Horno + Motta cask sárga lapos megmozdulás, bár nem tudom ki emlékszik, de amit azután művelt Motta, h leküldték azért már csak megérdemelte. De játékhelyzetben csak sárga.
Tegnapi meg több volt, mint egy sárga piros kicsit túlzó, de a piroshoz közelebb van. Amolyan narancssárgás.
Nálam 7 pirosból 5-2 a megoszlás a mi javunkra, azaz hogy jogos volt.
Lassan kéne egy olyan topikot indítani, h Barca vs Mourinho vagy csak simán Jose Mourinho
Barça vs. Real - El Clásico
-
- Llegenda del Barça
http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archi ... anatpiros/
Del Horno + Motta cask sárga lapos megmozdulás, bár nem tudom ki emlékszik, de amit azután művelt Motta, h leküldték azért már csak megérdemelte. De játékhelyzetben csak sárga.
Tegnapi meg több volt, mint egy sárga piros kicsit túlzó, de a piroshoz közelebb van. Amolyan narancssárgás.
Lassan kéne egy olyan topikot indítani, h Barca vs Mourinho vagy csak simán Jose Mourinho

ezt így egy az egyben hülyeségnek gondolom.SuperMessi írta:Én nem is értem miről beszélnek a madridisták. Az első gólnál ketten hülyítettek meg 5 védőt, míg a másodiknál Messi egyedül. Tökéletesen irreveláns hogy Pepe a pályán volt -e vagy sem, mert nem létszámfölényes szituációkból születtek a gólok. Egyébként meg a szándékos szabálytalanság jutalma piros lap. Ennyi a történet...
1. nem írod,hogy mit írtak a madridisták és mire írtad ezt.(csak feltételezhető)
2. messit megfogta végig pepe,míg a pályán volt.
3. a 2. gólnál messi pepe helyén indult el,a lyukban.
4. a bíró semmirekello volt,most is,múltkor is és jövő héten is az lesz. a bírói testület nem képes együtt sem lehozni egy hibátlan meccset.
Andris, Ozsi, mihii stb. nem lehetne ennek (egész konkrétan a kollégának) véget vetni?Antifoci írta:http://www.youtube.com/watch?v=VwPQ0fInwx8
Melyik a csúnyább?
ezért volt a tegnapi is csak sárga..
Mourinho tisztán nyerte tavaly a BL-t (legalábbis a nyilatkozata szerint...)
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Én nem is értem miről beszélnek a madridisták. Az első gólnál ketten hülyítettek meg 5 védőt, míg a másodiknál Messi egyedül. Tökéletesen irreveláns hogy Pepe a pályán volt -e vagy sem, mert nem létszámfölényes szituációkból születtek a gólok. Egyébként meg a szándékos szabálytalanság jutalma piros lap. Ennyi a történet...
Egy madridista kolega:
[quote=""kolega""]akkor Tibi spanom, ide figyelj...
remélem nem kell bemutatnom Mascherano barátunk rátartását Xabi Alonsora...
de ha mégis, akkor szólj lécci.. na ha az nem ért pirosat, akkor EZ SEM. Egész meccsen jobban színészkedett a szarsza mint Ronaldo élete során..
ha a szarsza meg csak 10 ember ellen tud játszani, akkor én azt mondom hogy [auto_cenzúra] nem érdekel ezt a korrupt futballvilágot is... ovrebo is micsinált a cselzi ellen? hatalmas egy korrupt katalán kis ge*i csapat ez....[/quote]
Az ilyenek nevezik magukat Realosnak?
A Barcát szidni a bírók miatt? Az ember esze megáll! Komolyan mondom én szó nélkül tűröm, hogy a kupát elveszítettük pedig lett volna okom balhézni de elismertem, hogy kikaptunk.
[quote=""kolega""]akkor Tibi spanom, ide figyelj...

Az ilyenek nevezik magukat Realosnak?
A Barcát szidni a bírók miatt? Az ember esze megáll! Komolyan mondom én szó nélkül tűröm, hogy a kupát elveszítettük pedig lett volna okom balhézni de elismertem, hogy kikaptunk.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Halál komolyan mondom, valaki magyarázza el mint ha 5 éves volnék!Mi az az eget verő bűn, amiért ahogy daffy is írta a fórum fele 4 év börtönt adna Mourinhonak?????
Ha jól tudom senkit nem küldött el az anyjába, senkit nem rágalmazott, senkit nem ölt meg.....
És igen leegyszerűsítem a dolgokat, mert abban, hogy pl azt mondja nyerjen egyszer a Barcelonma botrány nélkül, csupán gúny van!Ebben semmi sértő nincsen!
Rendben lehet elfogult vagyok vele szemben, mert zseniális edzőnek tartom, jó motivátor, remek taktikai érzék!De tényleg olyan dolgokon tudtok kiakadni vele szemben, hogy az ember esze megáll!
Ha jól tudom senkit nem küldött el az anyjába, senkit nem rágalmazott, senkit nem ölt meg.....
És igen leegyszerűsítem a dolgokat, mert abban, hogy pl azt mondja nyerjen egyszer a Barcelonma botrány nélkül, csupán gúny van!Ebben semmi sértő nincsen!
Rendben lehet elfogult vagyok vele szemben, mert zseniális edzőnek tartom, jó motivátor, remek taktikai érzék!De tényleg olyan dolgokon tudtok kiakadni vele szemben, hogy az ember esze megáll!

Szted Pinto miért kapott pirosat?MessiFan írta: Ezen jót röhögtem. Szerinte ha kiállítanak az egyik oldalon egy játékost akkor ki kell állítani a másikon is?

Egy kis értékelés a meccsről:
Az első félidőben a Madrid az Arsenal rekordját vette célba, mi meg Casillas kapuját 2x, szóval lerágtam a körmeimet

Az nagyon nem tetszett, hogy az előző 2nél sokkal sportszerűbben indult a meccs, csak aztán a sok Oscar-díjas alakítás (elsősorban Busi, Di Maria) kapcsán megint elkezdődött a bunyó.
A második félidőben sztem már egyértelműen jobbak voltunk (a Pique-Puyol féle öngólpasszt leszámítva), a meccs legjobb része következett, amikor 4 percen belül Mascherano és Stark is helyretette Pepét (az elsőről még mindig keresem a videót, de sajna nem találok egyet sem

ERRE meg nem tudok mit mondani, nagy respekt CR-nek, hogy legalább ő próbált valamit tenni a bunkerfoci ellen (mondjuk ettől függetlenül csak röhögni tudtam rajta)
Ja és remélem a visszavágón Abidalék megdobálják szotyival Mourinho-t a lelátón

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Pontosan ugyanígy érzek én is így a meccs más napján és ez dühítő!d írta:Annyira rühellem, hogy itt vagyunk a BL döntőjének küszöbén, esélyünk van ismét megnyerni, folytatva egy sikersorozatot és ha esetleg sikerül is, mindig ott lesz a kis megjegyzés, hogy "de ha nincs Övrebro", "de ha Busquets nem játszik rá" most pedig "de ha Stark nem állítja ki Pepét".
És innentől ha le is focizzuk a Madridot otthon, az se segít, mert mindig ott lesz ez a kis megjegyzés. Szeretnék végre egy olyan BL-t, mindegy, hogy nyerünk-e vagy sem, de ne a játékvezetésről szóljon már.

Innen ezt már kötve hiszem hogy elveszítjük, egyszerűen azért mert a visszavágón minimum egy gólt fogunk rúgni, és ez gyakorlatilag boritékolható. A győzelem megérdemelt. A kupadöntő beli vereség felspannolta a srácokat, és sikerült visszavágni. Nyilván nem lesz könnyű a visszavágó, de iszonyatosan le kéne játszani a pályáról a Madridot! És nem fog érdekelni a meccs után hogy hiányzott Pepe és Ramos, így UEFA úgy UEFA....
Visca el Barca

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Én ha Realos lennék, szégyellném, hogy egy ilyen ember az edzője az imádott csapatomnak.
A játékvezetők azért vannak a fociban, hogy az egyenlő feltételeket biztosítsák, és aztán győzzön a jobbik
Ezen jót röhögtem. Szerinte ha kiállítanak az egyik oldalon egy játékost akkor ki kell állítani a másikon is?
El sem olvastam a nyilatkozatát ennek az embernek. Míg Pep arra tanítja a szurkolóit és játékosait, hogy tiszteld az ellenfelet és ha győznek, ne keress kifogásokat hanem gratulálj, míg Mourinho éppen az ellenkezőjét teszi.
Mivel José már feladta, a Barca meg ugyan úgy fog készülni, győzelmet várok hazai pályán is.
Visca el Barca, el Catalunya!
A játékvezetők azért vannak a fociban, hogy az egyenlő feltételeket biztosítsák, és aztán győzzön a jobbik
Ezen jót röhögtem. Szerinte ha kiállítanak az egyik oldalon egy játékost akkor ki kell állítani a másikon is?
El sem olvastam a nyilatkozatát ennek az embernek. Míg Pep arra tanítja a szurkolóit és játékosait, hogy tiszteld az ellenfelet és ha győznek, ne keress kifogásokat hanem gratulálj, míg Mourinho éppen az ellenkezőjét teszi.
Mivel José már feladta, a Barca meg ugyan úgy fog készülni, győzelmet várok hazai pályán is.
Visca el Barca, el Catalunya!
- samy85
- Capitá del Barça
Azért ott a Pique megállította bennem a ütőt, amikor a kecseslábú gazella majdnem elvitte a bogyót.. még szerencse hogy "technikás" a csokitorony... 

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
- Capon
- Llegenda del Barça
Adebayor mekkora mókamester bazzzab1daL írta:Adebayor pedig egy büdös szót nem szólhat. Borzasztóan rossz vesztes... Szépen kikapcsolt az agya, miután eldőlt a dolog. Nem csoda, hát anno City játékosként van Persienek is szépen az arcára taposott... Arbeloa-ról ne is beszéljünk. Ha jól hallottam, és láttam a vidin, ő volt a félidei csetepaté egyik felbujtója. Nem méltó pár ember a Madrid szerelésre. Ronaldo nekem is valamilyen szinten nőtt a szemembe, ezt valaki már írta korábban. Hajtott, küzdött, neki volt egyáltalán valamilyen próbálkozása.Zbacsi írta:Ezen röhögök 5perce...:
"Mi azért jöttünk, hogy futballozzunk" - Adebayor

Egyébként tegnap este nekem is feltűnt Cunci elszántsága. Embertől emberig futott amíg meg nem unta.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- ab1daL
- Director del Fútbol
Adebayor pedig egy büdös szót nem szólhat. Borzasztóan rossz vesztes... Szépen kikapcsolt az agya, miután eldőlt a dolog. Nem csoda, hát anno City játékosként van Persienek is szépen az arcára taposott... Arbeloa-ról ne is beszéljünk. Ha jól hallottam, és láttam a vidin, ő volt a félidei csetepaté egyik felbujtója. Nem méltó pár ember a Madrid szerelésre. Ronaldo nekem is valamilyen szinten nőtt a szemembe, ezt valaki már írta korábban. Hajtott, küzdött, neki volt egyáltalán valamilyen próbálkozása.Zbacsi írta:Ezen röhögök 5perce...:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Ezen röhögök 5perce...:
4 év letöltendőt szavazna neki a forum,ha jól olvasom. 2-3 meccset kaphatna egyébkéntLM10 írta:Mindegy, hogy labda volt-e vagy nem a szándékért simán mehetett a piros! Mourinhot pedig nem értem. Orbitális nagy paraszt...Ő ténylég az eredmények embere, de a szép játék, és a méltóság neki tabu. Remélem szép büntetést fog kapni.
arbeloa játszik,úgyhogy messiEgyébként nálunk kik a veszélyeztetettek a döntőre?

A legszomorúbb, hogy egy Real-Barca BL-elődöntő után arról beszélünk, hogy ki mekkora patkány, és hogy milyen undorító meccs volt játék nélkül, és nem arról, hogy mekkora 3-3at játszott a világ két legjobb csapata milyen gyönyörű játékkal és sportszerű mezcserével a lefújás után.
- LM10
- Director del Fútbol
Mindegy, hogy labda volt-e vagy nem a szándékért simán mehetett a piros! Mourinhot pedig nem értem. Orbitális nagy paraszt...Ő ténylég az eredmények embere, de a szép játék, és a méltóság neki tabu. Remélem szép büntetést fog kapni.
Magáról a meccsről már írtam tegnap, ezzel szerintem a visszavágó a mienké lesz. Egyébként nálunk kik a veszélyeztetettek a döntőre?
Magáról a meccsről már írtam tegnap, ezzel szerintem a visszavágó a mienké lesz. Egyébként nálunk kik a veszélyeztetettek a döntőre?
- Junior Gong
- Barça B
lui1698 kimondta az igazságot az tény ,hogy nem érte hozzá pepe ,de ne hogy már Dani alves legyen a hibás azért mert nem akarta ,hogy eltörjön a lába,ő ahogy csak tudta vissza húzta és így esett egy hatalmasat.Ne hogy azt mondja valaki nekem ,hogy Dani Alves akkora színész és akrobata,hogy csinál egy félkörös hátra szaltót (tökéletes időzítéssel)azért ,hogy pepét kiállitsák biztos ez járt a fejében és nem az ,hogy uhh baz.meg ez az állat mindjárt eltöri a lábam.lui1698 írta:ezen látszik, hogy nem ért lábat.bowlinggolyo írta:http://www.youtube.com/watch?v=T7uJ6M_a3KE
viszont az is, hogy az a barom még rá is fordítja a lábát. szinte egy szabályos jokogerit küld rá Alvesre.
a szándék... az nem a labda elérése volt. biztos vagyok benne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Junior Gong 2011.04.28. 15:37:45-kor.
IMÁDOM A BARCÁT már 11éve
Annyira rühellem, hogy itt vagyunk a BL döntőjének küszöbén, esélyünk van ismét megnyerni, folytatva egy sikersorozatot és ha esetleg sikerül is, mindig ott lesz a kis megjegyzés, hogy "de ha nincs Övrebro", "de ha Busquets nem játszik rá" most pedig "de ha Stark nem állítja ki Pepét".
És innentől ha le is focizzuk a Madridot otthon, az se segít, mert mindig ott lesz ez a kis megjegyzés. Szeretnék végre egy olyan BL-t, mindegy, hogy nyerünk-e vagy sem, de ne a játékvezetésről szóljon már.
Mondjuk én vagyok hülye, hogy olvasom a sajtót, olvasom a fórumokat. Élvezni kell a győzelmet, mert nem érdemtelen. Talán tudnám is, ha nem viselkedett volna a csapat úgy, ahogy.
Mondjuk én vagyok hülye, hogy olvasom a sajtót, olvasom a fórumokat. Élvezni kell a győzelmet, mert nem érdemtelen. Talán tudnám is, ha nem viselkedett volna a csapat úgy, ahogy.
vagy esetleg a labdával való érintkezéstől fordul a lábfej. elvégre ott alves rúgott egyet a bogyóba és az azzal való érintkezés után nem lehet fixen tartani a lábat.lui1698 írta:ezen látszik, hogy nem ért lábat.bowlinggolyo írta:http://www.youtube.com/watch?v=T7uJ6M_a3KE
viszont az is, hogy az a barom még rá is fordítja a lábát. szinte egy szabályos jokogerit küld rá Alvesre.
-
- Jugador del Barça
- lui1698
- Llegenda del Barça
ezen látszik, hogy nem ért lábat.bowlinggolyo írta:http://www.youtube.com/watch?v=T7uJ6M_a3KE

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.